E din cauza ca iti place melodia si te cuprinde ritmul.
Dar ca sa fii sigur du-te la un exorcist
Sa il scape de diavolul care il face sa bata in tastatura
Ca nu ma pasioneaza aceste melodii de jale si bocelii intelegi my friend
My friend trebuie sa faci ceva sa scapi de diavol.Asculta Radio Trinitas.
Nici Radio Trinitas nu ma satisface destul mie imi trebuie Hard Rock Trinitas intelegi
De tastatura, de pereti, de ce simte el in momentul acela cand asculta acea muzica "relaxanta"
Cea mai stupida intrebare care am citit-o de 10 zile incoace. Cum dracu poti sa zici asa ceva? Asculti muzica si bati in tastatura si in birou pentru ca suna prea bine piesa si simti ritmul. Nu mai fi asa paranoic... asculta-ti in continuare piesele care-ti plac si poti sa si urli ca nu se intampla nimic.
Jimi Hendrix*, for you...
Sper că nu despre el ziceai că a fost chitarist la Metallica...Foloseşte virgula,să inţelegă omu' mai bine,bă.
Răspunsul tocmai tu l-ai dat. încerci să ţii ritmul, iar din moment ce melodia se opreşte... Voila! Totuşi, ceva îmi spune că-i vai de capul tău.Instinctul oare?
Daca asta nu e muzica relaxanta, eu fac tumba legat de candelabru:
http://www.youtube.com/watch?v=CZFKw3BhveI&feature=related
E clar... uite așa te demonizezi încet, încet...toate cuvintele cîntecelui, și oamenii care-l interpretează sunt consacrați de bunăvoie satanei, așa că cei care se apropie de opera lor nefastă, nu pot decît să primească influențe demonice, în mod vădit; pe urmă ți se întunecă mintea, te cerți cu toată lumea, auzi glasuri care-ți zic să-ți omori, să aduci jertfă diavolului ce ai mai drag: mamă, tată, iubită, copii, sunt cazuri reale destule, nu vb povești!
Nu sunt nebun ca sa dau din cap intelegi de-aia nu dau din cap ca daca ma vede cineva ca dau din cap ma face nebun imediat
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: