Church of the Flying Spaghetti Monster, or Pastafarianism. Pastafarianism (a portmanteau of pasta and Rastafarianism) is a social movement that promotes a light-hearted view of religion and opposes the teaching of intelligent design and creationism in public schools. According to adherents, Pastafarianism is a "real, legitimate religion, as much as any other".
Eu cred ca crestinismul este singura religie adevarata, si asta nu are legatura cu educatia sau cultura in care am trait. Crestinismul se adreseaza tuturor oamenilor, pentru ca suntem cu toții creatia lui Dumnezeu
Stiu caci crestinismul este ce mai bun, dar care cult este mai bun?
Da, nu ai auzit de ei? Sunt acei oameni cu ecuson pe care scrie ELDER si sustin cursuri gratuite de limba engleza ( e tehnica lor de promovare).
https://ro.bisericaisushristos.org/
Salut! Probabil că iudaismul și creștinismul sunt bune, fiecare în măsura lui.
La cine te referi, daca la mine, gresesti, eu nu trolez, nici nu am dat vreun block la cineva pana acum!
Biserica Baptistă mi se pare cea mai bună.
Dacă mai și nimerești într-o astfel de Biserică în care prezbiterii nu-și însușesc banii enoriașilor pentru propriile nevoi atunci ai mare noroc.
Dupa religiile mincinoase Dz a creat totul, dar pe Dz cine l-a creat? Raspuns: niste smecheri primitivi care au gasit metoda de a obtine controlul mintii naivilor, cu niste minciuni aberante, cu amenintari (rai iad, draci) si promisiuni (vieti vesnice si ajutor de la un spiridus inexistent si invizibil) fanteziste.
anonim_4396 întreabă: