Se face referire la un pasaj biblic din Apocalipsa. Doar citind vei reusi sa intelegi, sfaturile primite aici pot fi eronate. Incearca totusi sa te exprimi coerent.
"chestie care ni se va baga in corp si pe care scrie 666"
n-am auzit, dă-ne niște detalii
Salut, 666 nu este numarul diavolului, Apocalipsa 13:18 " Aici* e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase." Acum, semnul fiarei descris in Apocalipsa 13:16 " Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să* primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte" sau Apocalipsa 14:9 "Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva* fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână" Nu face referire la vreun cip sau cod de bare introdus in mana sau frunte ci mana in Bibie este simbol pentru fapte (Exod 13:9, Eclesiastul 9:10, Isaia 59:6), iar fruntea este simbolul mintii (Deutronom 6:6-8, Romani 7:25, Ezechiel 3:8-9, Apocalipsa 17:5). In Biblie nu apare cum ca semnul fiarei ar fi vreun cip, cod de bare sau orice altceva, raspunsul la acest lucru trebuie sa il cautam tot in Biblie, daca fiara are un semn, inseamna ca si Dumnezeu are un semn (iar aici poate voi fi in contradictie cu mai multi), deci cautand in Biblie, gasim in Ezechiel 20:12 "Le-am dat şi Sabatele Mele* să fie ca un SEMN între Mine şi ei, pentru ca să ştie că Eu sunt Domnul, care-i sfinţesc." Ezechiel 20:20 "Sfinţiţi* Sabatele Mele, căci ele sunt un SEMN între Mine şi voi, ca să ştiţi că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru!›" acum daca semnul lui Dumnezeu este reprezentat de Sabatul zilei a saptea (Sambata, Vineri cand apune soarele pana Sambata cand apune soarele), atunci semnul fiarei este tot o zi de odihna doar ca una falsa, este imposibil ca semnul fiarei sa fie diferit fata de semnul lui Dumnezeu, acum semnul fiarei este reprezentat prin sfintirea Duminicii ziua intai a saptamanii care este, citez ""Bineinteles ca Biserica Catolica pretinde ca schimbarea a fost actiunea ei…" Schimbarea Sabatului in duminica… "Iar acesta este SEMNUL puterii ei cleziastice si a autoritatii in chestiuni religioase." Gibbons cardinal, Letter, Oct. 28, 1895, from C.F. Thomas", ""Duminica este SEMNUL autoritatii noastre… Biserica este deasupra Bibliei, iar acest transfer al pazirii Sabatului este o dovada a acestui fapt." Catholic Record, 1 sept. 1923", iti las un link cu mai multe https://www.isushristos.org/......ului.html, pentru crestinii care atesta ca Sabatul nu mai trebuie tinut deoarece acesta a fost dat pentru evrei invata o mare minciuna, Sabatul adica Ziua a Saptea pe care Dumnezeu a sfintit-o inca de la CREATIUNE a fost data inainte ca evreii macar sa existe, plus ca este "Ziua Domnului", nu a evreilor. In concluzie, cipul nu reprezinta semnul fiarei, iar 666 nu este numarul diavolului.
Si inca ceva ca sa nu se creeze confuzie, momentan nimeni nu a primit semnul fiarei, pentru ca oamenii sa inceapa sa primeasca acest semn trebuie ca acestia sa fie obligati sa aleaga intre Sabatul lui Dumnezeu si ziua soarelui( duminica, prima data cand aceasta zi a inceput sa fie sfintita a fost in anul 321 d.Hr, cand imparatul Constantin dupa ce s-a trezit din somn, s-a uitat pe geam si a vazut rasaritul soarelui si i-a placut foarte mult incat a dat un decret ca aceasta zi a soarelui (duminica) sa inceapa sa fie sfintita, http://www.ducu.de/rel36.htm ). Vine vremea cand oamenii vor trebui sa aleaga intre a pazi Sambata sau duminica, iar cei ce vor alege duminica vor primii semnul fiarei, deoarece se vor impune niste restrictii iar cei ce vor pazi Sambata nu vor mai putea cumpara sau vinde (Apocalipsa 13:17) asa ca cei ce vor alege sa sfinteasca duminica din cauza restrictiilor ce vor fi impuse, vor primi semnul fiarei. Lucrurile acestea se vor intampla, Apocalipsa 13 ne vorbeste de 2 fiare ce se vor unii iar cea de-a doua va lucra cu toata puterea ei pentru fiara dintai( fiarele in Biblie reprezinta o imparatie Daniel 7:17, prima fiara din Apocalipsa 13:1 face referire la Roma adica papalitatea, sistemul papal, iar cea din Apocalipsa 13:11 face referire la America iti pot spune si dc, dar ar trebui sa fac un mare discurs, dar daca este interesat iti pot spune), se va forma ecumenismul, o noua ordine mondiala (despre asta cred ca stie aproximativ toata lumea care se mai uita la ce se intampla prin lumea asta.) cam atat momentan nu mai lungesc.
Caută pe YouTube:
Biserica Catolică despre Sabatul biblic și Duminica și vei găsi asta:
https://m.youtube.com/watch?v=G22W3Kundrw
Duminica este prima zi a săptămânii (Domnul Hristos a înviat in prima zi a săptămânii -asa spune Biblia; iar ortodocșii și catolicii sarbatoresc Paștele (adică Învierea) Duminica.
Deci dacă Duminica este prima zi a săptămânii lăsată de Dumnezeu, atunci Sâmbăta (adică Sabatul) este ziua a șaptea. Noi trebuie să ținem Sabatul ca zi de sărbătoare, și nu Duminica.
Păzirea Sabatului este o poruncă menționată în mod expres de către Dumnezeu; ea este a patra poruncă din Decalog (cele 10 porunci).
Păzirea (sărbătorirea) Sabatului reprezintă închinarea înaintea lui Dumnezeu; acesta este semnul (sigiliul lui Dumnezeu).
Păzirea Duminicii reprezintă închinarea înaintea Bisericii catolice; acesta este semnul fiarei.
Numărul 666 este numele fiarei: ["Si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei." (Apocalipsa.13:17)]
În curând, America va da putere Bisericii catolice să stăpânească conștiința oamenilor. Biserica catolică va forța pe oameni ca toți să îi aducă închinare. Păzind duminica, toți oamenii se închină Bisericii catolice, pentru că duminica este o poruncă a acestei Biserici.
VICARIUS FILLI DEI este o expresie in limba latină pe care papalitatea și-a insusit-o; și se traduce astfel: "Înlocuitorul lui Dumnezeu pe pământ."
Literele care alcătuiesc expresia, sunt de fapt cifre romane. Adunate, ele formează numărul fiarei: 666.
Sunt oameni care au trăit o viață întreagă și n-au știut niciodată că duminica este prima zi a săptămânii.
Nu este de mirare că ei nu știu că papalitatea (această putere religioasă) este de fapt fiara care Îl jefuiește pe Dumnezeu de inchinarea care I Se cuvine atribuindu-si ei închinarea.
Toate puterile lumii (politice și religioase) se vor închina Bisericii catolice. Acesta este ecumenismul de care YouTube este plin.
Curând se va da o lege în care toți oamenii vor fi obligați să păzească Duminica. Aceasta lege a apărut deja în mici locuri pe pământ. Dar ea se va extinde. Puterea Bisericii catolice se extinde îndată ce îi este dată în mâini puterea politică (civilă).
Din pricina că oamenii vor asculta mai mult de Biserica catolică decât de El, de aceea El va lăsa pământul în mâna celui rău. Plăgi și dezastre naturale vor veni asupra locuitorilor pământului, pentru ca ei să vadă ce înseamnă ca Dumnezeu să-Și întoarcă fața Sa de la noi din pricina neascultării față de cerințele Legii Sale.
Ascultarea sau neascultarea își are consecințele (urmările) ei. Fiecare om alege. Și orice alegere își are inevitabil consecințele ei.
Să alegem astăzi să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni. Pentru că El poate sa ne ocrotească de orice nenorocire; El este Cel ce ne ne-a adus la viața, și tot El este Cel ce ne poartă de grijă întreaga viață. El ne va da la final viața veșnică. El a murit pentru noi. Noi Îi mulțumim ascultând de El.
Cate tampenii spui, zapacesti orice om cu amestecul IRATIONAL de versete. In secolul 8 (opt) deja se stia cine este 666, descoperire facuta de crestinii Catolici. Citeste versetul din nou si INTERPRETEAZA-L coform epocii in care a fost scris. In secolul UNU 1 numerele nu aveau DOAR o semnificatie numerica ci si LITERARA adica 666= VICARIVS FILLI DEI, acest nume este unul pe langa altele folosit de INSTITUTIA Papala. 666 este PAPA din orice timp sau secol, functia papala este 666.
Nici măcar nu am vorbit de 666 doar am afirmat că nu este un cip și că nu este un număr care îl reprezintă pe Satana pentru că unii asta cred, nu știu ce ai înțeles tu, știu că literele VICARIUS FILII DEI calculându-le iți da egalul cu 666, am afirmat la altă întrebare acest lucru, aici nu am vorbit despre lucrul acesta, am dus vorba despre alte versete, pentru că cel ce a pus întrebarea credea că îi se vor bagă anumite cipuri, eu am adus vorba despre semnul fiarei care nu are cum să fie un cip, nu despre cine este fiara, iar la fiara descrisă în Apocalipsa 13:1 am spus că este papalitatea (sistemul papal) care în Daniel 7:20 este reprezentată de "cornul cel mic", n-am vorbit despre 666 și ce reprezintă numărul acesta, deoarece nu am vrut să spun asta atunci, voiam să vorbesc despre altceva.
Sylvye întreabă:
Bossa100000 întreabă: