Imi areti si mie de unde ai aflat ca dupa razboaiele mondiale s-au nascut numai barbati?
Asa spun mai multi, printre care si Pavel Corut in cartile sale.
O dovada mai de neconstestat ai?
Si nu cred ca poti sa spui ca s-au nascut numai barbati, asta insemnand ca in acea perioada nu s-au nascut si fete.
Si, insinuezi ca Dumnezeu a vrut ca sa se nasca doar barbati in acea vreme? De ce el si nu Allah sau Shiva?
Si presupun ca Pavel Codrut e mare savant?
Nu insinuez nimic, ma intreb doar daca acest lucru s-a intamplat cu adevarat si daca da cum se poate explica
Ce pisici spui acolo nu am mai auzit prostii mai mari legate de razboaie pana acum...
Deci eu m-am născut înaintea Primului Război Mondial? Sunt mai bătrână decât par...
Mă, despre ce naiba vorbeşti?
)))) Tu auzi ce zici? Ar însemna ca acum să nu existe oameni mai tineri de aproximativ 95 de ani (femei) și aproximativ 55 de ani (bărbați).
Este exclus sa se fi nascut numai barbati dupa razboaiele mondiale. Procentul de copii de sex masculin este acelasi de mii de ani. Adica (copy-paste) 1.048 male(s)/female. Adica daca vrei la 1000 de copii nascuti, 501 sunt barbati si 499 sunt femei. Rotunjit sunt 50% sanse sa fie barbat. Ma indoiesc ca exista vreun studiu serios care sa pretinda ca intr-o anume perioada a omenirii s-ar fi nascut numai barbati. Asta ar insemna sfarsitul speciei. Pai cu cine s-ar mai inmulti?
Cât de redus trebuie să fii să nu-ţi dai seama din prima că nu e adevărat fără să întrebi asta pe internet?
Nu inteleg intrebarea. Dupa razboaiele pe care le numesti tu "medievale", desi probabil nu stii la ce perioada te referi, s-au nascut oameni de ambele sexe.
Intr-adevar s-au nascut numai barbati dar sunt multi care habar nu au de asa ceva. Explicatie stiintifica nu e dar eu stiu ca Dumnezeu e la carma tuturor lucrurilor si El a facut asta.Inca o dovada a existentei Lui
Nu, sunt hermafrodită. Altfel nu se poate să mă fi născut mai târziu de 1914, după logica lui nu-ştiu-care.
Pavel Corut e un delirant paranoic, cu foarte slabe cunostinte, si un troll elevat.Cine il crede, isi merita soarta de paranoic ce il insoteste.Maica-mea e nascuta in '72, dupa ce s-a retras Unchiul Sam din Vietnam, si bunica-mea in '50.Cum explici asta, fiule?
Salut sunt crestin, dar nu asta conteaza, ceea ce ai spus tu este gresit, cum sa se nasca numai barbati? Pai tu realizezi ca daca s-ar fi nascut numai barbati. rasa umana nu mai avea cum sa se inmulteasca?
Asta este inca o proba a existentei Creatorului unic si incorporal al Universului. Cineva ne vegheaza din nevazut si are grija ca lucrurile sa se aranjeze pe planetele din Univers. In Talmud se spune ca D-zeu pune la cale casatoriile. Nasterea baietilor dupa razboi are o explicatie simpla. Barbatii pot fecunda mai multe femei, iar in razboaie victimele sunt, in marea lor majoritate, barbati.
Manfred întreabă:
AmFostOdataEuOBaba întreabă: