| Marian2314 a întrebat:

Salut tpu.Nu știu cum sa încep teoretic sunt confuz și practic sunt traumatizat.Am văzut...Doamne Iartă-mă un video cum este omorât un om...si nu e fals.Acum îmi bag tot feluri de întrebări gen dacă eram în locul acelui om sincer mi-e îmi este frica de moarte sau sa fiu omorât! Acum serios vorbind de ce oamenii au plăcerea de a se omora între ei? Sincer nu mai știu ce sa zic.

16 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Eu am vazut mai rau happy
Cati ani ai?
Oamenii sunt fiinte imprevizibile, unii sunt dominati de bine, altii de rau.

| Panamax a răspuns:

Un mare intelept spunea ca daca te mananca in fund probabil ai viermi intestinali.
Dracu te-a pus sa te uiti la tampenii pe net?

| Steregoi a răspuns:

Daca citesti Biblia vei gasi si acolo omoruri si tot felul de fapte rele ca intr-un film horror. Biblia sau Cuvantul Lui Dumnezeu explica motivul pentru care unii oameni ajung sa ucida. Ignorarea marginalizarea unui om este o forma de persecutie de chinuire a unui om deoarece omul este natural o fiinta sociabila. Frica de moarte este pentru ca omul a fost creat sa traiasca vesnic si sa nu moara niciodata. Evolutionistii nu pot explica cum a aparut instinctul de supravietuire si tendinta spre progres spre bine spre imbunatatire. Ei nu inteleg ca tot ce se vede este scopul Lui Dumnezeu Cel fara inceput.

Uciderea nu este vointa Lui Dumnezeu ci face parte din scopul si strategia Lui Dumnezeu. Aici te-am blocat. Pare o contradictie. Cum adica Cineva isi doreste un lucru si face exact invers? Si asta din dragoste.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Bun. Pana acum cateva sute de ani, in Europa era la moda sa iti decapitezi conducatorul, sa spanzuri criminali, sa arzi pe rug vrajitoare, sa tragi in teapa opozanti, etc.
Si toate astea se faceau in mediul public, unde oamenii veneau si asistau.

| Mircea08 a răspuns:

Oamenii sunt de trei feluri, cei care fac ce le-a spus Dumnezeu sa faca, iar acestia nu ucid, oameni care fac ceea ce le-a spus diavolul sa faca, iar acestia simt o placere in a ucide, si oameni care nu asculta de nimeni si fac ce cred ei ca e bine, iar actiuniile acestora sunt absolut imprevizibile si ei sunt cu adevarat periculosi deoarece nimeni nu se fereste de ei pentru ca ii vad facand si lucruri bune
Important este sa nu fregventezi cercuri in care oamenii sunt pusi pe rele, si sa iti alegi prietenii dupa sistemul de valori la care se raporteaza nu dupa cat de bine tine ritmul cu moda, sau dupa cat de mare se da. Acest lucru se poate face doar daca si tu traiesti potrivit acelor virtuti care nu au nici o legatura cu invatatura lui satana, iar aceste virtuti le gasesti numai in Evanghelie.

| RAY a răspuns:

Mircea08 dar satana e un slujitor la curtea lui dumnezeu, faza cu dumnezeu nu cere, cum nu cere ia vezi in biblie cate crime cere dumnezeu, cate razboaie, cate legi

http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/

| RAY a răspuns:

Steregoi e invers ma voi nu puteti explica, desigur ca habar nu ai de evolutie

| Mclaren12 a răspuns:

Doamne iarta-te ca te-ai uitat la un video unde a fost omorat un om. Astfel de crime precum cea pe care ai vazut-o se petrec zilnic in toata lumea. Nu este o noutate. Politia te apara doar daca ai norocul miraculos sa fie prin preajma cand se intampla treburile astea, deci aproape niciodata.
In concluzie, uita-te mai bine la desene si ai grija cand, unde si cu cine te afli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăştia care se ucid între ei au prea multe mâncărimi.

| anonimg a răspuns:

Noi nu trebuie sa ne uitam la asa ceva, indiferent cat de tare ne atrage curiozitatea. Este imposibil ca sa nu ramanem traumatizati, socati cativa ani.
Iti va trece, dar cauta ca atunci cand iti va veni gandul la ceea ce ai vazut sa refuzi sa te gandesti. In acele clipe forteaza-ti gandul spre alte lucruri -de exemplu la o nevoie, la un lucru pe care trebuie sa-l faci.

| Marian2314 explică (pentru Superior):

Am 18 ani! Crede-mă mai rău ca ce am văzut eu nu cred...deci am stat și m-am gândit dacă eram eu în locul acelui om? sau un membru din familie filmat cum e omorât cu un târnăcop fără milă! Eu îți dau video-ul sa îl vezi, dar nu îți recomand sau la ceilalți eu nu vă pot forța să vă uitați sau nu.Mie unul nu mi-a plăcut asa ceva deci practic eram șocat când am văzut acel video...

| Marian2314 explică (pentru Steregoi):

Trebuie să mă apuc să citesc biblia

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bine ai venit pe internet. Vreo arhiva din vremurile Ogrish.com? Eh, stai calm. Ce sa zici? Rasa umana e cea mai nenorocita de pe planeta asta si cam singura care omoara de placere.

| Steregoi a răspuns (pentru Marian2314):

Intr-un an o poți parcurge toată.

Din dragoste Dumnezeu a creat ființe inteligente cu libertate de alegere precum îngerii si oamenii. Din libertate de alegere greșit folosita a aparut pacatul lui Eva si al lui Adam cu ispita si minciuna diavolului si apoi au apărut crimele intre oameni incepand de la Cain care l-a ucis pe Abel fratele sau. Așa a apărut răul din bine. Diavolul din înger bun a devenit împotrivitor Satan si calomniator diavol pentru ca și-a folosit greșit libertatea de gândire si alegere si a început sa fie mândru si sa aspire la poziția pe care doar Dumnezeu e îndreptățit sa o aibă. La început Satan a fost un înger bun si nu apare nicăieri in Biblie cum se numea când era un înger bun.

Demonii sau îngerii nu se pot ucide intre ei pentru ca sunt imateriali. Doar Dumnezeu ii poate ucide la timpul stabilit de El prin Hristos.

Apocalipsa 20:10:"Şi diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă, unde este şi fiara şi proorocul mincinos, şi vor fi chinuiţi acolo, zi şi noapte, în vecii vecilor."

Apocalipsa 20:14:"Şi moartea şi iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc."

Moartea nu este o persoana o baba cu coasa si gluga neagra ci o stare așa cum si lacul cu foc este o stare de inexistenta. Iadul sunt cimitirele care nu vor mai exista. Cartea vieții e memoria Lui Dumnezeu. Diavolul va fi aruncat in lacul cu foc simbolic adică nu va mai exista nicăieri nici in memoria Lui Dumnezeu spre a fi înviat. Chinul veșnic simbolic al lui Satan reprezintă judecata veșnică sau dezaprobarea veșnică iar Satan va fi vorbit numai de rău pentru ca toți închinătorii lui nu vor mai fi si nici el si demonii lui. Nu este vorba de un chin propriu-zis.

| RAY a răspuns (pentru Marian2314):

Eu am vazut decapitări facute de musulmani, credinta oarba inchide ratiunea omului

| Nilsson a răspuns:

Viata este ca o lectie in care vedem consecintele pacatului si amploarea raului.
Singura cale este sa ne incredem in Dumnezeu si El ne va scapa de frica, nimeni nu poate fi sigur ca va fi ferit de lucruri rele dar un om credincios stie ca dupa rau va fi si bine.