| BossuBarbosu a întrebat:

Am și eu o întrebare: sfinții de pe 29 februarie se sărbatoresc odată la 4 ani?

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare. Daca nu-s in calendar, nu se sarbatoresc.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba se sarbatoresc, De ex Sf Gherman care e pe 29 februarie se sarbatoreste pe 2 martie.

| leo59 a răspuns:

În anii nebisecți sunt trecuți în 28 febr. toți sfinții din 29 febr.

| GicaGigekGica a răspuns:

Eu ma intreb ce legatura au sfintii cu sarbatoarea. A zis Dumnezeu sa sarbatoresti, sa te inchini si sa te rogi la sfinti? Stiu ca nu are legatura cu intrebarea ta, dar, nu ar trebui sarbatorit nici un sfint...Din punct de vedere al Bibliei.

| DuckDodgers0 a răspuns (pentru GicaGigekGica):

Ne rugam si praznuim Sfintii ca sa mijloceasca pentru noi in fata lui Dumnezeu

| GicaGigekGica a răspuns (pentru DuckDodgers0):

Pai nu pentru asta era Iisus Hristos?
Aa da, cu cat mai multe sarbatori cu atat mai bine, au de unde sa faca bani popa...Pentru Mercedesurile luate in leasing

| GicaGigekGica a răspuns (pentru DuckDodgers0):

Biblia, ne spune care este starea morţilor. Învăţătura biblică este clară: Când moare, omul încetează să existe. Moartea este opusul vieţii. Morţii nu văd, nu aud şi nu gândesc. Nimic din noi nu continuă să trăiască după ce corpul moare.

După ce a spus că oamenii vii ştiu că vor muri, Solomon a adăugat: „Dar cei morţi nu sunt conştienţi de nimic". Apoi, Solomon a explicat acest adevăr fundamental spunând că morţii nu pot nici să iubească, nici să urască şi că, în mormânt, „nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoştinţă, nici înţelepciune".

În mod asemănător, în Psalmul 146:4 se spune că, atunci când un om moare, îi „pier şi gândurile".

Iisus când a aflat că Lazăr, un prieten al său, a murit, Isus le-a spus discipolilor: „Lazăr, prietenul nostru, se odihneşte". Dar in Apocalipsa spune ca atunci cand va veni din nou Iisus "marea isi va arunca mortii", pamantul la fel, etc. din asta reiese ca dupa moartea sufletul nostru se odihneste undeva, iar cand va reveni Iisus Hristos pe Pamant se vor judeca toate sufletele, ne vom trezi din somn. Moartea e ca o gară, cand vine trenul cei cu bilet (oamenii care s-au mantuit) pleaca iar cei fara bilet (oamenii rai) raman in gara.

Deci sfintii tai nu te ajuta cu nimic, ei inca dorm si acum. Ei au fost sfinti ca sa se mantuiasca pe ei, nu si pe altii. Pentru mantuirea noastra exista Iisus Hristos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GicaGigekGica):

Daca tot spui de popi ma lasi sa spun si eu despre bogatiile si afacerile pastorului Vladimir Pustan sau despre pastorul din Murgeni care a inselat statul francez?
https://ziare.com/......ro-1610295

| GicaGigekGica a răspuns (pentru anonim_4396):

Astea sunt exceptii. Dar la voi exceptii sunt cei care sunt credinciosi, restul dupa bani.
Si ce bogatii are Vladimir Pustan? Iov nu era bogat, dar era foarte credincios?