Sfarsitul lumii va veni cand va vrea Dumnezeu.El a spus cand s-a inaltat:"...voi veni sa judec mortii si vii..."Deci el va veni cand va crede de cuviinta.CREZI si nu vei avea de suferit.
Incearca sa suni la DISNSA (Departamentul International de Statistica si Numerotare a Semnelor Apocalipsei ) si vei afla acolo toate detaliile.
Numar: 0777
Adresa web: www. disnsa/yourdumbquestionoftheday.com
Dacă nu vor fi luate măsuri foarte dure la nivel mondial privind ecologia
va apare repede un Sfârșit al omenirii actuale!
Dacă te referi la imbecilitățile creștine,
cu sf lumii
nu merită să mă obosesc
să îți răspund!
Si cine anume sa ia masurile astea? lumea o sa mearga din ce in ce mai rau. citeste Apocalipsa din Biblie daca vrei. Iisus a prevestit acum 2000 si ceva de ani ceea ce se intampla chiar acum.
Niciun semn. Singurele semne ce pot aparea sunt alea dovedite de stiinta: un asteroid imens care ne-ar putea lovi, o supereruptie vulcanica, incalzirea globala scapata de sub control, explozii solare, o era glaciara etc. Alte semne "religioase" n-o sa vezi.
Mai trebuie sa apara ma-t* goala in strada calarind un mistret, cu un ak si o vodka in mana si va veni sfarsitul lumii.
"din ce in ce mai rau"... in comparatie cu ce perioada? In comparatie cu acum 2000 de ani? Acum 500 de ani? Esti sigur de asta? Si daca tot "o sa fie naspa", precizeaza si data. Nu e suficient sa o arzi cu "o sa fie naspa" si atat. Uite o prezicere din viitor si este de inspiratie divina, vine de la marele zeu Zambazulu : in viitor, lumea o sa se schimbe iar in unele zone o sa fie naspa iar in altele o sa fie bine. vezi? Si eu pot deci marele zeu Zambazulu exista. Mai vrei una? Ia fi atent : in viitor vor fi cutremure in anumite tari.
Sfarsitul lumii a inceput o data cu inceputul acestuia, semnele fiind zilnice. Procesul insa se desfasoara in decursul a miliarde de ani. Deci stai linistit, nu vei prinde,, evenimentul''.
Cand incerci sa te angajezi intr-o conversatie fie ea chiar si scrisa fi subiectiv prietene
1 - "prietene"... nu imi esti prieten deci nu baga acel termen in discutie.
2 - Raspunde la ce te-am intrebat, nu mai trage de timp si nu mai schimba subiectul. Ok? Mai incearca o data, poate acum iti iasa.
Iisus este un personaj din cartea numită Biblie!
Este la fel de real ca și Harap Alb sau ca Pinocchio,
sau ca ce personaj din ce carte vrei tu.
Dacă nu se vor lua măsuri urgente,
la nivel mondial,
va fi rău de tot.
In cazul asta exista dovezi si s-a putut dovedii chiar si stiintific ca Iisus exista daca nu stii nu te mai ratoii aiurea imformeaza-te daca te intereseaza un subiect anume despre care ai prea putine idei.
"din ce in ce mai rau"... in comparatie cu ce perioada? In comparatie cu acum 2000 de ani? Acum 500 de ani?
in comparatie cu trecutul.
Esti sigur de asta?
nu vad nimic schimbat in bine in ultimii ani.
daca intorc un pic privirea spre cei care conduc tara... situatia e destul de clara acolo nu cred ca mai are rost s explic eu ce si cum. dar acum poate ma insel eu poate o sa se schimbe in bine un lucru minunat si eu vreau asta. dar intrebarea este cum? sa presupunem ca ne saturam de Base ne ajunge cutitu la os si iesim cu totii in strada si il dam jos de la putere sa ce sa zic ca ceva timp in urma nu am reusit sau sa zic ca nici macar 2 milioane de romani care au votat ca Base sa nu ne mai conduca nu au rezolvat nimic? dar? cine sa il dea jos daca nu noi tara? bun... trecem peste presupunem ca cheliosu moare se duce pa copca pur si simplu pac si am scapat de el. cine ne conduce tara? presupunem ca unul corect il punem pe Vadim bun perfect pana aici Vadim este corect dar intervine alta problema daca vadim care ne conduce acum tara este un om corect oare poate sa ramana acolo sus fiind asa corect sau il mananca ceilalti care vor bani si nu corectitudine? atunci nu stiu poate imi spui tu cum se schimba tara asta in bine ca tot esti tu zeul Zambazulu nu?
deci raspunsul meu meu este ca da sunt foarte sigur de asta.
