O explicație buna și simplă. Potopul din Biblie a terminat nefilimii și apocalipsa va termina omul. Dispariția rasei, a înmulțirii acesteia. Se referea și la judecata de apoi acolo în psalm, că la judecata fiecare va primi după faptele sale.
Deci chiar se intampla e o chestiune ce tine doar de timp.
Am o intrebare daca nu te superi. Mi-se pare mie s-au viata e de rahat? adica am stat asa si m-am gandit putin dupa ce am citit cateva pasaje din Biblie, bine nu am reusit sa citesc toata cartea dar bazanduma pe amintirile si trairile mele am ajuns la aceasta concluzie. Viata noastra paraca e scrisa de cineva exact ca in filme numai ca nu ii vad sensul adica sunt baiat am 1.85 inaltime sunt slabanog si prin cate am trecut si cate picioare in c+ur mi-am luat de la viata si in special de la oameni am ajuns la concluzia ca orice as incerca sa fac e degeaba ca nu ajung nicaieri.
Practic viata isi bate joc de fiecare din noi la aceasta concluzie am ajuns.
Nu mai are rost, deja stiu absolut tot ce trebuie sa stiu despre viata si m-am lamurit mai bine imi vad de treaba mea astfel incat sa nu deranjez pe nimeni si o las moarta. Totusi la TPU si la citit nu renunt deocamdata.
Acum o saptamana parintii mi-au spus ca sunt nemultumiti de mine si ca regreta ca m-au facut si asta ma ranit si intristat in acelasi timp nu ii condam poate ca nu am fost copilul pe care si-l doreau ei sa fiu.
Lumea nu merge intr-o directie buna deloc.
Stai liniștit, se va face dreptate, de te vei sătura.
Mie imi spui, e jale ce e aici.
Toti trecem prin clipe grele si uneori ni se par mai grele decat putem noi duce. Este adevarat ca unele vorbe primite ne dor si provoaca rani adanci, uneori greu de vindecat. Dar, a te obisnui cu tarana, inseamna reumatism spiritual. Iti spun, Marius, poate ca vei uita ce iti spun acum, dar tu te-ai nascut cu un scop, Dumnezeu are un plan maret cu tine, poate ca nu vezi cum se mai poate schimba ceva, uitandu-te la imprejurari, dar Dumnezeu este maestru in a schimba orice situatie la 180 de grade, ai incredere in El.
Aceste sentimente de inferioritate nu au ce cauta in viata unui copil aL Lui Dumnezeu, si eu le-am avut, si au trebuit scoase afara. Dumnezeu a creat fiecare persoana, unica, nu mai exista un altul ca tine, esti foarte special in ochii Lui. Imi cer scuze daca tot recomand video, dar eu l-am ascultat si il ascult mai mereu cand sunt descurajat, chiar asa are si numele ''cum sa biruiesti descurajarea''.
https://www.youtube.com/watch?v=my5KQdyXthE&t=1850s
https://www.youtube.com/watch?v=gPbsBY-BWR4&t=1201s
"dar tu te-ai nascut cu un scop" da m-am nascut ca sa primesc mu+ie de la toti si sa fiu umilit peste tot unde ma duc, ori cum am dat rateuri peste tot unde am fost.
"Dumnezeu are un plan maret cu tine, poate ca nu vezi cum se mai poate schimba ceva, uitandu-te la imprejurari," tu stii de cate ori se uita lumea la mine ca la un handicapat + ca ma mai lu-au si la misto cu lovitul in fu+nd pe la spate intelegi tu la ce ma refer ei credeau ca sunt din ala dar nu sunt.
"Dumnezeu a creat fiecare persoana, unica, nu mai exista un altul ca tine" mie imi spui, eu cred ca specimene ca mine au fost in toate generatiile numai ca nu stim noi. Deci cand o mai auzeam pe maicamea sa imi fac viata mea si sa ma descurc crede-ma ca ma plafonam si preferam sa stau acasa uitandu-ma la un film si mancand cipsuri, consumand bere pana ma pis pe mine, deci nu. Chiar nu imi doresc copii prefer sa stau singur ca un pusnic in casa si sa ma duc la munca ca sa imi castig painea si la biserica ca sa mai aud o vorba buna + ca in copilarie nu a fost mai nimic frumos.
Nu stiu de ce dar de multe ori am avut impresia ca sunt blestemat ma jur.
Am 1.85-1.90 inaltime si sunt cu moralul la pamant pe site-ul asta rar mai dau de oameni de treaba si intelegatori in rest numai prosti care pun intrebari despre marimea penisului si daca x, y, z e gravida si daca ia ramas sperma pe fata, ca in rest mai gasesc cate unu care imi povesteste teoria spatiu timp si ma plictiseste dar n-am ce sa fac nici macar nu am cu cine sa vorbesc, acum de la o vreme incep eu sa pun intrebari stupide cred ca am luat-o pe ulei.
Nu stiu de ce dar am impresia ca m-am nascut pe planeta gresita s-au ca m-am nascut ca sa suport toate mizeriile, mai bine ma facea Dumnezeu un vultur s-au o musca decat om.
Am o rugaminte la tine daca nu te superi cum pot sa fac sa imi pun si eu o imagine la contul TPU, ca vad ca tu ai si vreau si eu sa imi pun.
Desigur, trebuie sa intri la setarile contului de TPU, in dreapta sus, acolo iti va aparea mai multe setari, printre care setarea ''selecteaza imagine profil'' acolo vei selecta ''Choose File'' pentru a alege o fotografie din pc-ul tau, apoi nu o sa apara instant pe profil, trebuie sa fie aprobata de TPU, va dura in jur de cateva ore, asta este tot.
Ce ESTE aia "nefilimii"?
Nu serios, nu ști sau am spus eu ceva greșit?
Te-am intrebat ce sunt aia nefilimi sau cum le spui si de unde i-ai scos?
Uriași din vechime. Eu au cauzat Potopul -> rezultat al Mariei lui Dumnezeu.
Uriasii din vechime erau oameni normali, asa i-a facut Dumnezeu pe oameni, noi suntem niste pigmei. Nu exista nefilimi, asta este o inventie demonica.
Nu cred ce spui la acest punct de vedere. Cum de ai ajuns la concluzia asta? Sunt gasite schelete de uriasi, fiinte mitologice in viata, legende din folcloare ale intregi planete, si tu spui ca nu exista? De ce ai spune una ca asta? Voiam sa spun maniei, nu Mariei (autocorectorul). Daca ai gasit undeva in Biblie asta, imi poti spune, dar nu asa din parerea personala, ca este gresit si am spus de ce.
Iti multumesc mult Irinel.
Cu mare placere.
In Biblie spune ca pe vremea lui NOE traiau urisaii dar nu exista NICAIERI cuvantul "nefilim".
Atunci nu s-ar potrivi cu ce spune Isus legat de Zilele din Urma: ca atunci vor fi ca in perioada lui Noe, cand raul pe pamant era la cote foarte mari, hibrizi de ingeri cazuti + femei pamantene etc. aia sunt Nefilimi, hibrizi demonici, si se vor intoarce cand Perdeaua e ridicata datorita CERN.
Dragule, nu exista HIBRIZI intre oameni si ingeri deoarece in Biblie scrie clar ca ingerii nu au "aparatura" necesara reproducerii, doar oamenii au asa ceva si asta pana la a doua VENIRE a lui Hristos cand cei ce vor merge in Univers la va fi SCHIMBAT corpul (scrie in Biblie) iar celalti vor fi doar tarana pana la Judecata Finala.
Nu este asta. Era mai mult de neinterpretat cea cu Noe. Adică oameni își desfășoară activitatea obișnuită, și Iisus vine ca un hot în noapte, pe neașteptate. Eu așa am înțeles. La Matei 24 parcă era asta cu Iisus și venirea.
Ce știu eu cum au făcut traducerile oamenii, nu știu de unde apare, dar știu că la fii demonilor se referă.
Demonii nu au fii, nu au cu ce sa-i faca, nu au organele necesare reproducerii. Nu e vorba despre traduceri ci despre esenta existentei acestora.
