| ShaPPer a întrebat:

Salut, va rog sa nu radeti de mine. Am avut mai multe neplaceri in viata, eram nefericit, si am auzit de chestia "Vinde-ti sufletul diavolului si te satisface". Si m-am decis sa o fac. Problema e ca, acum am nevoie disperat sa ma intorc la Dumnezeu si nu stiu cum sa o fac. Va rog ajutati-ma.

14 răspunsuri:
| ateuNEGATIV a răspuns:

Intra pe blogul meu

| ShaPPer explică:

Imi poti spune te rog la ce sectiune/topic?

| ShaPPer explică (pentru ateuNEGATIV):

Imi poti spune la ce sectiune/topic te rog?

| EmaS a răspuns:

Chiar daca el iti va oferi gloria lumii, tu vei fii tot mai nefericit si trist. Diavolul este un stapan rau plin de rautate si ura! http://intreaba-te666.blogspot.com/......icale.html

| ShaPPer explică (pentru EmaS):

Pai am vazut demascarea, toate partile, de acolo mi-a venit ideea.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

E doar o fericire, de scurta durata.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru ShaPPer):

Adevarata fericire vine de la Dumnezeu. El aduce bucuria si pacea in suflet.Cine altul decat Creatorul sufletului poate sa il lumineze? De ce multe vedete sfarsesc luand o supradoza cautand fericirea care este atat de departe?

| DownAnima a răspuns:

Cat ti-a dat pe suflet? In fine ce intelegi tu prin ''mi-am dat sufletu lui satana'' ai omorat? sau ai devenit un emo?

Răspuns utilizator avertizat
| RetardedRacoons a răspuns:

Cauta-l prin targ pe la vitan sau pe la alti vanzatori de nimicuri.

| TheBoyFromVeniceBeach a răspuns:

Primul pas pe care trebuie sa il faci spre curatirea pacatelor, este sa te spovedesti, apoi treptat te vei intoarce la Dumnezeu prin post si rugaciune.

| doctorandus a răspuns:

In primul rand, Diavolul nu exista. Asa ca nu ti-ai vandut sufletul nimanui.

In al doilea, pocaitii sunt mereu dornici sa boteze noi credinciosi si promit in schimb iertarea tuturor pacatelor facute anterior.

Intr-al treilea, daca crezi ca Diavolul a pus stapanire pe tine, discuta urgent cu un psihiatru. Asta se poate trata cu antipsihotice.

| DianaaStop a răspuns:

In momentul in care ai cazut in pacat si esti constient trebuie sa-ti recunosti vina si sa-ti marturisesti inaintea lui Dumnezeu pacatul si el te va ierta dar trebuie sa ceri putere ca sa poti face fata oricarei ispite care va mai veni.