Si daca tot "o sa fie naspa", precizeaza si data. Nu e suficient sa o arzi cu "o sa fie naspa" si atat
dupa cum am spus
"lumea o sa mearga din ce in ce mai rau" si "Iisus a prevestit acum 2000 si ceva de ani ceea ce se intampla chiar acum".
cata minte trebuie sa ai ca sa iti dai seama ca eu nu am facut nici o prezicere si ca de fapt mi-am spus parerea strict personala bazata pe... in cazul tau probabil o banala carte Biblie?
vezi?
da eu vad nu am probleme cu asta mersi frumos.
Mai vrei una?
am impresia ca ai o problema personala cu mine cu toate ca nu inteleg cu ce anume te-am suparat asa de grav era pur si simplu o parere nu stiu de ce te deranjezi atat de mult in plus Bogdan a pus o simpla intrebare iar noi doi ne cam dam in spectol pe aici. asa ca pentru mine oficial convesatia asta dintr-e noi doi este incheiata. cam atat de zis. sa fii sanatos. bafta
Foarte putine, matei24:3-14.Chiar si predicarea vesti bune despre Regat a ajuns pana in cea mai indepartata parte a pamantului.
Deci tu chiar nu vezi nici o diferenta intre prezent si trecut, pentru tine sunt la fel ba chiar e mai rau in prezent decat in trecut. Ai dreptate, rasismul in prezent si ura pentru negri este mult mai puternica acum. Sclavia este in top. Crimele sunt in top. In prezent sunt mai multe razboaie decat in trecut, mai multi oameni care mor de foame decat in trecut, mai multi care mor din cauza unor boli banale... mai vrei exemple? E mai rau acum decat in trecut? Ia mai gandeste-te o data, poate acum neuronul o sa te ajute (se pare ca era plecat in vacant).
"am impresia ca ai o problema personala cu mine"... ma doare-n cot de tine atata timp cat nu faci afirmatii idioate. Nu poti sa o arzi cu "biblia are dreptate, in prezent ie mai naspa ca in trecut" din moment ce fix istoria te contrazice. Invata putina istorie si o sa vezi ca in comparatie cu acum 100 de ani, acum 200 de ani, 2000 de ani, 50000 de ani ...etc, prezentul este unul extrem de bun. Nu o poti arde cu "prezentul ie mai naspa ca trecutul pentru ca asa zice in biblie". Daca ar fi fost o afirmatie corecta atunci nimeni nu ar avea treaba cu tine si cu afirmatia ta DAR din moment ce este o afirmatie ERONATA, atunci da, ma iau de tine. Data viitoare cand iti pune cineva o intrebare nu te mai victimiza.
Intelegi cum e cu "prezentul vs trecutul" sau e prea complicat pentru tine?
Eu ti-am prezentat cateva exemple (si pot sa-ti ofer mai multe) ca sa-ti arat ca in prezent e mai bine decat in trecut iar afirmatia ta este una GRESITA, acum e randul tau sa-mi dovedesti ca in prezent "ie mai naspa" si ca trecutul era mai bun. Succesuri.
Semnele ca se apropie sfarsitul lumii sunt:
*apa nepotabila
*aer irespirabil
*cresterea galopanta a numarului de biserici si scaderea aceluia de scoli
*criza
*hiv
*incultura
*"Bogdan_Mafiotu_1991"
*intrebari idioate pe TPU
*pisicile care folosesc toaleta
Doamne oameni buni ce **** mea aveti cu mine nene e doar o intrebare ce dracu! Nu va mai ambalati asa!
1 aparitia elodiei
2 diaconescu presedinte
3 cand Romania asa bogata ca Germania
4 cand intra iadul in criza de provizi de carbune