| bleakk a întrebat:

Vreau o dezbatere aici. Exista deci, 2 mari teorii/presupuneri:ca viata pe pamant este posibila/a aparut datorita Big Bang-ului(marea explozie) sau la Creatiune(cand Dumnezeu a creat pe om).Ele sunt diferite si nu au treaba una cu cealalta. Daca una cade, ramane in picioare cealalta.Sa spunem ca ar ramane in picioare faptul ca noi am fost creati de un Dumnezeu(Dumnezeul Biblic),ce ar trebui sa facem in privinta asta? Presupunand ca noi am fost creati de Dumnezeu:sa ne supunem cu totul Lui asa cum spune Biblia sau ne traim viata ca si pana acum, fie buna fie rea.Am lua o alta perspectiva? Cand spun asta ma refer la cei care nu credeau in poibilitatea aceasta si o pretindeau pe cealalta.

61 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Purec):

E interesant cum voi de fiecare data raspundeti la ce vi se cere dar culmea, ceilalti nu inteleg.

Hai totusi ca iti mai repet o data ce am cerut :

1 - de unde iti iei tu informatiile si prezinta numele unor oameni cu credibilitate in domeniul cosmologiei care sa spuna ca big bang-ul "ie naspa".
2 - comenteaza link-ul dat de mine legat de big bang DAR ATENTIE, comentariile sa fie bine detaliate
3 - ai invatat diferenta dintre "teorie" si "teorie stiintifica"? Daca nu, du-te sari de pe un bloc, gravitatia e tot o teorie.
4 - ce importanta are daca raspunsul la intrebarea ce tine de originea singularitatii este "nu stim inca"?
5 - Ce legatura are originea singularitatii cu big bang-ul?

Cel mai important punct :

6 - Din raspunsurile pe care ti le-am dat pana acum, din mini discutia noastra ai invatat ceva? Ai invatat ce greseli ai facut ca sa nu le mai repeti iar in viitor sau ti-am explicat degeaba?

Poate ca ai dreptate si mi-ai raspuns la aceste puncte. Repeta iar raspunsurile.

Vrei o prezicere divina din partea marelui zeu Zambazulu?

Nu o sa raspunzi la ce am cerut ci o sa alegi sa eviti, sa bagi scuze penibile si sa schimbi subiectul.