anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu de la 6 ani am fost indragosit de rapul american. Visul sa ajung o parte dintre artistii internationali de rap este un vis care il urmez si o voi face mereu. Dar intrebarea mea este, daca e pacat sa asculti rapperi satanisti gen trippie redd, lil uzi vert, etc. Acei rapperi ma pot ajuta sa imi gasesc propiul stil, dar sunt putin cam sceptic. Am fost ateu, dar niste întâmplări mi-au bagat mințile in cap. Va multumesc pentru atentie, continuati sa raspanditi positivitate. Ps: scuze daca română mea nu a fost prea bună, nu mai stau in românia de cv vreme

7 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Citeste Biblia si vei afla.

| Mclaren12 a răspuns:

Ti-au bagat mintile in cap da laughing
Erai tu inca indoctrinat si ai crezut ca ce ti s-a intamplat a fost mana zeului evreilor. Nu ti-a bagat nimeni mintile in cap, ba din contra laughing
Subconstientul tau inca era infestat cu dogme crestine, motiv pentru care de unul singur ai interpretat acele evenimente ca fiind de "natura divina".

Cat despre rapul american, nu ma bag, dar daca tie iti place si te defineste, n-ai decat sa-ti urmezi chemarea. Oricum daca o sa ajungi vreodata "acolo sus", o sa-ti schimbi perceptia asupra muzicii si o sa-ti dai seama ca totul este total diferit fata de cum vezi acum. Si nu, cel mai probabil rapperii aia nu sunt satanisti, ci atei. Satanismul modern este o forma de ateism pentru ca satanistii moderni n-au nicio legatura cu Satan, ci doar il privesc ca pe un arhetip crestin (il privesc ca pe ceva rau/grotesc, o conceptie de origine crestina). Sau poate aia nu sunt satanisti moderni?

| Hackintosh22 a răspuns:

Esti cel mai retardat user de [e aici.
Mars in mortii ma tii si mananca ca cat in alta parte, pisam-as pe zeul tau.
Am fost pozitiv?

| Shdudhs7s6sz5w6qjw a răspuns (pentru Hackintosh22):

Ce ai rezolvat? Crezi ca ma doare pe mine undeva de opinia ta? laughing)

| Mircea08 a răspuns:

Ritmurile nu sunt nici sfinte nici sataniste. Linia melodica insa, transmite o stare sufleteasca si poate fi negativa sau pozitiva. Cuvintele sunt cele mai importante.
Da exista muzica satanista si este apreciata de satanistii autentici sau in devenire. Acest tip de muzica este facut pe aproape toate ritmurile existente.
Ramane la alegerea ta daca renunti la un vis, un vis pe care l-ai avut la 6 ani si cand erai ateu, si sa-ti faci un alt vis, la o varsta cand intelegi lucrurile

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Am fost ateu, dar niste întâmplări mi-au bagat mințile in cap"

loool, adica nu ai fost niciodata ateu, doar la un moment dat ti s-a intensificat frica de basme

| DoctorWh0 a răspuns (pentru Hackintosh22):

Asculta dragul meu... de pe toata pagina asta tu ai dat dovada ca esti un om incult si care habar nu are sa vorbeasca ca oamenii normali. Ca sa stii, calitatea muzicii a scazut drastic in ultimii 50 de ani. Cea mai buna muzica, dupa oameni care se pricep, a fost in anii 70. Si cam e adevarat. Pana si rapul a devenit de tot rasul. Rapul a fost inventat de catre afro-americani. Era forma lor de a se exprima. Acum a ajuns( in mare parte) o adunatura de cuvinte spuse repede pe niste sunete de fundal generate la calculator. In domeniul muzicii pop, mai toate suna la fel. De obicei, exista macar 2 cantece care suna aproximativ sau chiar la fel. Nu ma refer la cuvinte, ci la linia melodica/ instrumentalul de fundal... Deci da cam tu esti retardat.

Întrebări similare