anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa stiu parerile voastre legate de religie ( in general ) si credinta.

Rog fanaticii religiosi sa se abtina, daca ai ceva concret si sustinut de argumente de spus spune, daca nu, nu!

Răspuns Câştigător
| FuckTWorld a răspuns:

Da asa ii, toate guverenele is controlate din umbra de acesti oamenii influenti.Ei conduc cu adevarat lumea asta.Nimic nu se face fara acceptul lor final.Numai bine!

42 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Religia a fost inventata de om... cu asta am spus tot

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru victorandrei):

Poti dezvolta?

| victorandrei a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Pai toate cartile religioase incepand cu biblia au fost scrise de om, de ce as crede in ceva ce au scris altii?

| victorandrei a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Religia cred ca este cel mai bun mijloc de manipulare in masa

Corect!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu prea stiu unde incepe fanatismul si nici unde se termina pocainta.findca pocainta si credinta sant ca un munte vazut de la distanta.pare mic.cu cat te apropii mai mult devine din ce in ce mai inalt.cand esti langa el observi ca ai inca de urcat pana in varf.si ajuns acolo vezi ca nu esti decat un om mic pe un munte mare pe care daca vrei sa-l cunosti trebuie sal explorezi.personal nu sant nici macar la inceputul pocaintei, dar multi ma cred fanatic.ce insamna fanatic? va plac vorbele si doar a prea inteligenti.cine nu vrea asa ceva isi vede de drum si nu face pe interesantul.doar isi vede de drum.ca mine acuma.bafta.

| victorandrei a răspuns:

Dar parerea ta despre religie?

Parerea mea este ca religia este doar o arma de a tine masele sub control si ca notiunea atat de mizera de credinta nu are ce cauta in mintiile oamenilor in anul 2012! Credinta intr-un dumnezeu dupa parerea mea este pentru cei slabi care au nevoie sa stie ca este cineva acolo sus care ii vegheaza.La fel si cu blestemele."Nu mi-a iesit cum am vrut eu pentru ca am fost blestema" sau "Nu mi-a iesit ca nu m-a ajutat dumnezeu". Aceste notiuni sunt pentru persoanele care sunt instabile din punct de vedere emotional si decat sa-si recunoasca esecul in diverse lucruri apeleaza la dumnezeu.Era Renascentismului ne-a invatat ca omul este universal, de sine statator si autoguvernant.Si este cat se poate de adevarat! Era medievala pe engleza este supranumita dark ages.De ce? Deoarece in era medievala omul a intrat sub tutela bisericii.De ce in era medievala progresul pe orice domeniu a stagnat? In timp ce Vaticanul prospera? Deoarece singurul scop al religiei este de a tine oamenii in umbra, de ai opri sa atinga iluminarea ( deshiderea glandei pineale ).

| FuckTWorld a răspuns:

Sa vorbim serios, deja ma plictisesc pe subiectele astea de cate ori am vorbit despre ele.Religia este o mizerie, o indobitocire si o forma de manipulare in masa a populatiei.Biblia este o carte de fictiune litereara primitiva, chiar foarte proasta sub Legendele Olimpului ca Continut.Din clasa a 8 am decis sa renunt la prietenii imaginari.Astazi, cine vorbeste cu dumnezeu si primeste raspuns e deraiat mintal, iar cine practica monologul rugaciunii schimba linia ratiunii cu peronul bigotismului. Dumnezeu este saracia contiintei umane. Iadul si raiul is o inventie, tot o forma de control.Au inventat acest loc ingoriztor iadul care ingrozeste o gramada de crestini la propriu.Asta ii o tehnica de control.Pot sa fiu un om bun si sa-mi ajut aproapele fara sa astept recompensa unei divinitati inexistente, eu is singuru meu Dumnezeu, depinde de mine tot ce fac, daca gresesc o sa platesc, is pregatit.Nu vrea sa traiesc dupa regulile impuse de altii cu forta.Nu am nevoie sa cred in ceva, stiind ca doar eu ma pot ajuta in aceasta lume.Multi oamenii stiu ce sa nu faci in ziua de Duminica, insa nu vad adevaratele probleme care ne incojoara.Ca am ajuns niste sclavi de tip modern, care traim intr-o lume artificiala controlata din toate punctele de vedere.Astea is problemele adevarate care trebuie sa li se acorde atentie, nu religia.Bisericele,nu au nici o treaba cu Dumnezeu, daca as avea putere le-as darama pe toate, si as construii azile de batrani, orfelinate, locuri de joaca pentru copii.Sa va fereasca vreodata Dumnezeu, sa pun mana pe putere, ca o sa va rugati in parcuri si pe peron in gara. Avem biserici la sosea sa nu se vada foamea.Nu ma luati in serios, nu is un exemplu de urmat pentru societate.Numai bine!

