| Adrianahttps a întrebat:

Cu ceva timp in urma am fost într-o biserica penticostală. S-a întâmplat o chestie foarte ciudata, când pastorul făcea predica o femeie a început sa urle ca si cum ar fi fost posedata si el a coborât si a exorcizat-o. Credeti ca este adevarat sau a fost totul o înscenare?

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate fi inscenare sau poate femeia e bolnava psihic (nu posedata).

| Algo098 a răspuns:

E o inscenare menita sa convinga enoriasii de puterea pastorului si de veridicitatea povestilor fanteziste spuse de acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a exorcizat-o?

suntserios
| suntserios a răspuns:

In orice religie mai apar persoane cu probleme psihice

| pacatosulBogdan a răspuns:

Inscenare a fost, bineinteles. Drac pe drac nu se scoate, ca nu au interesul asta, nu ar mai dainui peste secta penticostala. Secta americana penticostala nu are nimic crestin in ea, trebuie sa te feresti de eretici ca penticostalii, asa cum ne invata Biblia: "De omul eretic, dupa intai si a doua mustrare, departeaza-te!" Tit 3, 10

| Teffan a răspuns:

Di câte știu, penticostalii sunt cunoscuti pentru ciudățeniile lor, cum ar "vorbitul în limbi", bazați pe pasajul scripturar din Fapte. Deci nu ma mir de întâmplare, care pare o înscenare.

| RKBlue a răspuns (pentru suntserios):

*In orice religie mai apar oameni normali.

| Panamax a răspuns:

Eu am vazut unul posedat care statea la coada si urla cand unul s-a bagat in fata lui.A venit cel de la paza si l-a exorcizat.
Si avea doar un curs de paznic de 4 zile.

| alex598 a răspuns:

Ce rost ar fi avut să însceneze așa ceva? Dacă, de exemplu, pastorul ar folosi această metodă ca să convertească oameni și ar face asta mai mult de o dată ar fi evident și oamenii convertiți nu vor mai avea încredere în ei