Demonii sunt shape-shifteri, la fel ca și îngerii. Deci își pot schimba forma. De exemplu cei 2 din Sodoma.
Forma da, dar sex BA.
De ce forma da, dar altceva nu? Dacă au forma, au și materialul de lucru. Sunt legați cu legăturile întunericului pentru ce au făcut, până la judecata, deci este adevărat.
Demonii nu se reproduc samanta raului e sursa lor de a reveni pe pamant si de a renaste de ficeare data la asta s-a referit danut cand a spus ca "Demonii nu au fii, nu au cu ce sa-i faca".
Am înțeles, dar recomand să citești în Geneza dacă nu mă crezi. Și în Numeri 13.
Atunci spune-mi, ce motiv ar fi avut Dumnezeu incat sa extermine orice fiinta de pe Pamant, daca nu era corupta la un nivel inalt?
"Sex" poate e simbolic, dar sigur s-au jucat cu adn-ul si au creat hibrizii in acest fel.
Si de unde pana unde Ingerii Cazuti sunt asexuati, daca insusi BAPHOMET (Lucifer, Satan) este depictat ca o fiinta androgina (ambele sexe)?
Nu au nimic jos, nu au fost dotati, nici forma nu e niciodata clara, nu pot lua natura umana, NU au fost proiectati de Dumnezeu sa poata sa se inmulteasca, NUMAI omul are aceasta posibilitate in Univers cu exceptia lui Dumnezeu care ESTE CREATORUL tuturor. Ar fi vrut ei sa poata dar nu se poate asa ca degeaba te zbuciumi, nu este posibil. De altfel exista confirmarea si in Biblie.
Ok.
Nu cred ce spui. Poate m-ar convinge un pasaj, verset din biblie. Dacă faci asta, poți da și sursa de unde ai luat din Biblie.
Pai da, Potopul atunci de ce a fost dat, nu pentru distrugerea nefilimilor și a coruperii sufletului omului? Eu așa cred.
"Atunci spune-mi, ce motiv ar fi avut Dumnezeu incat sa extermine orice fiinta de pe Pamant, daca nu era corupta la un nivel inalt?"
Daca te referi la omul antideluvian acesta avea capacitati cu mult superioare omului actual si ajunsese la un grad foarte mare de decadere motiv pentru care Dumnezeu i-a redus timpul de viata de la 1000 de ani la maxim 120 (scrie in Biblie).
Asexuati sunt TOTI ingerii si cei Cazuti si cei Necazuti in pacat. Satana incerca sa insele omul in toate formele posibile, Scandalui (conform Bibliei) in cer a aparut deoarece Satana nu avea capacitati ca ale lui Dumnezeu (creatia) si orea locul Fiului in cadrul Dumnezeirii. Aparitia omului a fost lovitura fatala pentru Diavol deoarece Omul a fost creat de Dumnezeu pentru a lua locul ingerilor deveniti Demoni. De ce baphomet este androgin in reprezentarea sa, doar o inselatorie pentru oameni.
Absolut, isusi Hristos spune acest lucru intr-o disputa cu fariseii (poti citi toata istorria in Biblie):
Matei 22, 28. La înviere nevasta cãruia din cei sapte va fi ea? Fiindcã toti au avut-o de nevastã.
29. Drept rãspuns, Isus le-a zis: "Vã rãtãciti! Pentru cã nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
30. Cãci la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mãrita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
Ultimul verset explica lamurit ca Ingerii nu pot creia fiinte vi asa cum vor fi si oamenii care vor fi reanviati pentru Cer.
Înțeleg ce spui. Atunci o alta posibilitate, și cred că îmi dai dreptate, sunt extratereștrii fără sex, practic îngerii (nu știu dacă sunt toți cazuți, doar cei care reproduc), cate de exemplu răpesc oamenii și le ia "sămânța". Atunci extratereștrii ar fi fost de vina pentru așa ceva, pentru crearea de uriași, s-au jucat cu ADN-ul uman, și poate că răutatea de acolo vine, poate este o eroare genetică.