| rocco09 a răspuns (pentru FuckTWorld):

Crezi ca cineva nu si.a dat seama cine esti?

| rocco09 a răspuns:

Ti s-a pus o intrebare, ce-i aia fanatic, pustiule?

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru FuckTWorld):

Ti-as da funda, sincer, dar ma gandesc sa nu descurajez potentialii comentatori.Pana acum, o meriti! happy

NOname
| NOname a răspuns:

Religia este creaţia omului şi este menită să ţină masele sub control. Este o armă de manipulare perfectă.

Credinţa are şi părţile ei bune, principala fiind efectul Placebo - autosugestie - şi poate ridica moralul, în special celor slabi şi impresionabili.

Şi apropo de subiect: http://www.tpu.ro/......-dumnezeu/

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Sunt de acord că majoritatea religiilor au fost folosite pentru a manipula oamenii. Dar asta nu înseamnă că nu există şi forma corectă de religie care îi ajută pe oamenii să se închine lui Dumnezeu. Isus Cristos, întemeietorul creştinismului a spus: Intraţi pe poarta cea strâmtă, căci largă şi spaţioasă este calea care duce la distrugere şi mulţi sunt cei ce intră pe ea, în timp ce strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o găsesc.
Potrivit cuvintelor lui Isus, pe pământ există în realitate doar două religii: religia falsă (calea largă) şi religia adevărată (calea îngustă). Nu este de mirare că majoritatea religiilor sau făcut vinovate de diferite atrocităţi de-a lungul istoriei.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru rocco09):

In primul rand am specificat "fanatic religios".In al doilea rand am specificat si faptul ca daca nu ai de zis ceva concret abtine-te, pustiule.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Eu vreau daca se poate sa facem abstractie pe cat posibil de toate analele istorice si religioase scrise.As dori sa spuneti opinia voastra proprie, neindoctrinata de vreo parte terta.

| FuckTWorld a răspuns (pentru rocco09):

Da is un esesc al societatii.Primu lucru cand ma trezesc dimineata, imi fac un cui de iarba, fumez 4-5 cuie pe zi, ce om rau is pffff..........nici nu am cuvinte sa ma descriu.Insa nici nu stii ce viata frumoasa am, toata lumea care ma cunoaste cu adevarat ma respecta, am o prietena care ma iubeste, am o familie sanatoasa.Insa tot ce am luptat pentru ele si stiu ca eu le-am obtinut, nu Dumnezeu mi le-a facut cadou.Nu astept sa-mi bage Dumnezeu pe card.Nu am mentalitate de turma.Nu ma adun ca oile intr-o biserica si pup icoane, si ma rog in genunchi.Un om care se pune in genunchi accepta umilirea.Niciodata nu am avut idolii, m-as fi simtit ridicol intr-un infim rol de discipol.Cand o arzi singur, si nu vrei sa faci parte din turma devii dubios.Numai bine!

| rocco09 a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Ceri ceva fara sa stii ce ceri! Fanatic religios, despre ala era vorba, ce-i aia fanatic religios?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Ceea ce am scris reprezintă opinia mea. Dacă doreşti o sursă bine documentată cu privire la religiile lumii şi cum au apărut şi sau dezvoltat, îţi sugerej cartea Mankind’s Search for God.

| FuckTWorld a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Am putea vorbii despre subiectele adevarate.Cum am ajuns niste scalvii, numai stim cu adevarat cine suntem ca oamenii.Am uitat ca meritam tot ce ii mai bun in viata asta.Suntem controlatii prin religie.Despre crizele economice create de oamenii.Razboaiele create de oamenii.Vaccinuri care au ca scop depopularea.Televizorul care te controleaza, si iti distrage atentia cu buna stiinta de la adevaratele subiecte.Am putea discuta(Fmi, Rezerva Federala, Comisia Trilaterea, Grupul Bilderberg), adevaratii oameni care controleaza aceasta lume.Am uitat cine suntem cu adevarat si nu o sa iesim niciodata din aceasta stare de hipnoza colectiva.Numai bine!

