| benny7 a întrebat:

Satanismul de ce nu se poate opri, şi evoluează tot mai mult?

71 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ti-a facut vreodata un satanist vreun rau? stai sa ghisesc nu, satanisti ucid, fura iar crestni sunt sfinti? nu, cati satanisti sunt in Romania? mai putin de 1% wow, deci detine bogatile lumii? crestini, pot crestini absoli saracia? da, cine a omorat oamenii in numele cruci? crestini, deci ce satanism visezi tu, eu am cunoscut satanisti sunt mult mai buni si sinceri ca un crestin, da crestini se cred sfinti dar se urasc si se barfesc intre ei

| benny7 explică (pentru RAY):

Nu te contrazic iadul e deschis si este loc.ok!
e categoria de religie. deci ce credem satan lucifer tatăl tuturor rerelor si bolilor si virusurilor din lume. adică puterea intunericului. vreau o explicaţie generoasă din partea ta DACĂ VREI...

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Nici macar in biblie nu scrie de iad, iar cu marul si eva, in biblie scrie de un sarpe, de ce nu citesti biblia?

Ai fost si bolnav ai fost si tu ispitit de el, ai avut o bacterie tu ai confirmat...

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

Care e de fapt coruperea mizerabilă a șarpelui Kundalini.Nimai creștinii au putut întoarce crucea reală și terfeli simbolul energiei creatoare, și anume șarpele Kundalini.

| RAY a răspuns (pentru DeyCj):

E mai usor sa dai vina pe fiinte imaginare

Nu e vorba de a contrazice e vorba ca biblic nu e asa

Da, din păcate.Cum omul e comod din firea lui, a ajuns să creadă în tot felul de idioțenii și să țuce tot felul de putreziciuni sfinte crezând că acei idoli le rezolva problemele, fără se realizeze că de fapt e vorba taman de efectul placebo.

| RAY a răspuns (pentru DeyCj):

Omul este o masina de minciuni, omul sar sinucide daca ar accepta realitatea de asta a inventat iluzi, sperante, sunt smecheri care profita de asta pentru banii

| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

Ca sa accepti realitatea trebuie sa o cunosti. Toata lumea crede ca o cunoaste dar nici tu nu crezi asta.

Eu n-aș spune că omul, la general.E drept că comparativ cu celelalte ființe, datorită rațiunii cu care a fost înzestrat, a devenit cea mai vicioasă ființă de pe Pământ, și singura specia de animal care-și distruge propriul mediu înconjurător, dar asta nu înseamnă că omul se minte pe el însuși, la general.La cazul particular așa este.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prespuns ca iti bazezi intrebarea pe niste calcule, studii aprofundate, statistici nu?

| benny7 explică (pentru suntserios):

Parera ta personală o explicatie daca se poate?

| suntserios a răspuns (pentru benny7):

Parerea mea persoanala e ca ceea ce numesti tu satanism poate se manifesta la cateva mii de oameni, nicidecum ca ar fi un curent in crestere si care domina omenirea si nici nu imi pasa de satanisti ca nu mai intereseaza ce fac ei

| benny7 explică (pentru suntserios):

Bine,mulţumesc!

| johnnny123 a răspuns:

Ai și niște date oficiale care să confirme această "evoluție" a satanismului, sau (așa cum îți este obiceiul) prezinți drept "fapte" niște chestii care-ți trec pur și simplu prin cap?

La nivel mondial există mult mai mulți oameni care se declară de religie "Jedi" decât "sataniști".

Răspuns utilizator avertizat
| benny7 explică (pentru johnnny123):

Bine! o explicaţie sau cunostinte mai profunde daca ai?

| benny7 explică (pentru OctavianDanielMaria):

O părere dacă se poate...

| Dalmore a răspuns (pentru johnnny123):

Cred ca el asociaza orice lucru negativ cu satanismul laughing.

| Mircea08 a răspuns (pentru Dalmore):

Daca asa face, este corect! doar nu crezi ca lucrurile negative, fie ele si mici in viziunea unora, sunt venite din rai. Vine de la satana iar ADEPTII lui satana se numesc satanisti. Concret : - toti care iubesc minciuna, furtul, barfa, crima, etc. sunt adepti ai aceluia care le-a inventat, adica satana, si prin astfel de fapte ii slujesc lui. Acest lucru este sustinut ca fiind adevarat de toate religiile, chiar daca si adeptii acestor religii slujesc lui satan destul de des

| Dalmore a răspuns (pentru Mircea08):

Mi se pare tragic ca in 2018 inca exista oameni care cred in asa ceva laughing.

| benny7 explică (pentru Dalmore):

Dacă nu e secret tu în ce crezi!

| Dalmore a răspuns (pentru benny7):

În mine.

Bine e alegerea ta... mulţumesc!*

| RAY a răspuns (pentru Mircea08):

Si crestini nu fac asta

| DeyCj a răspuns:

Nu, nu se poate oprii, și ideea e să distrugă creștinismul.De ce? Simplu. Creștinismul e doar un program creat de o mână de oameni cu scopul de a transforma pe alții în sclavii lor, lucru ce în satanism nu există. Satanismul, fie el și spiritual, se bazează pe instinctele naturale ale ființelor, iar ideologia Satana se rezumă pe scurt eliberarea ființelor(și omului) cu condiția de a evolua spiritual până la perfecțiune.
Satanismul a precedat creștinismul cu mii de ani în urmă, iar creștinismul a apărut peste noapte printr-o convenție.

| benny7 explică (pentru DeyCj):

Mulţumesc vezi realitatea...

| Steregoi a răspuns:

Cine ridica sus capul ii este retezat pentru totdeauna. Satan si lumea lui ridica acum capul spre a fi nimiciti precum miristea.

| Dalmore a răspuns:

Nu exista satanism. Unde naiba il vezi tu ca evolueaza? laughing)))

O explicaţie mai profundă dacă vrei?

| Yurisa a răspuns:

Îl subestimati pe Lordul Întunericului si pe Împăratul Muștelor crying

| benny7 explică (pentru Yurisa):

O explicaţie mai lungă aştept, dacă se poate?

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Yurisa):

De ce *** i se ice Lordul Intunericului daca in Iad ii Foc, adica ii lumina de la focul ala in ***

| Yurisa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Ai eșuat în identificarea sarcasmului
Nu stiu pentru ca poate Dumnezeu reprezinta lumina si ala de jos e opusul lui, adica intunericul? Focul produce lumina dar lumina focului nu e simbolica

| benny7 explică (pentru benny7):

Împăratul întunericului...

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Yurisa):

Mda,lumina de la bec e aia simbolica.Si tu ai esuat in a prinde gluma.Las-o asawinking

| Yurisa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Scuze, eu ma prind doar la glumele bune

| Mircea08 a răspuns:

Cei care slujesc satanei (fac fapte rele ) se numesc satanisti. Nu are nici o legatura cu ateii sau cu enoriasii diverselor religii. Atat ateii cat si acei enoriasi pot fi satanisti sau nu, si asta numai in functie de faptele lor
Nu poate fi vorba de o evolutie a satanismului. Satanistii pot sa fie la un moment dat mai multi sau mai putini.

Unde scrie in biblie ca satana indeamna omul sa faca rau?

DE LA EVA CU MĂRUL ASTA SĂ STIE ...Cine păcătuieşte, este de la diavolul, căci diavolul păcătuieşte de la început.

Satana trimite bolile peste corpurile umane.

De ex. imtr-o Evanghelie unse Iisus a fost pe un munte ca sa fieispitit de satana. Satana l-a INDEMNAT pe Iisus sa se arunce de pe stanca. Iisus a spus ca nu trebuie sa il ispiteasca pe Dumnezeu. A ispiti pe Dumnezeu este un rau la care Iisus a fost INDEMNAT sa-l faca

Eu susţin catolicimul. să stie s-a transformat în şarpe...

Omule biserica catolica nu afirma asta

In iov vedem ca satana cere mereu permisiunea lui iahve, in fapt satana la testat sa vada e demn de imparatia cerului, citeste biblia

Unde scrie in biblie asa ceva, conform bibliei bolile au fost trimise de dumnezeu

Mie nu-mi place blasfemia, citeste biblia, ai auzit de moise?

Oricum nu te contrazic ok....Satana cere să se atingă de Iov...
aceasta daca vrei să-mi explici viziunea ta despre satan si puterile lui mă interesează. daca să poate ceva...

Satan nu are nici o putere, este un simplu slujitor la curtea lui iahve, iar satanisti cred intr o forma metaforica

Si ce treaba au crestinii cu vechiul testament? In noul testament altfel stau lucrurile

Mircea cum poti abera in acest mod e treaba au crestinii cu vechiul testament?

Mulţumesc!

| benny7 explică (pentru Mircea08):

Cum stau lucrurile o explicatie...

