| Onisim10 a întrebat:

Am o intrebarefoarte intrebatoare!
Care este cea mai buna religie, asa dupa voi?

78 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Viața.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După părerea mea religia adventistă.
Eu sunt creştin-ortodoxă dar când am intrat în legătură cu nişte adventişti şi le-am aflat dogmele şi citind şi Biblia în acelaşi timp, am văzut că dogmele acestora erau cel mai aproape de adevărul biblic.
Un exemplu e că ei nu cred în existenţa sufletului după moarte, lucru care stă clar scris în Ecleziast 9:5-6 - "Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri, dar cei morţi nu ştiu nimic, şi nu mai au nicio răsplată, fiindcă până şi pomenirea li se uită.
Şi dragostea lor, şi ura lor, şi pizma lor, de mult au şi pierit, şi niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare."

| CostinAlamariu a răspuns:

Crestinismul Ortodox, desigur.

| Onisim10 explică (pentru anonim_4396):

Biblia difera de cult, eu cred ca Penticostalii sunt cei mai buni.

| Onisim10 explică (pentru CostinAlamariu):

Sunt lucruri care nu se practica la Ortodocsi, care trebuie practicate!

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Onisim10):

Cum ar fi?

Stăruință după Duhul Sfânt, care este relatat în Noul Testament.

Pai cum nu practicam staruinta dupa Duhul Sfant? Avem o gramada de rugaciuni in care îi cerem lui Dumnezeu sa ne invredniceasca de Duhul Sau cel Sfant si sa ni-L dea

La Ortodocsi, nu, la restul, nu stiu, dar la Penticostali, se practica.

Habar nu ai ce zici frate. Avem o gramada de rugaciuni in ortodoxis tocmai cu scopul asta. Eu sunt ortodox si stiu ca avem. Nu ai literalmente niciun motiv sa nu ma crezi

Unde vă rugați voi mă, doar Popa cântă acolo și se roagă și ia bani, și asta e.

Ne rugam acasa si in biserica precum Mantuitorul Hristos ne-a spus sa facem. La Sfanta Liturghie toata lumea se roaga, nu doar persoana cu functie sacerdotala

Unde este in scris de Sfânta Liturghie?

Chiar rugaciunile incepatoare. In speta "Imparate Ceresc"

Ehe, aleas rugaciuni scrise pe carte, iar voi doar le cititi de acolo, rugaciunea nu se scrie si se citeste mai apoi, trebuie sa iti vina rugaciunea chiar cand te rogi.

In primul rand te-am prins cu minciuna pentru ca ai zis ca nu ne rugam Sfantului Duh, iar eu ti-am demonstrat ca ne rugam.
In al doilea rand nu vad nimic gresit in a ne ruga dupa niste rugaciuni consacrate. De exemplu Tatal Nostru. Daca Dumnezeu ar fi vrut sa ne rugam doar "dupa cum ne vine" nu ne-ar fi dat exemplu de cum sa ne rugam. Rugaciunile consacrate sunt foarte importante pentru oameni pentru ca îi invata cum sa se roage si ce sa ceara de la Dumnezeu. Unii oameni ar putea sa se roage gresit si ar fi rau pentru ei si nu benefic, de exemplu sa se roage pentru averi, lux, pentru raul unor persoane antipatice samd.
De asemenea nu excludem si nu interzicem deloc rugaciunea "cum ne vine". Facem si, si.

Mă refeream la stăruință după Duhul Sfânt.
Deci, nu am zis o minciună.

Întrebări similare