Ea zice că este creștină, și nu precizează de care ramură creștină aparține, dar poate să fie : evanghelistă, penticostală, poate să aparțină de „Biserica lui Isus Hristos a sfintilor din zilele din urma", de Cultul adventist de ziua a 7-a sau poate este chiar ortodoxă.
Dacă ne gândim bine, ea a fost inițial atee și apoi a fost creștinată de o sectă neoprotestantă, și a continuat cu ortodoxia.
De fapt, pentru unul care nu a fost îndobitocit la maximul, urmând o facultate teologică creștină, nu sunt mari diferențe între ramurile creștine.
Vad ca esti inca utilizator junior si nu poti sa o intrebi printr-un mesaj. Lasa ca o intreb eu daca nu iti raspunde ea aici.
Da raspunsuri multe despre religie ca nu a citit decat biblia si este indoctrinata. Mai mult decat atat, este platita sa faca asta, nu mai stiu cine a gasit raspunsurile ei si articole pe site-uri ortodoxe, crestine. Biserica are angajati care scriu pe forumuri si apara imaginea ei.
Domnul Isus nu are doctrina nici unei religii sau denominatiuni nu instiga impotriva vreunei grupari religioase nu cere adeziuni.Singura sursa infailibila de adevar a fost este si ramane Cuvantul lui Dumnezeu.Doctrina adevarata este invatatura si exemplul Domnului Isus Hristos.Daca vii inaintea Lui cu o inima plina de cainta,sincera si curata si daca crezi din toata inima,Isus te spala in sangele Lui,si iti iarta toate pacatele.
E pocaita. Stiu ca a intrebat unu ceva de pocaiti si ea a raspuns la persoana I.
Foarte frumos din partea ei. Și sunt convins că tot ceea ce face, este doar din convingere personală și nu are legătură cu insinuările ramonei 30.
Este o CRN (Crestina de Religie Necunoscuta). Dar tu, Vesta, esti tot o CRN, sau o martora micuta? Eu sunt ortodox banal, cum s-ar spune a 144001 piesa in puzzle. Ea (Ema), chiar daca e si ea afara din puzzle, dar e racordata direct la S.I.A., adica ajunge la destinatie pe scurtatura, inaintea voastra. Doar noi, ortodocsii, se pare ca suntem condamnati la un drum lung cu destinatie incerta.
Bul4NNN întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: