| Bogdiii93 a întrebat:

Daca cineva imi blesteama unul dintre parinti, pe cine cade acel blestem?

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Pe nimeni. Dumnezeu nu asculta,, hula din gura de caine " Astia cu blestemele si metodele lor de intimidare, sunt slujbasii lui Satan, draga, lui ii fac servicii, nu lui Dumnezeu. El este iubire si din iubire vrea ceea ce este bine pentru slujitorii sai, nu vrea moartea pacatosului ci cainta lui Desigur Dumnezeu pedepseste si disciplineaza cu dreptate, dar in scopul infaptuirii vointei sale. Blesteme, injurii, hula, folosesc doar cei fara,, clasa, de moravuri usoare, niste nimeni, in slujba lui Sat.

20 răspunsuri:
| pilifalexandru a răspuns:

Pe cel care l-a rostit.

| Mechanix a răspuns:

Pe Ronaldo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pepene.

| Mirunikuuu a răspuns:

Pai. cred ca daca iti blesteama mama, blestemul cade pe mama. Iar daca iti blesteama tatal, acesta cade pe tata.

| Hombre a răspuns:

Pe usa de la intrare, ai grije sa o schimbi. Bai tu din ce trib esti, JU JU?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Blestemul cade pe copii!
Pa, pa.

| CommonSense a răspuns:

Ooga Booga Booga!

| DarkAndDreary a răspuns:

Nu exista blesteme.

| Holiday a răspuns:

Blestemul nu e decat o injuratura cu tenta religioasa. Si trebuie privit ca atare. Fie ca auzi pe unu ca-si baga si-si scoate, fie ca blesteama, aceeasi cauza e, lipsa de educatie, si acelasi efect.

Răspuns utilizator avertizat
| godge a răspuns:

Pe nimeni.

| danay72 a răspuns:

Pe nimeni, Dumnezeu nu se baga in asa ceva.

| NameoftheCentury a răspuns (pentru Legiuitoarea):

De ce zici daca nu sti?

| costis a răspuns:

In biserica ortodoxa sunt niste rugaciuni de dezlegare. Eu cred ca da cine isi spune rugaciunile si merge la biserica nu se prinde. Poate daca faci un rau mare cuiva, mai ales unui om deja lovit de soarta. Atunci cred ca trebuie sa te impaci cu omul respectiv si sa indrepti raul facut.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru NameoftheCentury):

Bună.
"bună seara, lună!"
Pa, pa.

| Musique a răspuns:

Pe cel care crede în blesteme.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Este mare lucru sa cunosti,, adevarul lui Dumnezeu, si sa gasesti ce scop are El cu omul si cu pamantul, si sa stii ce mod de viata este acceptat de Dumnezeu.

| rapp2020 a răspuns:

Nu se prea prind blesteme asa ca nu-ți fa probleme

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Pe nimeni. blestemele sunt doar iluzii mintale care prind la oamenii superificiali.

| NameoftheCentury a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ce raspunsuri interesante ai.