Nu referitor la secta satanista. e referitor la satan care atrage si din credinciosii lui DUMNEZEU cu poftele păcatului, evoluţia lui satan in lume! o explicatie generoasă dacă se poate...

| Mircea08 a răspuns (pentru benny7):

Satan nu evoluiaza. Tot ceea ce exista in univers este creat de Dumnezeu, iar de acesta creatie, in acest moment, beneficiaza toata lumea. Prin urmare tot ceea ce satan stie, de la Dumnezeu a invatat, si niciodata nu va sti mai mult decat daca Dumnezeu ii va mai descoperi cate ceva, ceea ce e greu de crezut. Si Iisus spunea ca tot ce stie de la Tatal a invatat.
Nu avem de unde sti exact in ce mod atrage satan pe credinciosi si daca chiar face acest lucru. Personal, nu cred ca satan isi alege oameni pe care sa-i duca in pacat, ci oamenii il aleg pe satan atunci cand hotarasc sa-i slujeasca. Treaba cu slujitul e simpla : - daca faci o fapta buna slujesti lui Dumnezeu, daca faci una rea slujesti lui satan, daca faci si rele si bune slujesti la doi stapani (si este scris "sa nu slujesti la doi stapani"). Oamenii aleg cui sa slujeasca, si ei aleg de fapt ce le place. Daca le place sa minta si sa fure, de ex., aleg sa-i slujeasca lui satan. Nimeni nu va alege sa traiasca in conformitate cu invatatura lui Iisus daca nu-i place sa traiasca asa. Plasa mare iau cei care aleg Invatatura lui Iisus din frica de a nu ajunge in iad. Acele invataturi trebuie sa ti le insusesti in asa fel incat sa faca parte din felul tau de a fi. Tu nu fumezi pentru ca nu esti fumator, nu pentru ca te abtii sa nu fumezi. Asa e si cu furatul, mintitul, etc.
Treaba cu pacatul am mai explicat-o. Crestinii nu au pacate, au pacate doar cei care au ales sa se mantuiasca prin Lege. Doar calcarea de lege duce la pacat
Este scris ca satan nu se apropie de crestini, deoarece crestinii au Duh Sfant, iar satan nu se apropie de cele sfinte, nu le suporta!

MULŢUMESC! sunt mulţi creştini doar de nume e şi acolo o parte din evoluţie. fără haosul din lume care îl face...
Mulţi chemaţi puţini aleşi...UNA E CRESTIN SI ALTA E CREDINCIOS!

| benny7 explică:

Este răspândit în toată lumea, el fiind adoptat în special de sectanţi...

| DeyCj a răspuns (pentru benny7):

Greșit.Un satanist adevărat, nu aparține nici unei secte.El este singuratic ș-și cauta singur calea spre evoluția spirituală până la perfecțiune.

| benny7 explică (pentru DeyCj):

Adică un satanist la cine se roagă!

| DeyCj a răspuns (pentru benny7):

La nimeni.El își folosește energia spre a-și întării aura energetică, a-și alinia chacrele, și a evolua spiritual până la perfecțiune.
Persoana Dumnezeu, și persoana Satana NU există. există doar cuvântul universal Dumnezeu, și Sa-ta-na(ma), adică naștere, viață, moarte și renaștere(regenerare)

| DoctorWh0 a răspuns:

Daca tu prin satanism înțelegi ateii, atunci da, evoluează. Daca înțelegi prin satanism oameni care omoară și se taie in cercuri dubioase atunci nu, nu evoluează așa de mult cum crezi tu.

| benny7 explică (pentru DoctorWh0):

în general părera ta despre LUCIFER SATAN., dacă se poate...

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns (pentru benny7):

Nu exista ma omule asa ceva.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru benny7):

La partea cu omoratul si restul da. La partea cu ateii nu

| benny7 explică (pentru DoctorWh0):

Cu ateii nu...ok! explică...

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns:

Dar crestinismul de ce nu poate fi oprit? Se raspandeste ca o molima si indobitoceste din ce in ce mai multi naivi.

| benny7 explică (pentru OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch):

Nu te deranjează satanismul de ce, motivele o explicatie generosă se poate...

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns (pentru benny7):

Nu ma deranjeaza pentru ca nu exista nici SATAN nici DUMNEZEU.Toate astea sunt creatia unor minti bolnave.

| AdrianCalin07 a răspuns:

Cred ca inainte de toate, ar fi bine sa ne spui cum definesti notiunea de Satanism, si asta ca sa stim ca vorbim exact despre acelasi lucru. Unii oameni considera ca Satanismul reprezinta credinta oamenilor in Lucifer, pe care il adora si la care se inchina, in timp ce alti oameni considera Satanism orice li se pare lor ca nu se conformeaza la doctrina crestina.
Deci vreau sa stiu exact la ce te referi, ca sa pot sa-ti dau un raspuns

| benny7 explică (pentru AdrianCalin07):

La satanismul care reprezintă credinţa oamenilor în Lucifer şi normal la doctrina crestină, e vine şi acolo! aştept o explicaţie profundă dar şi părerea personală...

Întrebări similare