Ca sa-ti arunc si tie un os, fanatic religios, in opinia mea inseamna o persoana indoctrinata de cultura laica care nu poate accepta la nivel emotional si nici psihic o alta opinie legata de religie sau credinta sa, care este in contradictoriu direct cu crezurile sale.Tocmai de aceea am specificat ca nu am ce dezbate cu "tunnel vision-eri".

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

Multumesc, ma voi interesa de carte.

| M25M a răspuns:

Religia a fost creata pentru a conduce masele, pentru a stabili in mentalul individului ideea de ierarhie si supunere in fata acestei ierarhii, pentru a indoctrina oamenii in scopul supunerii in fata autoritatii.
Credinta cred eu tine mai mult de psihic, are un efect de calmare, insa credinta oarba, fanatica este daunatoare.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru NOname):

Tocmai asta e ideea! Efectul placebo.Eu sunt neo-nazist, daca se poate spune asa.Nu accept toate ideile lor, dar majoritatea da! Eu cred intr-o lume dezvoltata din punct de vedere emotional, psihic, tehnologic si al constientizarii.Sunt de parere ca oamenii care au nevoie de efectul placebo indus prin intermediul religiei sunt cei care trag societatea in jos.Tocmai din pricina lipsei lor de initiativa proprie si spiritului de turma bolnavicios.

| rocco09 a răspuns (pentru FuckTWorld):

Hai sa iti spun o chestie mr. Inteligent Faptul ca ai o familie frumoasa nu e meritul tau, faptul ca muncesti si ai bani pe card e o sansa ca nu te-ai nascut intr-o alta tara mai rea sau intr-o alta vreme, sunt multi in lumea asta si au trait de-a lungul istoriei care au muncit mai mult ca tine si nu au avut banii tau, nici aici nu e meritul tau, nici cum arati, nici educatia care ai primit-o, puteai sa te nasti in africa si sa fii analfabet! Asa ca daca vrei sa fii mandru trebuie sa fii de altii, de familie de natura de oricine altcineva si nu de tine! Sparge balonul

| rocco09 a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Inseamna ca tu esti fanatic ateu, sa inteleg? Sa-ti dau osul inapoi!

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru FuckTWorld):

Totul se trage de la fenomenul denumit religie! Grupul Bilderberg, dinastiile Rothschild si Rockefeller, camatarii legali FMI.Toti fac parte din grupari obscure care au ca scop mentinerea maselor sub control absolut si in umbra.

Pe cat se poate sa nu apelam la injurii personale. Vreau doar sa dezbatem un subiect intr-un mod cat se poate de civilizat si matur.

Da, ai inteles bine! Cum un tigru nu sta la discutie cu o antilopa, asa nu stau nici eu la discutie cu cei care se afla exact la polul opus in ceea ce priveste opinile mele!

| FuckTWorld a răspuns (pentru rocco09):

Exista tara mai rea ca asta?laughingTu nu stii ce vorbesti.De ce sa nu fiu mandru de minelaughing. Mandria este o oarecare extindere a demnitatii. Nu doar ca nu accepti anumite lucruri, nu doar ca nu le consideri demne, ci le iei de-a dreptul ca pe o ofensa personala. Exista aspecte bine delimitate intre ce permiti si ce nu, iar ce nu accepti este vazut ca o adevarata degradare.S-ati explic mandria. Tine de latura mea umana, nu stiu care ii problema ta daca is mandru sau nu? Is mandru de toata lumea care ma incojoara, inclusiv de mine.Tu nu stii ce vorbesti am impreisa.Numai bine!