anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

tocmai m-am mutat in casa nouasi se petrece ceva straniu usile se trantesc singure farfiriile se sparg de pereti si sunt urme de sange pe podea care nu se sterg... ce sa fac?

35 răspunsuri:
| georgikk a răspuns:

Draga mea,ceva e ineregula in acea casa, incerca cu cat in putinta sa ignori si in cel amis curt timp ceama un preot si spune-i ce se intampla, aici e ceva ft grav.e exemplu intr-o seara eram la masa cu familia si de odata scrumiera s-a ridicat singura in sus.am ramati toti uluiti si socati, a doua zia m chemat de urgente preotul pentru a sfinti casa, si din acea zi nu am mai avut probleme,. daca casa pot o sa fie la fel cheam pe proprietarul casei de unde ati umparatu sa-i dea explicatii. sper ac am putut sa te ajung

| lovetwilight a răspuns:

Uuuuuuuuuuuuu pai na ce poti face daca nu ai inventat spune-le alor tai sau daca le-ai spus nu stiu mutativa

| rKsicK a răspuns:

Nu te mai uita la fenomene stranii ca esti prea mic/mica.

| pisoaica a răspuns:

Daca bate vantul si usile sunt deschise este normal sa se tranteasca la unele case, incearca sa lipesti farfuriile cu scoci, iar daca in casa in care stai tu sau apartament si acolo a murit cineva petele de sange s-au intarit si nu le poti sterge usor, dar daca toate astea nu s-au intamplat cred ca casa ta e bantuita de fostii proprietari care au murit!

| pisoaica a răspuns:

Draga Gumyy,

Daca bate vantul si usile sunt deschise este normal sa se tranteasca, si eu am patit asta!
Leaga farfuriile cu scoci de locul in care l-ai pus ca sa nu se mai tranteasca!
Daca ai urme de sange pe podea si sunt de cand te-ai mutat, ele s-au intarit si nu e usor sa le iei!

p.s. Multa bafta!