Eu vad chestii... din copilarie. Umbre/lumini/figuri, dar nimic bine determinat. Oricum, nici in gluma n-as da vina pe altceva decat paranoia mea). Imi place sa merg pe ideea ca toate se explica.
Nu am vazut niciodata vreo fantoma, dar mi s-a parut cateodata ca aud cum se misca lucruri desi eram singura in camera. Oricum, daca as vedea vreo una mi-ar fi frica si nu as putea-o evita :. Sper ca ti-am fost de folos
Da am vazut fantome multe oamenii care au incetat sa traiasca real si virtual, oamenii care se drogeaza,beau, fumeaza, aurolaci aceste pers sunt fantome reale de altele nu stiu
Am vazut una si sigur nu eram beat, drogat!
E o casa bantuita in Braila, acum 2 ani o fantoma a fost fotografiata, eu si 2 colegi am vazut-o acum 2 zile, era ceva alb si auzeam un bazait ciudat, alte detalii nu imi amintesc.
Da fotografia
Cauta pe google, a aparut si la stiri, crezi ca eu stau sa ma uit la fantome sau sa fug?
Eu sunt ateu pana nu vad cu ochii mei nu cred
Buna Ele! Mi-a zis o colega ca cand a fost la tara era cu verisoara ei dupa miezul noptii si isi faceau unghiile, etc, si prin locurile alea a murit o femeie. Si ele vad la geam acea femeie cu aceleasi haine si zice femeia aia: Stinge-ti lumina! si ele se sperie, o sting
Eu nu mi-as dori sa vad o fantoma, as ingheta de frica
Pa, pa!
Nu am cum sa o evit. mereu imi zice salut. si intinde mana... NU POT SA REZIST. astept sfaturi
Da eram odata pe strada... cu verisoara mea, si am vazut o umbra dupa bloc si dupa aia o fata alba ca o femeie cum zambea periculos.
kaynmaincallme întreabă: