Tu parca erai ateu candva(sau o-data)...
Eu tind sa cred ca paralizia in somn este posibila doar la persoanele la care au prins radacini imaginatiile, adica la cele care au demoni in cap.
Paralizia e ceva si legaturile demonice altceva.Dar e bine sa eviti sa ai lucruri spiritiste, pentru a evita contactul direct cu demonii.
Nu. Paralizia in somn se datoriaza frici. Rugati-va la Dumnezeu sa va apere si sa va ajute. Si totul va fi bine.
Daca creierul nu ar ''stinge functia de miscare'' atunci cand dormi, ai distruge totul in jur cand intrii in faza REM si probabil ca te-ai rani si pe tine.
Daca paralizia persista si la trecerea din starea de somn in cea de veghe atunci ar putea fi o problema neurologica sau de ordin psihic.
Mie mi se intampla ca atunci cand vreau sa adorm simt de parca as cadea dintr-o data.Prietena mea satanista a spus ca a fost un o.b.e.e. si pentru putin timp am iesit fara sa vreau din corp.
Eu fiind crestina nu vreau sa se mai intample pentru ca nu sunt de acord cu astfel de practici necurate.Din fericire nu mi se mai intampla de o luna cam asa.
Nu are niic o legatura cu demonii.
Daca vrei sa afli mai multe informatii te poti uita pe Wikipedia.
Daca stii Engleza: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
'Rugati-va la Dumnezeu sa va apere si sa va ajute. Si totul va fi bine.'
-N-o sa ajute.
Posibil, nu zic nu. Insa sigur ca aceasta paralizie este produsul fricii, iar frica este mai mult produsul superstitiei...
Ma lasi cu documentatul. Nu tot ce zboara se mananca! Spune-mi de ce crezi tu ca unele persoane in starea de paralizie simt prezente stranii in jurul lor, vad si aud lucruri ireale? Halucineaza!? Dar de ce, ce a produs acea halucinatie?
Tu parca erai ateu candva(sau o-data)...Am vazut calea Domnului
Sunt ateu dar incerc sa fiu cat mai neutru la intrebarile pe care le postez...Stiam ca nu sunt demoni si alte chestii dar tot aveam o nelamurire despre aceasta paralizie in somn
DeProfundis99 întreabă: