| Ele93 a întrebat:

ati vazut vreodata o fantoma la Tara sau La Bloc si vreau sa mai stiu daca va fost Frica de ia daca ati evitato?

14 răspunsuri:
| Shelovesya a răspuns:

Nu nu am vazut o fantomalaughing)) si nici nu o sa pot vedea una :plaughing)))

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Nu am vazut niciodata vreo fantoma, dar mi s-a parut cateodata ca aud cum se misca lucruri desi eram singura in camera. Oricum, daca as vedea vreo una mi-ar fi frica si nu as putea-o evita :. Sper ca ti-am fost de folos

| Esperança a răspuns:

Am luat o carte de gramatica si s-a rezolvat problemawinking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu exista fantome.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am vazut fantome multe oamenii care au incetat sa traiasca real si virtual, oamenii care se drogeaza,beau, fumeaza, aurolaci aceste pers sunt fantome reale de altele nu stiu

| GhostStar a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vazut una si sigur nu eram beat, drogat!
E o casa bantuita in Braila, acum 2 ani o fantoma a fost fotografiata, eu si 2 colegi am vazut-o acum 2 zile, era ceva alb si auzeam un bazait ciudat, alte detalii nu imi amintesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GhostStar):

Da fotografia

| GhostStar a răspuns (pentru anonim_4396):

Cauta pe google, a aparut si la stiri, crezi ca eu stau sa ma uit la fantome sau sa fug?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GhostStar):

Eu sunt ateu pana nu vad cu ochii mei nu cred

| DrunkenRat a răspuns:

Eu vad chestii... din copilarie. Umbre/lumini/figuri, dar nimic bine determinat. Oricum, nici in gluma n-as da vina pe altceva decat paranoia mealaughing). Imi place sa merg pe ideea ca toate se explica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ele! Mi-a zis o colega ca cand a fost la tara era cu verisoara ei dupa miezul noptii si isi faceau unghiile, etc, si prin locurile alea a murit o femeie. Si ele vad la geam acea femeie cu aceleasi haine si zice femeia aia: Stinge-ti lumina! si ele se sperie, o sting sad
Eu nu mi-as dori sa vad o fantoma, as ingheta de frica laughing
Pa, pa!

| NotoriousG a răspuns:

Nu am cum sa o evit. mereu imi zice salut. si intinde mana... NU POT SA REZIST. astept sfaturilaughing

| mariukul a răspuns:

Nu

| Bãã_Gabi_1989 a răspuns:

Da eram odata pe strada... cu verisoara mea, si am vazut o umbra dupa bloc si dupa aia o fata alba ca o femeie cum zambea periculos.

Întrebări similare