| Andrei9716 a întrebat:

Am si eu o curiozitate mai mult! Nu vreau sa radeti de mine sau ceva! Eu sunt o persoana credincioasă și de un timp cand am timp liber nu ma uit la filme sau documentare ma uit pe Youtube despre Arsenie Boca Si mari preoți români! Crede-ti ca, credința a devenit obsesie?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A avea idoli este pacat

| DeyCj a răspuns:

Studiile(americane mi se pare) au arătat că credința e boală psihică, iar psihiatrii americani vor s-o includă în lista de tulburări de comportament(boli psihice), și s-o trateze egal cu depresia, cleptomania, și alte tulburări de comportament tratabile prin psihoterapie non medicamentoasă.
Ceea ce faci tu nu cred că e o obsesie asupra religiei, ci mai degrabă o documentare(ceea ce e un lucru foarte bun), în vederea informării despre credința ta; Sau mă înșel?

| Andrei9716 explică (pentru DeyCj):

Da este un fel de documentare! Nu ma inchin la idoli, doar ca vreau sa inteleg mai bine invataturile Lui Dumnezeu prin acesti oameni!

| DeyCj a răspuns (pentru Andrei9716):

Cel mai bine ar fi să citești învățăturile direct din surse, așa vei știi precis că cuvântul „divin"(real e scris de o mână de oameni, dar dacă vrei să fi creștin trebuie să-ți înveți credința și apoi s-o pui în practică într-u tocmai).
Prima dată recomand să începi cu istoria bisericească, apoi dogmatica creștin-universală. Ultima nu este influențată de doxele sectelor religioase(în gen Ortodocși, penticostali, etc), și au legătură directă cu biserica universală(Catolică). Apoi încearcă să progresezi citind Biblia, urmată de Talmud.Chiar dacă Talmudul e tradus din Ebraică în Română, tot poți să-ți faci o părere despre ce e scris în acea carte.
A fi creștin nu trebuie să aparții unei secte religioase.Trebuie doar să crezi nu să vezi.
Documentare plăcută, și sper ca ceea ce vei citii să nu te facă să devii non-creștin, sau chiar para-creștin happy, că ți-ar strica visul despre divinitate.

| Steregoi a răspuns:

Credinta e obsesie pentru cine crede orbeste sau fara sa-si foloseasca al 8-lea simt adica intuitia.

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei9716 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Cu mostouri din acestea nu faci pe nimeni sa rada!

| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Arsenie e mort.

Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Preoti robot. happy Am dat niste linkuri lui Ray cu preoti robot ca tehnologie ultimul racnet. Dumnezeu asculta si vocea unui robot daca ce transmite robotu e de fapt gandit de om ca baza pentru inteligenta artificiala. happy

| Mircea08 a răspuns:

Ce legatura este intre un anume Arsenie Boca si credinta? Daca ai avea si curiozitatea de a incerca sa intelegi Evanghelia, deoarece crestini sunt doar acei ce traiesc potrivit invataturii lui Iisus, adica Evanghelia (noul testament), o sa vezi ca toti crestinii sunt si se numesc sfinti. O sa mai vezi ca un crestin nu este altceva decat un om normal, care traieste normal si face lucruri normale (anormal e sa minti, sa furi sa ucizi, etc. ) Obsedatii nu sunt oameni normali indiferent cum spun ei ca se numesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți sunt obsedați de Arsenie Boca, eu nu vad ceva wow! Am fost si... nimic. Nu stiu cum funcționează asta.