Daca crezi ca e o vraja da-i foc la gentuta cu tot cu orez si ce are in ea, si ingroapa cenusa in pamant.
Dacă eşti ortodox, de ce te-ai dus la ritualuri satanice, aka budiste? Şeful tău îţi dictează? Îi spuneai o dată nu şi gata, o dată era suficient.
Şi dacă tot eşti creştin, de ce ai crede în vrăji şi prostii de-astea? O arunci pur şi simplu la gunoi. Oricum ai stat atâta timp cu ea în casă, ce crezi că se va întâmpla acum că ai găsit-o, după atâţia ani? Fii serios...
Adica atunci am adus-o acasa si de aia s-a intamplat etc... oricum eu sunt ateu
Fiecare cu alegerile lui, dar degeaba te numeşti ateu dacă pe buletinul tău scrie ortodox.
Iar dacă eşti ateu, de ce ai crede că îţi aduce „ghinion" o bucată de pânză? Plus că s-a întâmplat la câteva luni să-ţi ardă casa. Dă-o-ncolo de pânză, stai cu frică din cauza ei? Stai liniştit, vezi-ţi de treabă, nu te gândi la tâmpenii, că nu păţeşti nimic. O zi bună!
In fiecare an sunt mii de persoane in lume, carora le arda casa fara sa fi mers la un ritual asa zis "budist" deci faptul ca esti special e doar in capul tau. e o frica irationala. ( asa zis budist. ca niste retardati care fac risipa de mancare etc. in timp ce oamenii cauta prin gunoi mancarea. nu se pot numi budisti).
Sunt ateu.da in acte ortodox.
Tine minte ca religia nu are nici o treaba cu magia...
Daca eu neg ca exista Zei nu inseamna ca neg ca exista magie
Puteai sa il refuzi foarte frumos pe seful tau... data viitoare sa refuzi pe oricine ar dori sa te duca la vrajitoare, ritualuri, yoga, meditatii etc.
Pe de alta parte parte exista rugaciuni specifice izbavirii de vrajitorii, farmece etc., insa unele din cele mai importante lucruri pe care ar fi bine sa le faci este sa te spovedesti la un preot in care ai incredere, fara sa ii ascunzi nimic din pacatele tale, si sa incerci pe cat posibil sa traiesti crestineste. Spor in cele bune
DeProfundis99 întreabă: