anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare simpla,
cum fac pact cu diavolul
spuneti-mi pas cu pas
funda

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cam cum faci şi pactul cu Moş Crăciun.

16 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Nu e o intrebare simpla pentru mine...
Nu stiu pentru altii...pentru ca tot vad de la o vreme intrebari de genul "pact cu diavolul". Huh? am pierdut eu ceva? Nu sunt in tema...
Dar as face si eu pact cu diavolul din "cow and chicken" adica Red Guy si cu Mojo Jojo love struck.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Tre sa faci mai intai dansul ploii de 3 ori in jurul casei.

| digital7shady a răspuns:

Ii spui ce vrei si bateti palma, gata treaba. Ba oameni buni, voi aveti creier degeaba? Fa-ti propriul zeu, o sa ai multe avantaje. Daca o sa fii primul lui adept o sa ai beneficii. Poate iti face el combinatia cu barbosu'.

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Parca era un film cu titlul asta!
Uite aici, sper ca te-am ajutat.
http://www.zetfilmeonline.com/......ratis.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

/www.youtube.com/watch?v=f3L7fy3vEmQe doar o relatare dintre multe mii.gandeste-te bine ce vrei, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca.io iti doresc sa te manance raiul.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Ce vrei de la mine?

| mODIN a răspuns:

6

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Intai trebuie sa-l iei de coarne si sa-l obligi sa-ti aprobe cererea

| sublime89 a răspuns:

Te duci in statul american Mississippi, la intersectia a doua drumuri, undeva in mijlocul pustietatii, si astepti sa apara diavolul.

| Theo94 a răspuns (pentru sublime89):

Dece tocmai acolo, e departe, trimite-l undeva mai aproape.

| sublime89 a răspuns (pentru Theo94):

Vreau sa-i testez vointa.

| CanisMajoris a răspuns:

Pasul 1 (si singurul, de altfel): Nu face nimic. Nu te interesa de Dumnezeu, de pacate si de chestii din astea. Lasa-le sa treaca pe langa tine pana mori. Asta e contractul standard cu diavolul.

| Mădă0611 a răspuns (pentru CanisMajoris):

Care dumnezeu? Ah, stai, cel venerat de adeptii in a caror religie te-ai nascut? Wow, ce noroc pe tine. smug

| iLau a răspuns:

Http://satanismul.blogspot.ro/2008/01/ritualul-legamantului.html. Pe acest site sunt multe chestii interesante legate de satanism. Poti sa te uiti peste.

| elen1987 a răspuns:

Pai nu ai cum sa faci pact cu el,el este un spirit de vibratie joasa si nu prea cade de acord cu cineva asa ca ca sa te lase in pace eu spun sa faci cat mai multe rugaciuni catre Dumnezeu si catre Maica Domnului,iar ca sa fii iertat de pacate trebuie sa fac cat mai mult bine, nu conteaza pe cine ajuti, mai multe fapte bune un pas in plus catre rai, iar daca faci fapte rele cel rau vine si iti prea controlul trupului tau si simti ca nu mai esti tu, adica sta agatat pe sufletul tau, si te simti ca nu mai esti liber adica esti condus de cineva.

Întrebări similare