| MrEggHead7 a întrebat:

Salut, vreau știu dacă e păcat să te speli pe corp/cap în ziua de sărbătore/duminică. Maine încep clasa a 9 a și nu pot să mă duc nespălat ca porcul dar în același timp am frică de Dumnezeu.

11 răspunsuri:
| Pantagruel a răspuns:

Te vor intelege daca puti, dat fiind ca a fost duminica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi și cum... ești nespălat acum? în cea mai importantă zi, ziua închinată lui Dumnezeu?
Te speli mâine dimineață dacă religia la care ești nu-ți permite nici să te speli...

| mentholinks a răspuns:

Nu e pacat.

| Werrich a răspuns:

Exista soluții sa nu faci baie: ia-ți combinezon, viziera, bocanci, masca de protecție pentru față.

| Panamax a răspuns:

Este pacat mare.Dar daca rezisti mare va fi rasplata ta in ceruri.
Acolo vei avea apa calda si sapun din belsug sa-ti speli jegul strans in anii cat ai stat pe Pamant.

| RKBlue a răspuns:

Doamne iarta-ma!
Cum sa nu-ti faci baie?
Mai important, cine naiba a zis sa nu-ti faci baie Duminica?
Daca vreun om a zis asta, atunci e nebun.Nicaieri in Biblie nu zice asa ceva, ci e vreo traditie populara.
(nici moastele nu sunt din Biblie, asa ca as zice sa nu mergi la ele)
Daca chiar vrei, te poti trezi la 7 dimineata, iti faci dus si te usuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evident că nu e. Unde ai auzit aşa ceva?

| Whateverrr a răspuns:

Nu este pacat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa ma mai contrazica cineva ca religia nu indobitoceste

| catalynx a răspuns:

Si asta pentru ca crezi intr-un zeu fals, la fel ca si alte zeitati care sunt false. Daca acest zeu inseamna iubire, atunci cum iti cere sa-ti fie frica de el, de ce frica?, caci in iubire nu exista frica si nimeni care chiar te iubeste nu cred ca iti cere sa-ti fie frica de el. Un creator suprem exista si nu are nevoie de religii si nici nu iti cere ca tie sa-ti fie frica de el, nu cred niciodata ca un creator ar cere creatiei sale sa-i fie frica de el si nici cand si cum sa faca baie, deoarece pentru el inseamna mult sa creatia lui sa fie intr-o stare cat mai buna.