"Nu va insurati cu muierile cu care au fost insurati parintii vostri - doar daca s-au petrecut mai inainte - caci aceasta este o josnicie si un pacat cumplit! Si ce cale rea este aceasta [casatorie]! Va sunt oprite [pentru casatorie] mamele voastre, fiicele voastre, surorile voastre, matusile voastre dupa tata, matusile voastre dupa mama, fiicele fratelui, fiicele surorii, doicile voastre care v-au alaptat, surorile voastre dupa doica, mamele nevestelor voastre, fiicele vitrege de la muierile voastre, la care ati intrat - dar daca nu ati intrat inca la ele, atunci nu este pacat pentru voi - nevestele fiilor vostri din madularele voastre, precum si doua surori deodata, doar daca s-a petrecut mai inainte - caci Dumnezeu este Iertator, Indurator (Qu’ran, Traducerea sensurilor, An-Nisa 4:22-23)
Hey!
Şi eu am auzit aceiaş chestie, că dacă sunt de gardul 4, nu există nicio legătură de sânge. însă nu ştiu cât e de adevărt, rămâne să aştepti şi alte păreri!
Numai bine!
Chrisz, pacat nu e, dar tot e al dracului de cretin prietenul asta al tau. Fete sunt pe toate drumurile, si el tocmai pe varasa a gasit-o?
Salut. Pana la gradul 6 sau chiar mai mult mi se pare au legaturi in sange.
Sa nu existe ceva probleme daca ar avea copiii, stiu ca pot iesi cu anumite anomalii.
Era un verset care parca interzicea asta...nu il stiu.
Adica,chiar nu mai stiu cum suna sau ce interzicea in totalitate.
Nu, nici gand, si nu mi'ar fi rusine sa recunosc... Dupa cum am zis, e vorba de un prieten de al meu, si am intrebat aici sa aflu diverse pareri, sa vada si el daca e bine sau nu.
Bossa100000 întreabă: