anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine-i de acord cu mine ca ateii sunt cei rai.
La aceasta categorie numai ateii încearcă sa ne schimbe convingerea ca Dumnezeu nu exista.
Nu am văzut un credincios care sa încerce sa schimbe convingerea unui ateu.

25 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

De ce să nu răspundă ateii?
Ţi-e frică cumva de nişte cuvinte din mediul virtual? Cam nasol atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Nu mi-e frica de niște cuvinte, doar ca nu vreau sa răspundă și atât.

| Dandanache a răspuns:

"Nu am văzut un credincios care sa încerce sa schimbe convingerea unui ateu."

Mai cauta atunci. Sunt destui.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine atunci.
Dar ca să ştii, de ce ţi-e frică, de aia nu scapi. thumbs up

anonim_4396

Am spus ca nu mi-e frica tu nu înțelegi, bine atunci o sa editez intrebarea ca sa raspunda si ateii.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Am înţeles ce era de înţeles: că ţi-e frică şi să spui că ţi-e frică.
Da' ce-ţi fac ateii? Te papă? Te,, fură"?

anonim_4396

Unde am spus eu ca mi-e frica, am spus ca nu mi-e frica.
De cate ori sa îți repet.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu nu sunt ateu dar am vazut o gramada de propovaduitori de la toate religiile care incearca sa-ti schimbe parerea.

| dannyel86 a răspuns:

"Nu am văzut un credincios care sa încerce sa schimbe convingerea unui ateu."
La nivel micro, poate ca lucrurile nu se intampla astfel, dar la nivel macro sunt mari probleme. Studiaza cruciadele Bisericii din trecut si vei descoperi ororile la care au fost supusi oamenii pentru a-i obliga sa se crestineze. Traim prezentul, dar si trecutul e important. Pentru a intelege de ce unele cultele religioase au ajuns unde sunt si au fost create altele ca revolta pentru ceea ce se intampla in crestinism.
Ateii nu sunt rai. Sau, mai bine spus, si crestinii si ateii sunt rai.

| Ineys a răspuns:

Un ateu nu e un om rău. Un ateu e un om care nu crede în nici o divinitate. E mai realist. Exista atei buni și atei rai. Exista creștini buni și creștini rai. Crezi ca dacă cineva crede în Dumnezeu gata, e sfânt și nu face nici un rău? Poate un ateu e mai educat, și are un comportament mai bun decât un credincios. Dacă o persoana nu crede în Dumnezeu nu înseamnă că e rea. Multe persoane genii și mari inventatori scriitori, oameni intelectuali, nu se au prea bine cu religia, și totuși contribuie la dezvoltarea omenirii. Asta înseamnă că sunt ow ni rai?

| Ineys a răspuns:

Oameni rai*. Telefonul lui Dumnezeu. laughing

| suffarstar a răspuns:

Da, si o sa arda in iad pana le sar capacele.

| sublime89 a răspuns:

Ori esti subiectiv si vezi doar ce-ti convine, ori nu ai vizitat categoria "religie" prea des.

| Jardelin a răspuns (pentru Dandanache):

Care sunt aia, poti sa-mi spui? In afara de iohovisti care duc o companie destul de palida de prozelitism pe TPU, in rest nu mi se pare ca ceilalti credinciosi tin mortis sa schimbe parerea cuiva de pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai vrut să vezi, să fim serioși...
Și oricum, dacă tu crezi în ceva că așa vrei, de ce te iei după ce spun alții?
Și dacă ți se aduc toate dovezile că există sau nu acel ceva, crezi în liniște și fără să-i deranjezi pe ceilalți, dacă tot vrei s-o faci.

| Dandanache a răspuns (pentru Jardelin):

Pe iehovisti i-ai observat si tu, si sunt mai mult de o mana de oameni. Prozelitism fac si altii. Chiar daca nu tin mortis sa schimbe parerea cuiva, se vede ca incearca. Si asta nu e un lucru rau.

| LePotato a răspuns:

"Salut TPU cine-i de acord cu mine ca ateii sunt cei rai." - De unde ai tras tu concluzia asta?laughing

"La aceasta categorie numai ateii încearcă sa ne schimbe convingerea ca Dumnezeu nu exista." - Sa inteleg ca tu afirmi niste lucruri despre o categorie de oameni, bazate pe 3-4 postari/intrebari de pe un site?

"Nu am văzut un credincios care sa încerce sa schimbe convingerea unui ateu." - Iarasi, o afirmatie bazata tot pe niste postari online. Mai iesi pe afara omule, mai deschide un ziar, uita-te la TV, sa vezi ca de fapt iti este bagata pe gat religia.

Inainte sa te umfli in pene(si cel mai probabil sa-mi dai ignorelaughing ) vreau sa-ti spun ca nu sunt ateu.

Bafta DarthVadere.

| danut a răspuns:

Dragule, TOTI suntem rai caci daca am fi buni nu ar fi pe pamant decat atei, ei nu cred sau nu vor sa creada in Dumnezeu. In privinta prozeletismului acesta se face mai putin pe aici dar se face ENORM de mult in scolile generale totusi si prozeletismul acerb facut de biserica majoritara are un efect benefic, ii face pe multi sa gadeasca de doua ori la ce spune un popa, sa mai ia o Biblie in mana si sa vada ca Dumnezeu una a spus si ca popi alta spun.

| danut a răspuns:

Dragule, toti suntem rai caci daca doar ateii ar fi, noi toti ceilalti am fi in cer iar pamantul ar fi bantuit doar de catre ei. Prozeletism nu prea se face pe aici, cu mici excepti, asta se face la nivel national in scoli de catre biseica majoritara dar e bina si asa ca oamenii nu mai traiesc in sec. 17 si mai pun si ei intrebari si vad ca una spune Dumnezeu si alta popi.

| Alcyon a răspuns:

Ateii nu sunt rai. Nu te lua dupa ce se intampla pe acest site, ca o sa-ti faci o impresie gresita. Multi atei de-aici sunt oameni care au probleme grave la tartacuta si nu au alta treaba decat sa posteze tot felul de tampenii. Daca vrei, pot sa-ti dau si exemple sa vezi despre ce e vorba. Nu le mai pune oamenilor etichete: el e ateu, deci e al dracu; ala-i crestin, deci e un om bun. Lucrurile nu stau asa, crede-ma. Exista si religiosi care fac prozelitism (ce zici de martorii lui Iehova), doar ca nu sunt prezenti pe acest site. In general ii gasesti pe site-uri religioase.

| CinevaNou a răspuns:

Întradevăr, satana sălășluiește întrânșii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

De ce sa îți dau ignor, fiecare cu părerea lui.Ca doar avem dreptul la libera exprimare.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur, d-aia ai dat ignore la alti utilizatorilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

De unde știi tu ca am dat ignor la alți utilizatori.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-a soptit cineva.