anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am fost nascut Crestin Ortodox din parinti, dar eu nu cred in acest dumnezeu.Stiti ca la scoala se face ora de religie, eu numai vreau sa fac obiectul asta... ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Trebuie să faci o cerere la secretariat, conform căruia doreşti să nu mai participi la oră. Dacă ai sub 16(sau 18, nu mai ştiu sigur) ai nevoie de semnătura unui părinte. Şcoala este obligată să accepte cererea şi nu are dreptul să ceară o explicaţie(gen 'de ce nu vrei să mai stai şi la materia asta total nefolositoare şi plictisitoare? Şi aşa mai avem altele aproape la fel de nefolositoare la care eşti obligat să participi').

23 răspunsuri:
| shippuden a răspuns:

Esti prost? primesti 10 moca laughing

| nesuferit a răspuns:

Eu unu am vorbit cu directoarea, si mia inlocuit religia cu spaniola

| Adrianetc a răspuns:

Ai libertatea sa crezi sau nu in Dumnezeu, insa adevarata credinta si religie nu e sa pupi icoane, sa te inchini cu 3 degete, sa treci pe sub masa lu mamaie, nu, adevarata credinta e sa ai o legatura stransa cu El, sa-l iubesti, pentru ce? pentru ca si-a dat singurul lui Fiu adica Isus sa moara intentionat ca sa ne ierte pacatele, nu sti tu cata dragoste are El, eu sunt absolut sigur ca te iubeste, ca vrea sa ajungi cu el in rai, sa fi alaturi de El, te rog, nu fa greseala asta, stiu ca e mai lejer sa nu crezi in EL, sa stai acasa la TV sa curvesti sa injuri, fumezi decat sa te duci la biserica, sa te rogi lui sa te ierte de pacate, nu la popa, la EL, sa faci botezul adevarat, cand esti matur si ai discernamant. eu stiu ca nu crezi ce scriu aici dar as vrea sa iti arat ADEVARUL, as vrea sa citesti Biblia,.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Adrianetc):

Realizezi că ce mănânci tu aici, sunt excremente?

| Stylishz a răspuns (pentru Adrianetc):

Crede-ma, am avut mult timp sa ma gandesc la toata chestia asta.
Acum am 17 ani, de la 16 ani m-am tot gandit si m-am tot gandit.Nu imi vine sa cred ca multi copii sunt "brain-washed" de mici pentru a crede in dumnezeu.
De cand omul a aparut ca o fiinta ce poate gandi(Eu cred in teoria evolutiei) acesta si-a intruchipat diferiti zei pentru a acoperi anumite lucruri ce nu si le pot explica, ca de exemplu soarele, zeul soarelui in multe alte religii, printre multi alti zei imaginati.
Noi, oamenii, nu avem o singura dovada ca acest zeu exista sau nu, Biblia e doar o carte, oricine isi poate imagina niste lucruri, si crede-ma, chiar a reusit sa isi bata joc de intreaga omenire.
Nu trebuie sa crezi in dumnezeu(ai observat ca il scriu cu litera mica, guess why?) ca sa fii puternic, asta te face dependent de un lucru "incetosat" si te face mai slab decat altii.
Cum am spus mai sus, omul si-a intruchipat anumiti zei pentru lucrurile pe care nu si le pot explica, acum ca stiinta s-a dezvoltat ( si oricum mai avem multe de invatat), pune in contrast multe lucruri scrise in biblie.
Din pacate, eu nu am de gand sa ma rog la o icoana pentru a-mi aduce fericire.
I'm straight-edge, nu fumez, nu beau, nu ma droghez, shortly i'm a nice guy.Nu am nevoie de o anumita religie pentru a fi cineva mai bun, nu am nevoie de o fantezie!

| Stylishz a răspuns (pentru shippuden):

True story bro=)

UNDE este dumnezeu cand zeci de copii mor in Africa in fiecare zi?
UNDE a fost dumnezeu atunci cand Hitler a cucerit practic 3/4 din intreaga Europa, omorand milioane de oameni in lagare de exterminare si pe fronturile de lupta?
UNDE a fost dumnezeu atunci cand Japonia a fost lovita de tsunami?
UNDE a fost dumnezeu atunci cand centrala de la Centrala de la Cernobil a explodat?
UNDE a fost dumnezeu atunci cand omul care a apesat butonul "Fire", a distrus din radacini Hiroshima?
Pot sa continui asa toata ziua, dar lasa-ma sa iti pun o intrebare
Tu il iubesti pe dumnezeu da? Tu intre cine alegi, dumnezeu sau tatal tau? Daca dumnezeu te-ar pune sa-l ranesti pe tatal tau, tu ce ai face?
There is no god, deal with it!