Oamenii creati de Dumnezeu ERAU uriasi, nu asa ca cei din ziua de astazi, noi suntem DEGENERATI dupa potop pentru a nu mai putea face raul urias facut de antideluvieni. Din cate spune Biblia suntem singurele fiinte din Univers cu posibilitati de reproducere. Extraterestri sunt nenumarati in Univers dar ei nu vin pe Pamant din cauza Satanei si ingerilor care sunt cu el deoarece sunt IZOLATI aici. Si inca ceva particular, mie mi-a placut foarte mult S.F.-ul, am vazut cam tot ce exista in lume in domeniu si am citit tot ce s-a tradus. In cosmos NU se calatoreste cu nave cosmice, Biblia explica si acest lucru dar trebuie bine citit si studiat asa ca problema cu OZN-uri, extratrerestri si alte asemenea aiurel sunt DOAR inselatori.
Bine, inteleg, si mie imi place SF-ul, dar sunt dovezi video ale existentei OZN-urilor. Ai vazut al patrulea gen? Acela este un film-documentar despre extraterestrii si OZN-URI, dupa caz real. Si apropo, am vazut si eu asa ceva, deci sunt pe cat se poate de reale. Nu am motiv ca sa te mint, crede-ma. Recomand si sa te uiti in Numeri 13, in tot capitolul, ca o sa te surprinda. Da, extraterestrii nu se pot reproduce, ceea ce ii aproprie de ingerii cazuti, nu toti, cei care rapesc cu acest scop. Nu reiese din Matei 22, din ceea ce mi-ai dat tu, ca noi vom arata ca extraterestrii, dupa judecata, in cer? Fara organe? Gandeste-te putin.
1 Corinteni 15 52. într-o clipã, într-o clipealã din ochi, la cea din urmã trâmbitã. Trâmbita va suna, mortii vor învia nesupusi putrezirii, si noi vom fi schimbati.
53. Cãci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sã se îmbrace în neputrezire, si trupul acesta muritor sã se îmbrace în nemurire.
54. Când trupul acesta supus putrezirii, se va îmbrãca în neputrezire, si trupul acesta muritor se va îmbrãca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: "Moartea a fost înghititã de biruintã.
Matei 22, 30. Cãci la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mãrita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
Am inteles danut asta, dar eu am scris ceva. Nu zic ca nu sunt de acord, dar vreau parerea a ceea ce am scris eu. Am lamurit ca este corect ceea ce ai dat tu.
Tu ai scris multe, care sunt nelamuririle.
A ceea ce am comentat eu, cu SF-ul și Numeri 13, comentariul ăla.
In Numeri 13 este un episod din istoria evreilor, LITERAR, eu consider ca a fost real acel episod de iscodire, nu e nimic fantaastic in spionaj dragule.
Isaia 28/15, 18 zice:"Noi am făcut un legământ cu moartea,am făcut o învoială cu locuință mortilor; când va trece urgia apelor năvălitoare,nu ne va atinge,caci avem ca loc de scăpare neadevărul si ca adăpost minciuna!"
de aceea,așa vorbește Domnul Dumnezeu:"Iată pun ca temelie in Sion o piatra,o piatra încercata o piatra de preț,piatra din capul unghiului clădirii,temelie puternica; cel ce o va lua ca sprijin,nu se va grăbi sa fuga.
Voi face din neprihănire o lege, si din dreptate o cumpana,; si grindina va surpa locul de scăpare al neadevărului, si apele vor îneca adăpostul minciunii.
Așa ca legământul vostru cu moartea va fi nimicit, si învoială voastră cu locuință morților nu va dainui. Când va trece urgia apelor năvălitoare, veți fi striviți de ea."
Analizează singur aceste versete si posibil să-ți raspunda la întrebarea pe care ai pus-o.
Mai sti cand ti-am spus ca viata e de rahat, crede-ma ca nu imi mai trebuie nimic nici macar femeie vreau sa fiu singur cel putin nu deranjez pe nimeni ca daca ma duc la manastire cine stie ce se mai intampla si pe acolo s-au patesc eu ceva si nu vreau asta.
Habar nu am daca o sa apuc varsta de 27 de ani, dar ma rog fie ce o fi.