| xXLucyferXx a întrebat:

Pot să-mi fac propria religie?
De ce da si de ce nu daca se poate.

18 răspunsuri:
| leo59 a răspuns:

O poți avea și fără să ți-o faci. Poate ai auzit de expresia "are Dumnezeul lui". Dacă fiecare are Dumnezeul lui și credința lui, n-are nimic. Unicul și veșnicul Dumnezeu, Cel treimic, descoperit de Fiul Său, ne învață să avem credința Lui și să împlinim voia Lui și astfel ne vom mântui. S-auzim de bine.

| Algo098 a răspuns:

Religia avand la baza povesti fictive inventate, e de la sine inteles ca oricine poate sa-si faca propria religie, in functie de bogatia imaginatiei pe care o poseda.

| Panamax a răspuns:

Eu am doua religii si lucrez deja la a treia.Acum scriam cele 12 legi, si doctrina zeului 7 in 1. Aia cu 3 in 1 este fumata de mult.

| danut a răspuns:

Trebuie sa mai faci ceva ca religile tale sa fie valabile:
=Sa te crucificam
=Sa-ti bagam o sulita in inima
=Sa invii dupa trei zile
=Sa mai invie inca 500 de insi odata cu tine
=Sa te ridici fara aparatura in spatiu
Si dupa toate astea peste 2000 de ani te vom crede ca poti face o religie, DACA NU poti face cele de mai sus trebuie sa fi internat de urgenta la Marcuta.

| xXLucyferXx explică (pentru danut):

De inviat din morți am inviat
Am invis o boala care aveam 100% de murit eream ultimul stagiu
Si nu tise pare ca ordodox su catoli a devenit prea comercial si martori lui ehova are legi aiurea sa mori din cauza ca nu accepta transfuzia religia aia acu pe bune

| Holiday a răspuns (pentru danut):

"Trebuie sa mai faci ceva ca religile tale sa fie valabile:
=Sa te crucificam
=Sa-ti bagam o sulita in inima
=Sa invii dupa trei zile
=Sa mai invie inca 500 de insi odata cu tine
=Sa te ridici fara aparatura in spatiu"

Nu e necesar. Daca tot inventeaza ceva, macar sa fie cat de cat coerent. Prostiile astea s-au perimat.

| danut a răspuns (pentru Holiday):

Atunci poti sa executi tu cele enumerate ca altfel tot ce debitezi tu este perimat.

Am executat deja. Trebuie sa si dovedesc asta? Nu prea, ca de aia se cheama credinta si nu altfel.

| danut a răspuns (pentru Holiday):

Ude-s Martori?

Imediat iti gasesc vreo cativa, asta e problema?!

| danut a răspuns (pentru xXLucyferXx):

I-a pe rand problemele, RASTIGNIT, INIMA GAURITA samd.
Si eu am murit si am inviat si nu ma compar nici la degetul cel mic cu Hristos.
Restul privind religile nu este treaba mea, Pana acum am facut nenumarate perfuzi si transfuzii, este alegerea fiecaruia, adica fiecare MOARE pe limba lui.

| Werrich a răspuns:

Poți sa iti faci propria religie dar trebuie sa ai carisma ca să fii lider și profet. Uită-te la Templul Popoarelor, Poarta Raiului (Heaven's Gate), Davidienii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca trebuie sa te faca oamenii dupa ce mori lasand in urma o carte despre supranatural.

| RAY a răspuns:

Danut iisus nu ti a facut religie

| RAY a răspuns:

Inca una in plus e egal cu zero, acelasi povesti, tu esti satanist?

| xXLucyferXx explică (pentru RAY):

1 nu sunt satanist
2 vreau ceva al meu cu legea mea nu a lor
Am spus unele sunt exagerate la reguli si altele prea comerciale
3 ce e rau in asta

| alex598 a răspuns:

Poți. Dacă religia este un set de credințe poți să alegi să inventezi orice set de credințe vrei și poți să adaugi sau să amesteci seturi de credință deja existente. Evident, asta nu ar face-o neapărat adevărată dar ar fi o religie. Un mic asterix aici țin să îți spun că dacă vrei să fie religie ești obligat să ai elemente supranaturale. Dacă nu incluzi elemente supranaturale nu are rost să o numești religie.

| Werrich a răspuns:

Salut, te poti inspira de aici
Noile Miscari Religioase https://www.academia.edu/......religioase

Întrebări similare