Nu este important cate sotii a avut domnul Siddhartha Gautama. Eu, din ce am citit, stiu ca una singura, dar ca avut sute de tiitoare inainte sa fuga pe camp. Kabbalah...hm, e o stiinta ezoterica foarte veche, se pare ca evreii au furat-o de la egiptenii desi unele surse spun ca a fost revelata de Enoh a.k.a. Metatron prin intermediul Tarotului. Citeste cartea Initiere in Hermetism de Franz Bardon daca vrei sa stii mai multe, desi nu stiu cate informatii de acolo sunt autentice. Se pare ca domnii de sus s-au folosit(si se mai folosesc) de Kabbalah pentru a manipula lumea cam cum vor dansii, deci, nu stiu ce vei mai gasi autentic. De ce vrei sa citesti asa ceva?
Ma intereseaza invataturile cu trimitere la dimensinea spirituala, invataurile asa zisilor mastrii spirituali si in timp ce citeam ceva legat de asta, undeva am vazut mentionat ceva de Kabbalah si am mai auzit de ea, dar nu mai stiam care e treaba cu ea si voiam sa aflu . Oricum, multumesc pentru ajutor.
Am studiat budismul de ceva timp!
Nu am auzit de povestirea cum ca Buddha ar fi avut doua sotii!
De unde ai auzit asta poti sa postezi link?
Http://iscrestnow.blogspot.ro/......harta.html
De aici. si am gasit un alt site al carui informatii imi pareau ca sunt mai credibile :
https://www.tititudorancea.ro/z/viata_lui_buddha.htm
Singura chestie reala in problema cu Buddha este ca a mancat carne de porc pana i-a plesnit burta si a murit.
Multumesc mult. Mi-a placut sa le citesc.
Doar ca ambele articole conțin mituri!
@danut:
Nu se stie cauza mortii lui Buddha! Unele articole spun ca a mancat carne de porc sau carne de pasare altele ciuperci sălbatice. In toate cauza mortii sale pare a fi alimentatia. Dar sa nu uitam ca Buddha a murit la o varsta inaintata!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: