Heil Hitler!
Sieg Heil prietene
Pai intr-un fel a facut bine, dumneavoastra nu vedeti ce se intampla in zilele noastre? Ce ne fac asa zisi romi, si atunci evreii vroiau sa cucereasca Germania, hitler s-a impotrivit acestei idei...
"Ce ne fac asa zisi romi" - De parca romani sunt mai buni
Deci daca de exemplu as omora jumatate din Terra cu un razboi nuclear, si apoi m-as pocai, as ajunge in rai? Tare dumnezeu asta, insa cred ca le-ar cam fi ciuda alora ca as fi cu ei in rai, nu crezi? S-ar cam duce fericirea vesnica.
http://img.myconfinedspace.com/......erRAPE.jpg
In dreapta Tatalui, credinta lui a fost "extrema dreapta". Tovarasu' Lenin in stanga, credinta lui a fost "extrema stanga" iar restul fraierimi care aduce osanale lui God vor fi tot trepadusi si in rai, spala picioarele bosilor. Ar fi culmea sa vezi un idiot pe care God il aseaza langa el.
Cred ca daca ar exista rai/iad si ajungea in iad, prelua controlu dracilor, iar in rai, pfoai vai de pielea dumnezeului cred ca se dadea dumnezeu pe brazda instant.
Http://media.moronail.net/images/stories/dg_pictures/0812/781.jpg
In rai, nu vezi?
Http://www.2dayblog.com/images/2011/april/400x-jesus-payback-time.jpg
) Heil Hitler! Moarte tiganilor
Http://www.lowbird.com/data/images/2009/03/loljesus-hitler.JPG
Hitler a ajuns in iad pentru ca a fost un jegos ucigas pervers. Am vazut poze vechi cu munti de cadavre ucisi de nazisti. Ce a facut hitler nu poate fi iertat. Si diavolul ar fi dezgustat de cea ce a facut hitler.
Hitler chiar merita sa ajunga in rai,el a incercat sa faca un bine omenirii,sa scape lumea de impuritati, imagineaza-ti daca ar fi reusit cum ar fi aratat astazi lumea fara tigani, evrei, bolnavi, doar oameni puri si sanatosi
Sa se bucure? Este ceva nenatural! A, dispar acele sentimente? Dumnezeu este in stare sa inlature magic acele sentimente negative in rai, dar nu pe Pamant? Foarte frumos.
Aaaa, sta altfel treaba, lumea este vesnic fericita... Nu mai exista suparare. Une-i libertatea? Din cate am citit, inteles si mi s-a spus (Multa vorbarie, crede-ma), am inteles ca in rai se sta si se slaveste divinitatea. WOW, ASTA DA ENTERTAINMENT SI BUCURIE. Mai bine ajung in iad, macar acolo pot sa rog pentru torturi diferite la un interval de timp. Nu de alta, doar in caz ca ma plictisesc, sigur si "dracii" s-ar bucura sa mai schimbe oleaca rutina...
Foarte complicat? Bun, luand in vedere acest detaliu, de ce se asteapta dumnezeu sa il "inteleaga" toata lumea? Te rog, lamureste-ma, preluminatule, deoarece se vede ca esti un geniu nedescoperit de societate!
1. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii rasplatit cu o viata vesnica in rai, deci un castig infinit.
2. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii condamnat la un iad vesnic, deci o pierdere infinita.
3. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, deci o pierdere finita.
4. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, dar ti-ai trait viata asa cum ai vrut, deci o pierdere finita.
1. Acest "pariu" a lui Pascal? Imi pare rau sa te informez, dar este valabil pentru TOATE religiile, nu m-ai dat gata. Altfel zis, ajungi in rai in religia ta, in iad in toate celelalte religii. Imi pare rau pentru tine.
2. Prost gust... Subtil ai fost cand m-ai facut nebun si te-ai facut pe tine intelept, subiect de testare 0253156!
Nici in Rai, nici in Iad! Inca i se judeca soarta, dar, mai mult ca sigur, s-a reincarnat intr-un tigan care umbla descult si joaca sotron.
In iad, insa probabil nu sufera ci sta la loc de cinste pentru ca i-a invatat pe toti ce inseamna cu adevarat sa fii monstruos.
sunt sigura ca e un demon cu privilegii
El a ajuns in iad pentru ca in primul rand s-a sinucis si numai pentru asta un om ajunge in iad, daca mai pus si cele 6 milioane de oameni ucisi de el.
Nu judec pe nimeni dar cred ca ar fi trebuit multa pocainta pentru el ca sa ajunga in rai si in plus ca a omorat atati oameni sa mai si sinucis
Depinde de faptele pe care le-a facut pe pamant....si de sufletul pa care il are
In iad, si nu doar pentru ca a vrut sa extermine o rasa de oameni si pentru ca s-a sinucis. Doar Dumnezeu stie cand trebuie sa moara cineva, sinuciderea e un mare pacat.
Pai Hitler s-a dus in iad dd in lava pe vecie ca el si-a facut-o cu mana lui a omorat cam 22 de milioane de oameni si sa si sinucis a fost un om crud, ucigas, monstru, si de aia Dumnezeu a spus cine incalca poruncile va ajunge in iad unde Hitler a primit pedeapsa capitala si a cazut in groapa adica in iad ca nu avea cum un criminal ca el sa ajunga in rai
saidkique întreabă:
MasterGamer1995 întreabă: