| Vesta a întrebat:

Am observat ca Ema da raspunsuri multe despre religie si as vrea sa o intreb in care religie este.Iti dau fundita

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Ea zice că este creștină, și nu precizează de care ramură creștină aparține, dar poate să fie : evanghelistă, penticostală, poate să aparțină de „Biserica lui Isus Hristos a sfintilor din zilele din urma", de Cultul adventist de ziua a 7-a sau poate este chiar ortodoxă.
Dacă ne gândim bine, ea a fost inițial atee și apoi a fost creștinată de o sectă neoprotestantă, și a continuat cu ortodoxia.
De fapt, pentru unul care nu a fost îndobitocit la maximul, urmând o facultate teologică creștină, nu sunt mari diferențe între ramurile creștine.

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos.Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima,Isus te spala in sangele Lui,si iti iarta toate pacatele.

| KlaraWeiss a răspuns:

Nu e ortodoxa sigur.

| ramona30 a răspuns:

Da raspunsuri multe despre religie ca nu a citit decat biblia si este indoctrinata. Mai mult decat atat, este platita sa faca asta, nu mai stiu cine a gasit raspunsurile ei si articole pe site-uri ortodoxe, crestine. Biserica are angajati care scriu pe forumuri si apara imaginea ei.

| EmaS a răspuns (pentru ramona30):

Daca scriu articole crestine si iL marturisesc pe Domnul Isus,o fac din recunostinta pentru tot ce a facut El pentru mine.,,Fara plata ati primit, fara plata sa dati.,, Bineinteles ca eu consider ca tot ce am este darul Lui pentru mine.

Răspuns utilizator avertizat
| wales a răspuns:

Foarte frumos din partea ei. Și sunt convins că tot ceea ce face, este doar din convingere personală și nu are legătură cu insinuările ramonei 30.

| EmaS a răspuns (pentru wales):

Intr-un fel, Ramona are dreptate. Dumnezeu nu ramane dator niciodata.El plateste si rasplateste tot ceea ce facem din inima pentru slava Lui!

| Raniia a răspuns (pentru EmaS):

Ema sti care este PROBLEMA lor time outrăirea prin sentimente,o inimă zbuciumată.Tu esti SOLUTIA time outrăirea prin credintă o inimă linistită.,, Ce se cere de la ispravnici, este ca fiecare să fie găsit credincios in lucrul incredintat lui- 1 Cor, 4-2-.Răsplata ta va fi in cer pentru fiecare suflet rătăcit

| Vesta explică (pentru Raniia):

Bine in cer nu va fi nimeni(in afara de ce 144000) Noi oamenii ascultatori vom trai pe pamint care va fi transformat in paradiz.

| sandra2012 a răspuns:

Eu cred ca e penticostal.

| francesca89 a răspuns:

Este ortodoxa, si inca una habotnica!

| Bogdanux a răspuns (pentru francesca89):

E penticostala.

| francesca89 a răspuns (pentru Bogdanux):

Yakkkss

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Eu stiam ca e in religia penticostală.

| costis a răspuns:

Este o CRN (Crestina de Religie Necunoscuta). Dar tu, Vesta, esti tot o CRN, sau o martora micuta? Eu sunt ortodox banal, cum s-ar spune a 144001 piesa in puzzle. Ea (Ema), chiar daca e si ea afara din puzzle, dar e racordata direct la S.I.A., adica ajunge la destinatie pe scurtatura, inaintea voastra. Doar noi, ortodocsii, se pare ca suntem condamnati la un drum lung cu destinatie incerta.

| NoKidding a răspuns:

E pocaita. Stiu ca a intrebat unu ceva de pocaiti si ea a raspuns la persoana I.

| EmaS a răspuns (pentru NoKidding):

Toti trebuie sa ne pocaim de faptele noastre rele.Sa ne caim(adica sa ne para rau, si sa nu le mai facem).

| Tsunade99 a răspuns:

Vad ca esti inca utilizator junior si nu poti sa o intrebi printr-un mesaj. Lasa ca o intreb eu daca nu iti raspunde ea aici.