| EmilutsTeo a întrebat:

Salutare vouă. Poate e cam greu sa îmi exprim întrebarea, sper sa fiu înțeles de cineva și să primesc un răspuns.Am un prieten bun, suntem cei mai buni din clasa a 6-a. Am copilărit împreună, împreună am învățat să fumam, sa furam casete din piata, chestii ce se făceau acum 20 de ani.Și în timp am evoluat la seri in cluburi, beții, etc... Tipul s-a însurat acum 6 ani cu "O Martora" și de atunci s-a schimbat total. Mă bucur pentru el și eu sunt însurat cu o catolică, dar la el parca e ceva altfel. Eu pot ieși cam o data pe săptămână la o fecioreala de lângă catolică mea, dar el. E oarecum complicat,in putinele ocazii când mai ieșeam cândva,ea mereu îl sună, ba că o doare ceva, ba că altceva și în timp ieșirile au devenit tot mai rare. Oare s-a pocăit și el, e vreo întrebare oarecum cu subînțeles (care sa o adresez sa pot afla asta la următoarea ieșire peste câteva luni și băut fiind sa nu își dea seama) care sa îmi dea de mie de înțeles dacă s-a pocăit sau nu?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau e tinut sub papuc.

| Ane1988 a răspuns:

?
În erezie nu există pocăință.
Pocăința există doar în Adevăr.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu ti-ar fi mai usor sa-l intrebi direct?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Ane1988):

Ce era creștinismul la început? Nu o sectă, nu o erezie? Apoi a acaparat tot adevărul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iehoviștii nu sunt credincios cu adevărat, conform învățăturii ortodoxe, deci poate ca ea l-a spălat pe creier!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar are o casnicie nefericita...

| Whateverrr a răspuns:

Dacă bea peste măsură n-are cum să fie pocăit.
Și atenție, Martorii lui Iehova nu sunt pocăiți. Ei nu sunt creștini.