| robby212 a întrebat:

Salutare!
Hristos a Inviat!

Vreau sa va intreb.Voi ce simtiti cand faceti rugaciuni catre Dumnezeu? Simtiti sentimentul acela de eliberare?

De exemplu:Eu, ieri (aseara) am fost la Manastire pentru Sfanta Taina a Maslului.S-a tinut joc (pe timpul asta, de obice e sus, la Altarul de vara).Eu si cu un prieten ne-am dus la Altarul de vara.Nu era nimeni acolo.El a stat acolo, eu m-am pus in genunchi, rugaciunile, mataniile etc.Sa vedeti ce sentiment de eliberare! Chiar daca aveam foarte multe pe cap.

Si jos, in timpul Sfintei Taine a Maslului, parca, din nou acelasi sentiment.Il traduc ca un fel de uitare de tot ce e rau (adica am uitat tot, doar pe Dumnezeu Il mai simteam).A fost foarte frumos, acasa nu se intampla chiar asa.Dar se intampla...

La voi cum e momentul rugaciunii? Va elibereaza?

11 răspunsuri:
| robby212 explică:

Fereasca Imparatul Dumnezeu...

Cum poti vorbi asa?

Doamne, iarta-l, ca nu stie ce zice...

| Pinhead a răspuns:

Nu mă rog, nu mă închin, nu fac mătănii.

| HueyFreeman a răspuns:

Cu care mana te rogi?

| HueyFreeman a răspuns:

Parampam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roby? cui povestesti tu despre rugaciune? eu te intaleg.cristi si ema.si inca vreo cativa.dar restul sant doar mistocari si copii fara minte.inteleti in spiritul lumii dar nebuni de legat dupa biblie.nu te mai obosi.se merita osteneala ca fiind o lupta a ta. daca o poti duce; felicitari.eu nu intorc obrazul. daca sant lovit cu parul eu ii iau capul de la genunchi. dupa legea veche. ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

| robroy a răspuns:

Da, si eu simt liniste sufleteasca.

| SatanLovesYou a răspuns:

Si pentru ce ar trebui sa-mi spun rugaciunea?

| robby212 explică (pentru anonim_4396):

"daca sant lovit cu parul eu ii iau capul de la genunchi"

Am inteles chestia cu parul, dar nu si chestia cu genunchii.

"dupa legea veche. ochi pentru ochi, dinte pentru dinte."

Adica dupa legea lui Moise?

| Pinhead a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici voi nu ştiţi în ce credeţi.

| Liviu a răspuns:

CE simt eu? sa fiu sincer?
Am o senzatie de usturime ca dupa urinare dupa ce am finalizat o partida de sex nebunesc. Dar numai sfarsitul il simt asa laughing