Depinde de varsta, la adolesenta ''copii'' asculta rock ca sa se simta diferit de restul, dar diferit nu`i bine intodeauna, si de asta cativa is batjocoriti.
Dar da! rocukl e un gen de muzica ce provoaca energie si sentimente (ca orce alta muzica), si multi descriu rocku`l ca muzica energetica! Dar nu uita ca pe lume exista 2 tipuri de energie, energia pozitiva si cea negativa Care influentiaza corpul uman, si sunt in favoarea rockului usor dau exemplu nickelback deoarece scrie melodii cu un sens si imi plac mult (Parerea mea) si care exprima o energie pozitiva, cum tranzmite energie pozitiva? Poi are un ritm ''fericit'' sau ''sentimental'', versuri care vorbesc despre iubire etc.
Dar nu prea sunt in favoarea muzici rock care vorbeste despre Prafuri (Droguri) curve, violenta, deoarece aceasta muzica transmite ceva negativ, ceva violent (reper, totul depinde de ascultator).
Muzica rock, punk, reggae, rap etc... tranzimte ceva, orce muzica transmite un fel de emotie, o energie! si influentiaza in bine sau in rau ascultatorul,
Poate tie iti da energie la citit, altuia ii da energie la alergat!
Sunt de parere ca orce muzica e superba! in felul ei!
''Singurul lucru care te loveste si nu te doare este muzica si inspiratia!''
Bob marley.
Sarbatori fericite
Da, n-am înțeles nimic dar esența este: Nu mai asculta rock că înnebunești și ajungi în iad, oricum nu e de tine.
Citisem pe undeva internet ca muzica rock inhiba partea dreapta a creierului pe cand muzica baroca te ajuta sa iti folosesti mai mult acea parte
Nu-ti face griji nu cred ca o sa ajungi in iad daca asculti muzica Rock! E un gen interesant si eu cred in Dumnezeu si ma rog dar ascult Bon Jovi! Dar muzica iti influenteaza comportamentul sau reactile! Depinde si ce formatie asculti tu!
Rock-ul este pentru cei care sunt "dark side" daca esti bisericec asculta muzica de la preot
Nu imi trebuie multumesc nu prefer muzica de Bocelii mai bine cu Tipete si de morga
A scuze credeam ca e muzica Crestina cu preotii asta e mai tare imi da energie mai multa mai mult ascult Slipknot Wait And Bleed Sic Surfacing Before I Forget & psycosocial
Nimeni niciodata n-a inteles nimic din ce a zis tipul asta.
Da tu ai auzit de Remote-Viewe nici nu stii ce e ala depisteaza ce nu poate vedea Satelitii Desteptule imi faci mie teorie daca Statele Unite vrea sa vada ce are Rusii in Buncarele lor adica ce arme Folosesc Rusii si le Ascund in Buncare Folosesc Remote-Viewe e Technica Spirituala daca stiai da ce sa le zicii la prostii daca iei sunt indoctrinatii
Pur si simplu... zgomot! asta nu e muzica!
Nu știu ce? Explică-mi tu dacă eu nu știu, nu de alta dar nu văd răspunsul tău concret la întrebare.
Da am răspuns și eram al dracu de ironică. Rockul este genul meu favorit de muzică și încă n-am înnebunit din cauza lui. Dar o întrebare ca asta mi se pare peste limita admisă de idioțenie. Dacă ai impresia că muzica care o asculți te afectează n-o mai asculta, ce-i așa de greu. Cum să nu faci mișto de o întrebare gen „Afectează sănătatea muzica rock?"? Dacă vezi că îți e rău când asculți un gen de muzică nu îl mai asculți, nu îi întrebi pe alții dacă faci cancer de la rock. Să fim serioși, o persoană care are impresia că un gen de muzică îi poate afecta sănătatea și pune astfel de întrebări deși muzica aceea o ascultă cu plăcere nu merită să asculte muzică bună.
Uite rockul, rappul iti da energie negativa pentru ca este melodie satanista si asta incearca muzica asta sa te faca sa iti placa sa devii dependent! iti zic eu poti sa citesti fara sa asculti muzica daca vrei incearca doar si spune-mi rezultatul parerea mea e sa nu mai asculti rock. tu faci ce vrei e viata ta!