Da, dar sa nu te joci 15h pe zi, si 5min sa citesti Biblia. Sa nu te uiti la filme mai mult timp decat stai in partasie cu Dumnzeu
2pet Căci fiecare este robul lucrului de care este biruit.
Ai voie chiar să faci sex cu verișoarele tale. Sau cu soția pastorului/preotului.
Principiul crestin e sa ne asezam prioritatile corect, si tot ceea ce facem sa fie spre slava lui Dumnezeu. Adica ce nu il onoreaza pe Dumnezeu ar trebui eliminat din viata credinciosului. E un verset care spune ca tot ce nu vine din incredintare e pacat. Adica daca banuiesti ca un lucru este pacatos dar nu esti sigur, mai bine renunti la el (zic pe caz general). Dar in sine filmele de comedie sau jocurile nu sunt rele (as far as i know), important e sa nu ia nimic "locul" lui Dumnezeu.
Draga prietene, a fi crestin (pocait), nu inseamna ca intram in inchisoare si de acum inainte toate bucuriile dispar, din contra, este o viata traita frumos.
Noi trebuie sa ascultam de Dumnezeu care ne iubeste si sa urmam voia Lui pentru ca este spre binele nostru.
Da, te poti uita la filme de comedie, si poti sa te joci.
O sa am voie/ n-o sa am voie... Intrebare pusa gresit. Cind incepi cu asta, te dai cu religia, nu cu adevarata pocainta care inseamna in primul rind schimbarea mentalitatii cu privire la ce bine si ce e rau.
Dar, ca sa iti raspund, am sa ma folosesc de doua citate biblice: " Toate imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos; toate imi sunt îngăduite, dar nu mă voi lasa stăpînit de ceva" si "Cercetati toate lucrurile si păstrați ce este bun"
E destul sa stea o jumătate de ora doar să joace, daca e in rest cu mintea tot acolo, aparent poate fi ok, dar e, după cum ai zis, rob al acelui joc. Nu timpul petrecut arata cit de ok poate fi, ci cita inima pune în ce face. Desigur insa ca timpul arata ce e in inima, cel mai mult timp il petreci cu ce iti place.
dionisu întreabă: