| boboboss a întrebat:

As vrea sa va intreb de ce biserica nu este de acord cu existenta extraterestrilor?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| AdiTorrent7 a răspuns:

Pentru ca nu exista.

| Ben00 a răspuns:

Cred ca mai mult nu da importanta. in crestinism se vorbeste despre o alta lume si despre schimbarea omului pentru a accede la ea.
Cat despre extraterestri, or fi existand, dar nu prea s-au inghesuit spre Pamant in ultimii 3-4000 ani.

| Holiday a răspuns:

Nu toate, Vaticanul a recunoscut cu jumatate de gura posibilitatea existentei lor.
Cele care nu accepta posibilitatea nu vor sa renunte la ideea ca suntem "buricul Universului", iar ele "buricul buricului Universului".

| M25M a răspuns:

Din egocentrism.

| M25M a răspuns (pentru AdiTorrent7):

Este un fapt cert? Stii ca dintre multitudinea de zeitati cel biblic e cel adevarat si ca exista, insa, avand in vedere imensitatea universului si existenta vietii in univers, stii ca nu exista extraterestrii? Nice.

| boboboss explică (pentru Holiday):

Adevarat.

| mODIN a răspuns (pentru AdiTorrent7):

Asa si? Oricum biserica promoveaza chestii care nu exista.

| sublime89 a răspuns:

Daca ar exista extraterestri, atunci ar insemna ca d-zeu a mai creat si alte fiinte inteligente, asemanatoare lui, iar noi n-am mai fi singurii facuti dupa chipul si asemanarea lui, deci ne-am pierde acel statut special. Si daca n-ar exista extraterestri, biserica tot s-ar gasi intr-o situatie cam dificila, pentru ca n-ar putea explica de ce d-zeu a facut un Univers atat de mare, cu atatea sute de miliarde de lumi diferite, daca a creat viata doar aici. Nu ar avea sens. Ar insemna ca d-zeu, un creator atat de inteligent si perfect, a creat toate planetele alea fara niciun scop. Deci oricum am lua-o, crestinismul nu rezista in fata unui Univers atat de mare, pentru ca e o religie inventata de oameni care nici nu stiau ce e ala Univers, nici macar ce e aia o planeta sau o stea. Ei credeau ca stelele sunt mai mici decat Pamantul, si ca pot cadea de pe cer. Credeau ca Pamantul e plat si ca e centrul tuturor lucrurilor. Credeau ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, si ca daca d-zeu vrea, il poate opri pe cer. Acesti oameni aveau zero cunostinte de astronomie, deci existenta unor civilizatii extraterestre nici nu poate fi conceputa de catre asemenea primitivi.

| boboboss explică:

Dar daca extraterestrii ar veni pe pamant, ce s-ar intampla cu biserica oare?

| angus35 a răspuns:

Extraterestrii nu exista dar oamenii sunt fascinati de povesti cu zane, feti-frumosi etc. si este greu sa ii dezobisnuiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking se considera ca nu se poate sa crezi si in Dumnezeu si in extraterestrii in acelasi timp

Întrebări similare