Vrajitoria este reala, se practica, atat magia alba cat si magia neagra.
Dumnezeu condamna vrajitoria:
https://oasteadomnului.info/......an-marini/
Eu cred ca in casa ta ai avut parte fie de prezența diavolului, fie de prezenta catorva demoni.
Cand o incapere e incarcata energetic negativ de forțe demonice, apar aceste semne: cosmaruri, discomfort.
Si eu am pățit-o in copilarie: mamei mele i s-au facut farmece iar eu desi aveam o varsta frageda, mai exact 7 ani, imi era frica sa stau singur in casa, in camera, ma simteam privit, aveam o stare permanenta de neliniste, aveam cosmaruri, vedenii.
Totul s-a rezolvat intr-o zi cand bunica mea a apelat la o vrajitoare care practica magia alba iar printr-un descantec am scapat de acele chestii.
Iti recomand sa afumi cu tamaie sau cu salvie toata casa, sa stropesti cu agheasma si sa faci rugaciunea Tatal nostru de fiecare data inainte de culcare.
Rog atenționați drastic userul AnaQ pentru instigare la ilegalități/plagiat și furt intelectual prin postarea:
https://www.tpu.ro/......izeze-pot/
"eu mereu am fost ateu...voi ce credeți?"
foarte bine ai făcut, ești cu picioarele pe pământ, ține-o tot așa. Baftă!
Pai...ce sa credem? Era vrajitorica cu globul de cristal
Banuiesc ca voia sa te faca sa te duci la biserica, dar chestia cu 3 fete nu mi-o explic. E posibil sa ii fi zis tu cuiva de cele 3 fete si persoana respectiva sa ii zica doamnei.
Nu I am zis nimănui ca vorbesc cu 3 fete, plus ca mi-a mai zis și alte lucruri care erau adevărate, și ea nu avea de unde sa știe ca o sa ma impac cu o fosta iubita.
Coincidente, poate ca a aflat, auzit de la cineva ca tu vorbesti cu trei fete.
Dar sti ce, e mai atragator sa crezi in puteri paranormale, supranaturale de cat in niste banale coincidente.
Chestia cu nedormitul, vindecarea de cosmaruri noaptea, probabil e efectul placebo al descantecului.
Doamne ajuta! Vrajitoarele lucra cu diavolul, care e foarte istet si siret in a corupe oamenii si a ii duce pe calea pierzarii. Diavolul stie multe si o ajuta pe vrajitoare in ghicit. Tot diavolul iti poate da vise urate si tot el sa te lase in pace in urma invocatiilor magice. E tatal minciunilor si rautatilor. Te sfatuiesc sa mergi la biserica ortodoxa la un duhovnic sa iti citeasca dezlegari. Spovedanie si impartasanie deasa, maslu, Liturghie, bea apa sfintita, roaga-te, nu pacatui. Spune rugaciunea lui Iisus. Citeste cartea "Infruntand diavolul si vrajitoria" de Vassilios Bacoiannis. O gasesti pdf pe net. Doamne ajuta!
Vezi ca ai nimerit din lac in put! Vrajitoria este impotriva lui Dumnezeu, iar acea vrajitoare a facut blasfemie!
Femeia asta lucrează cu satana, nu cu Dumnezeu, pune niște duhuri pe lângă tine și te câștiga pentru iad. Ferește te de ea, roagă te la Dumnezeu sa te elibereze ca e grav. Poate ca pare acum liniștit dar mai încolo e posibil sa îți ceara satana ceva la schimb, nu i de gluma. Roagă te serios lui Dumnezeu și întoarce te la El cât mai poți