| Rayyy2005 a întrebat:

Salut! Este cineva pe aici interesat de O9A? (Order of ninge angles). M-ar ajuta mult sa vorbesc cu cineva interesat de asta, cu un practicant ar fi ideal. Dacă este vreo persoană interesată mi-ar placea sa vorbim in privat pe tema asta...

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

Serios? te intereseaza astia?
https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Nine_Angles
astia par mai spalati pe creier decat Crowley, doar ca-s mai izolati din cauza ideilor extremiste.
deci nu te sfatuiesc sa te duci la ei, chiar si scientologia pare mai rationala decat astia cu crimele si sacrificiile lor.
btw, pare foarte probabil dupa ce e public cunoscut despre ei sa fie de fapt versiunea la vedere a unei alte organizatii mama secrete, si daca sunt asa de extremisti la vedere ce fel de organizatie sub rosa crezi ca poate fi in spatele lor?

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E mult mai fericit cine e interesat sa aiba o relatie de prietenie apropiata cu Creatorul nostru.

| Rayyy2005 explică (pentru thealchemist):

Nu sunt așa de extremiști, Nu fac sacrificii din cate stiu eu, oricum nu m-ar interesa asa ceva. In fine, dupa profilul tau pare ca ești pasionat cumva de ocultism. Îmi recomanzi altceva? Am nevoie oricum de ceva bun care ma poate ajuta cu dezvoltarea mea personală.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Fericiți sunt cei care nu s-au născut vreodată