Acum nu incerc sa demonstrez vreo convertire, nu ma intelege gresit, doar ma explicam.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Adrianetc):

Dumnezeu e omnipotent, ar fi putut sa-si faca oricand inca un fiu, sper ca realizezi asta.Eu am citit o mare parte din biblie si am devenit ateu, e o carte in care arata cat de mult ne iubeste doamne doamne, chiar daca comandat/executat peste 2, 8 milioane de crime, astea scrise doar in cartea asta.Get your facts straight.

| Rony23 a răspuns (pentru Stylishz):

Eu nu inteleg cine esti tu sa il condamni pe Dumnezeu pentru faptele oamenilor, sau tu nu stii ca mai exista si diavol?

| RAY a răspuns:

In primul rand nimeni nu se naste ortodox devine apoi prin botez de o anumita religie, ne nastem cu toti ateii dar parinti ne baga in cap basme biblice de acea credem in zeii

| RAY a răspuns (pentru Rony23):

Eu nu inteleg cine e dumnezeu din moment ce tia permis sa ucida popoare intregi citeste vt

Răspuns utilizator avertizat
| Rony23 a răspuns (pentru RAY):

Mar bun=bine, mar stricat=rau, Dumnezeu=iubire, satan=crima, CAPISCI? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Striga tare pe TPU; sant ateeeeuuuu. dupa care, daca vrei sa fii bineprimit in comunitatea necredinciosilor si paganilor trebuie sa adopti naravurile lor.ai nevoie de un calauzitor,pe care trebuie sa-l pupi in fund la postarile lui tu sa-i tii trena, sa faci galerie, alea, alea. dupa ce vei posta toate intrebarile ce le tot repeta ei pe aici, de abia atunci vei avea o mica cearta cu ei sa se convinga ca esti ateu sau satanist, idolatru sau necredincios.ala e botezul sau initierea care va sa zica. dupa aia totul vine de la sine.dar, ma marius? trebuie sa porti camasa mortii.de vreme ce nu crezi in domnul vietii, nu prea ai cum sa mai fii fiu al luminii si sa porti camasa vietii.te vei multumi cu ce ramane. sper sa-ti fi fost de folos.si sa ne intalnim pe frontul TPU, ca adversari.de ce nu? ca doar de aia e TPU si sectiunea religie.la scoala? acolo e nesemificativ. poti fi liber ganditor.

| SmexyBoy a răspuns (pentru Stylishz):

Unde si iarasi, unde?
In acelasi loc unde a fost cand l-a crucificat pe Fiul Sau.
Pe cine aleg sa ce?
Tatal meu? nu am asa ceva, nici mama...deasemenea.

| Stylishz a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu doar ma explicam lui Adrianetc, iar daca tu crezi ca un ateu = satanist, gresesti in totalitate. Faptul ca ai pus "ateu, satanist, idolatru" in acelasi context ai dat dovada ne non-sens.
Mai cauta ce inseamna ateu apoi mai vorbim.
Apropo, eu nu am de gand sa fiu "adversar" cu o alta persoana din cauza unei religii, vezi ce se intampla? Din cauza religiei acum ma judeci pe mine doar pentru ca nu cred in fantezii, nu ti se pare irational?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da.mi se pare si irational si inutil sa pierd si eu si tu timpul cu nimicuri de genul asta pe TPU.dar eu imi permit.am invatat, am muncit, si muncesc inca, iar ce fac aici pe TPU no sa intalegi tu prea curand. poate te vei prinde candva.dar despre camasa mortii si a vietii am vorbit serios.

| shadovv a răspuns:

Eu sunt curios de parerea parintilor tai. Daca nu e o informatie prea personala te as ruga sa o rezumi intr un raspuns.

| Adrianetc a răspuns (pentru Stylishz):

Dupa cum am zis, daca il iubesti pe Dumnezeu nu trebuie sa pupi icoane, sa treci pe sub masa sa faci lucruri inutile pentru ca acestea sunt traditii din mosi idioti stramosi, ai putina dreptate cand zici ca nu trebuie sa veneram icoanele nici macar sa le avem. Dar eu Cred in acest Dumnezeu bun pentru ca am experimentat puterea Lui, Daca nu era El, acum baiatule eram mort inecat, nu-ti dau mai multe detalii pentru ca as scrie degeaba insa eu il Iubesc, nu sunt un tzaran cu sapa de la tara, stiu ce inseamna realitate si deductie, Stiu si ce inseamna evolutionism, insa legat de asta foarte multe specii de animale si pasari nu au fost dovedite ca evoluare din ceva precedent, in fine. La sfarsit as vrea sa-ti spun ca nu ai nevoie de religie pentru a fi cineva mai bun, ai nevoie de credinta, pentru ca nu mai prin credinta poti fi mantuit, exista si satana, si demoni, exista si pacate si satana iti pune in cap idei "dovedite" cum ca nu exista Isus, rai si asa mai departe.INSA O SA VEZI, TU, EU, TOTI CUM CA EXISTA TOT CE AM ZIS MAI SUS, TU CONTINUATI VIATA DE INDIFERENT, "NICE GUY" SI O SA VEZI CE O SA AJUNGI, o zi buna

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru RAY):

Nici acum n-ai dispărut? Şi e total greşit ce zici tu. De fapt, nu se aplică la toată lumea. Religia este un subiect inutil şi plictisitor şi nu se aduce vorba de ea niciodată. Doar pentru că ai avut nişte părinţi care te obligau să faci 5-7-10 mătănii după fiecare masă, asta nu înseamnă că toţi fac la fel.