| D3X73R a întrebat:

Care-i faza cu spiritismul? Cum se procedeaza? Am inteles ca scrii alfabetul pe o foaie dupa aia DA/NU pui un pahar invoci spiritul si respectivul(spiritul)iti misca paharul.

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Mai da-o naibii de treaba, nici Dexter din desenele animate, cu tot laboratorul lui nu reusea asa ceva. laughing

| D3X73R explică (pentru Flav):

Mda si eu spuneam tot asa dar sunt unele persoane care au incerc am auzit multe povesti si as vrea sa stiu daca e adv si cum s-ar procedAsmug

| valentingb a răspuns:

Sunt multe metode, dar parerea mea e ca ar trebui sa incerci macar o data.In felul asta te vei convinge ca nu e adevarat nimic.
Vezi sa nu fie masa dintr-un lemn scump, poate misca paharul asa tare de-l rastoarnahappyAi grija de tine

| Mookie a răspuns (pentru D3X73R):

Recunoşti singur că ai auzit "multe poveşti". Nu înţeleg cum puteţi crede ceva sau în cineva fără dovezi concrete. Era o poveste cu un moş cu barba albă, niciodată nu am înţeles cum intra pe hornul casei, îmi poate explica cineva? straight face

| Urzi23 a răspuns:

Tu cauti rezultatele la bac sau vrei sa vezi ce pica la examen, nu aceasta este metoda, eu zic sa pui mina la carte

| Silviuloan a răspuns:

NU face spiritism dupa aia nu o sa mai poti scapa de ele ...eu ti-am spus daca vrei sa te joci fa alceva...
Da asa-i alfabetul ai o foaie... nu practica.

| danay72 a răspuns:

Biblia condamna spiritismul.Deuteronom18:10-12

| crisbens33 a răspuns:

Eu am auzit ca daca faci spiritism ajungi in iad cand mori nu sapi de ele si
inebunesti

| shadovv a răspuns:

E mai eficient sa misti un pahar folosind membrele.

| D3X73R explică (pentru Urzi23):

Nu stiu cum sa-ti explic dar intrebarea mea nu are nici o legatura cu BAC-ul!
Si nici eu nu am nici o legatura cu el :-J

| bridget a răspuns:

Nu incerca niciodata asa ceva.Cine stie ce se afla in lumea de dincolo?

| danay72 a răspuns:

Asa este.Galateni5:19-21.