| benny7 a întrebat:

Satanismul de ce nu se poate opri, şi evoluează tot mai mult?

71 răspunsuri:
| Dalmore a răspuns:

Nu exista satanism. Unde naiba il vezi tu ca evolueaza? laughing)))

| benny7 explică:

Este răspândit în toată lumea, el fiind adoptat în special de sectanţi...

| benny7 explică (pentru Dalmore):

O explicaţie mai profundă dacă vrei?

| johnnny123 a răspuns:

Ai și niște date oficiale care să confirme această "evoluție" a satanismului, sau (așa cum îți este obiceiul) prezinți drept "fapte" niște chestii care-ți trec pur și simplu prin cap?

La nivel mondial există mult mai mulți oameni care se declară de religie "Jedi" decât "sataniști".

Răspuns utilizator avertizat
| benny7 explică (pentru johnnny123):

Bine! o explicaţie sau cunostinte mai profunde daca ai?

| benny7 explică (pentru OctavianDanielMaria):

O părere dacă se poate...

| Dalmore a răspuns (pentru johnnny123):

Cred ca el asociaza orice lucru negativ cu satanismul laughing.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prespuns ca iti bazezi intrebarea pe niste calcule, studii aprofundate, statistici nu?

| benny7 explică (pentru suntserios):

Parera ta personală o explicatie daca se poate?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru benny7):

Parerea mea persoanala e ca ceea ce numesti tu satanism poate se manifesta la cateva mii de oameni, nicidecum ca ar fi un curent in crestere si care domina omenirea si nici nu imi pasa de satanisti ca nu mai intereseaza ce fac ei

| benny7 explică (pentru suntserios):

Bine,mulţumesc!

| Yurisa a răspuns:

Îl subestimati pe Lordul Întunericului si pe Împăratul Muștelor crying

| benny7 explică (pentru Yurisa):

O explicaţie mai lungă aştept, dacă se poate?

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Yurisa):

De ce *** i se ice Lordul Intunericului daca in Iad ii Foc, adica ii lumina de la focul ala in ***

| Yurisa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Ai eșuat în identificarea sarcasmului
Nu stiu pentru ca poate Dumnezeu reprezinta lumina si ala de jos e opusul lui, adica intunericul? Focul produce lumina dar lumina focului nu e simbolica

| benny7 explică (pentru benny7):

Împăratul întunericului...

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Yurisa):

Mda,lumina de la bec e aia simbolica.Si tu ai esuat in a prinde gluma.Las-o asawinking

| AdrianCalin07 a răspuns:

Cred ca inainte de toate, ar fi bine sa ne spui cum definesti notiunea de Satanism, si asta ca sa stim ca vorbim exact despre acelasi lucru. Unii oameni considera ca Satanismul reprezinta credinta oamenilor in Lucifer, pe care il adora si la care se inchina, in timp ce alti oameni considera Satanism orice li se pare lor ca nu se conformeaza la doctrina crestina.
Deci vreau sa stiu exact la ce te referi, ca sa pot sa-ti dau un raspuns

| Mircea08 a răspuns (pentru Dalmore):

Daca asa face, este corect! doar nu crezi ca lucrurile negative, fie ele si mici in viziunea unora, sunt venite din rai. Vine de la satana iar ADEPTII lui satana se numesc satanisti. Concret : - toti care iubesc minciuna, furtul, barfa, crima, etc. sunt adepti ai aceluia care le-a inventat, adica satana, si prin astfel de fapte ii slujesc lui. Acest lucru este sustinut ca fiind adevarat de toate religiile, chiar daca si adeptii acestor religii slujesc lui satan destul de des

| benny7 explică (pentru AdrianCalin07):

La satanismul care reprezintă credinţa oamenilor în Lucifer şi normal la doctrina crestină, e vine şi acolo! aştept o explicaţie profundă dar şi părerea personală...

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns:

Dar crestinismul de ce nu poate fi oprit? Se raspandeste ca o molima si indobitoceste din ce in ce mai multi naivi.

| benny7 explică (pentru OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch):

Nu te deranjează satanismul de ce, motivele o explicatie generosă se poate...

| Yurisa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Scuze, eu ma prind doar la glumele bune

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns (pentru benny7):

Nu ma deranjeaza pentru ca nu exista nici SATAN nici DUMNEZEU.Toate astea sunt creatia unor minti bolnave.

| Dalmore a răspuns (pentru Mircea08):

Mi se pare tragic ca in 2018 inca exista oameni care cred in asa ceva laughing.

| DoctorWh0 a răspuns:

Daca tu prin satanism înțelegi ateii, atunci da, evoluează. Daca înțelegi prin satanism oameni care omoară și se taie in cercuri dubioase atunci nu, nu evoluează așa de mult cum crezi tu.

| benny7 explică (pentru DoctorWh0):

în general părera ta despre LUCIFER SATAN., dacă se poate...

| OferteBlackFridayCeasuriSmartWatch a răspuns (pentru benny7):

Nu exista ma omule asa ceva.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru benny7):

La partea cu omoratul si restul da. La partea cu ateii nu

Întrebări similare