Da, contine chiar si ilustratii http://wp.production.patheos.com/......nosaur.jpg
Http://i.imgur.com/5b0oc9o.jpg
În Biblie se vorbeşte despre orice...mai puţin despre ceea ce este real.
Mda,le zice balauri cu 200 de capete, mda... Nu stiu cati dinozauri ai vazut tu (fosile), dar in general dinozaurii au unul singur.
Tot un balaur cu foarte multe capete e si Hidra din mitologia greaca. Cum? Deci si grecii stiau de existenta dinozaurilor? Interesant... Ba nu, doar stupid.
Un alt animal cu solzi e si Hidra din mitologia greaca, alaturi de alte 30.000 de reptile uriase legendare din sute de culturi diferite "asemanatoare" cu dinozaurii. Toti stiau de dinozauri, iar o rasa de rate extraterestre au musamalizat totul. Interesant, ba nu, stai, just stupid...
Sa iti reamintesc ca nu eu te-am intrebat? De ce mi-ai dat reply? Nu mai face aici pe desteptu' ca nu am nevoie de predicile tale.Nu ma intereseaza de toate hidrele si prostiile tale.Raspunde strict la intrebarea celui care a adresat-o si pe mine scuteste-ma! Nu am chef de tine, mai ales acum.
Hei,eu i-am raspuns omului la intrebare, nu am spus nici ca e adevarat nici, ca e fals.
Vernusio întreabă:
KiaraHoney întreabă: