| ServantsCthulhu a întrebat:

am probleme cu Somnu stau noaptea treaz si nu pot adormi de la ce este eu mai am si probleme cu Anxietatea adica stiu ca trebuie sa fac Exercitii ca sa scap de stresul acela da nu reusesc le fac greu ca am probleme cu Spatele si cu Coloana
mai ascult si muzica Heavy Metal credeti ca o fi si de la chestia aia ca nu pot sa adorm ca ascult Black Sabbath si cred ca de aia nu pot dormi adica nu ascult mereu Rock cateodata in zile plictisitoare ascult Rock dar cateodata ascult muzica Hip Hop nu ma afecteaza la Subconstient chestiile astea pentru ca le stiu Mesajele Subliminale si nu ma afecteaza cred daca le stiu da vreau sa stiu cum sa imi reglez si eu somnu sa pot adormi normal adica sa adorm 8 ore pe zi cum doarme toata lumea ca sa mai imi reglez din Anxietatea asta ca cateodata ma apuca stare din aia de Nervozitate la Subconstient sau la inconstient dau funda cine ma ajuta sa scap cu problemele astea de Boala de Somn si sa imi spuneti daca ati avut si voi Oboseala Cronica din aceasta ca eu adorm des noaptea pe la vreo 4 ore si dorm adica ma refer adorm la 4 Noaptea sau Dimineata si ma trezesc pe la vreo 6 seara adica nu 6 dimineata ca poate alti confund chestia asta adica ma trezesc la 6 seara azi am mai putut sa imi reglez adica zilele acestea am mai putut sa imi reglez somnu sa dorm pe la 10 si sa ma trezezc pe la 7 sau 9 Dimineata ca eu mai si tocesc mult adica citesc chestii despre illuminati si chestii din astea despre Francmasonerie chestii despre Cultul Sarpelui al lui Set ca imi place chestii din astea sa studiez despre Ocultism funda cine ma ajuta sa imi reglez somnu si uitati un Mesaj ascuns Religios :)) http://www.youtube.com/watch?v=fL0YTaeKOLA

8 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

Eu te ajut sa ti-l reglezi daca-mi dai add pe reihiuke. Apoi ar trebui sa renunti la muzica aia.

| ServantsCthulhu explică (pentru reihiuke):

Pai da-mi Id-ul sa iti dau Add sau iti dau eu Id-ul Servants_Cthulhu@yahoo.com sunt online daca vrei sa imi dai Add

| Raynn a răspuns:

Nu te influenteaza muzica. Am adormit de atatea ori cu metal mai greu decat Black Sabbath si nu am avut vreodata vreo problema.

| Raynn a răspuns (pentru reihiuke):

Nu il asculta, nu renunta la metal, singura muzica buna care mai exista.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Nu e de la muzica stai linstit, eu de exemplu vara nu pot dormi de caldura, abia daca reusesc sa dorm 2-3 ore, stau, ascult muzica si ma joc pe pc...

| EmaS a răspuns:

Roaga-te si citeste din Biblie inainte de culcare.Psalmul 4,, Eu mă culc şi adorm în pace, căci numai Tu, Doamne, îmi dai linişte deplină în locuinţa mea.,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama,ce exprimare ai...rolling on the floor

| doctorandus a răspuns:

Asta trebuie sa discuti cu medicul, nu cu popa.