anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa stiu parerile voastre legate de religie ( in general ) si credinta.

Rog fanaticii religiosi sa se abtina, daca ai ceva concret si sustinut de argumente de spus spune, daca nu, nu!

Răspuns Câştigător
| FuckTWorld a răspuns:

Da asa ii, toate guverenele is controlate din umbra de acesti oamenii influenti.Ei conduc cu adevarat lumea asta.Nimic nu se face fara acceptul lor final.Numai bine!

42 răspunsuri:
| rocco09 a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Si ce cauti la rubrica asta? Vezi ca sunt altele pentru tigri

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Religia a fost buna pentru morala oamenilor cu o incapacitate initiativa de a se dezvolta din punct de vedere rational si moral.Dar, acum, aceasta credinta in divinitate sau misticism cu imi place mie sa spun, este de domeniul trecutului si noi ar trebui sa tindem catre cunoasterea stiintifico-evolutiva.

| rocco09 a răspuns (pentru FuckTWorld):

Da poti fi doar ca nu ai motive! ai mai mult de 13 ani? Dupa gramatica nu pari!

Si ce te-a ofensat? Ca te-ai numit fanatic ateu prin definitia care ai dat-o?

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru rocco09):

Eu am impresia ca tu nu ai nici cea mai mica idee despre ce cauti tu in viata ta! Nu m-am simtit ofensat, desteptule! Am spus doar ca as dori sa avem o discutie ridicata la un nivel unde injurile nu isi au locul! Am spus-o preventiv vazand ca tu cu fuckthisworld va aprindeati.Am cerut doar sa nu degenereze situatia de la o intrebare simpla! E chiar asa de greu de acaparat o astfel de informatie?!

Asa si care erau injuriile desteptule?

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru rocco09):

Nu mai pot cu tine! PREVENTIV greseala a naturii ce esti! Nu am vrut ca tu cu fucktheworld sa va luati la organe! Ce dracu nu-ntelegi?! Nu am vrut ca la o intrebare de-a mea sa existe un nivel subcultural de conversatie!

Scuza-ma de jignire dar m-ai adus intr-un stadiu urat cu intrebarile tale!

| FuckTWorld a răspuns (pentru rocco09):

Faci afirmatii fara nici o baza logica.Am 21 de ani fac 22.Am o facultate terminata de stiinte economice si vreau sa-mi dau doctoratu in economie.Nu-ti fa griji pentru gramatica mea.Nu potii sa argumentezi nici o afirmatie facuta de tine.Delirezi fara oprire in discutii si esti limitat.Numai bine!

Eu zic sa-ti vezi de ce scrii tu, si sa lasi pe altii sa-si rezolve problemele

| rocco09 a răspuns (pentru FuckTWorld):

In Romania se poate, nu ma mira! Si domnul Ponta a reusit

| Mădă0611 a răspuns:

Eu cred că religia a apărut din ignoranţa unora, mă rog, ignoranţă e acum, atunci era necunoaştere. Un om fără prea multe cunoştinţe o să asocieze fenomenele pe care nu le înţelege cu existenţa unei puteri/fiinţe supranaturale. A fost suficient să creadă o singură persoană, nu cred că cineva s-a gândit la altceva, abia în timp a devenit un instrument de conducere şi supunere a maselor.
Religia a devenit o afacere, asta o transformă în ceva negativ, dar credinţa într-un prieten imaginar e benefică pentru cei slabi. Orice s-ar întâmpla, creştinii adevăraţi sunt resemnaţi şi optimişti. Şi apoi, credinţa în existenţa unui legiuitor e un lucru bun pentru omenire, sunt atâtea persoane care habar n-au de moralitate, că doar teama de el ajută la menţinerea unei ordini... sociale, cât de cât, să zicem. Urmează fanaticii, că tot ai zis de ei. Cred că ei sunt religioşi nu credincioşi, cu ceva probleme psihice, grave. Autosugestia lor e extremistă, bolnavă.

| Larisa a răspuns:

Eu cred ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea si in cine vrea.Cu siguranta exista o forta superioara noua, pe care noi o numim Dumnezeu, altii Allah, altii Mahomed etc.Cat despre bine si rau, personal consider ca daca faci bine la un moment dat binele se intoarce la tine sub o forma sau alta, la fel si daca faci rau.Este alegerea noastra a fiecaruia cum alegem sa ne traim viata, si sa ne implinim visele.Nu avem dreptl sa judecam alegerile nimanui, daca noi a fi mai indulgenti, daca am lasa rautatile si ura, am avea o lume mai curata, mai pasnica si mai frumoasa.