Ai și niște date oficiale care să confirme această "evoluție" a satanismului, sau (așa cum îți este obiceiul) prezinți drept "fapte" niște chestii care-ți trec pur și simplu prin cap?
La nivel mondial există mult mai mulți oameni care se declară de religie "Jedi" decât "sataniști".
Prespuns ca iti bazezi intrebarea pe niste calcule, studii aprofundate, statistici nu?
Parerea mea persoanala e ca ceea ce numesti tu satanism poate se manifesta la cateva mii de oameni, nicidecum ca ar fi un curent in crestere si care domina omenirea si nici nu imi pasa de satanisti ca nu mai intereseaza ce fac ei
De ce *** i se ice Lordul Intunericului daca in Iad ii Foc, adica ii lumina de la focul ala in ***
Ai eșuat în identificarea sarcasmului
Nu stiu pentru ca poate Dumnezeu reprezinta lumina si ala de jos e opusul lui, adica intunericul? Focul produce lumina dar lumina focului nu e simbolica
Mda,lumina de la bec e aia simbolica.Si tu ai esuat in a prinde gluma.Las-o asa
Cred ca inainte de toate, ar fi bine sa ne spui cum definesti notiunea de Satanism, si asta ca sa stim ca vorbim exact despre acelasi lucru. Unii oameni considera ca Satanismul reprezinta credinta oamenilor in Lucifer, pe care il adora si la care se inchina, in timp ce alti oameni considera Satanism orice li se pare lor ca nu se conformeaza la doctrina crestina.
Deci vreau sa stiu exact la ce te referi, ca sa pot sa-ti dau un raspuns
Daca asa face, este corect! doar nu crezi ca lucrurile negative, fie ele si mici in viziunea unora, sunt venite din rai. Vine de la satana iar ADEPTII lui satana se numesc satanisti. Concret : - toti care iubesc minciuna, furtul, barfa, crima, etc. sunt adepti ai aceluia care le-a inventat, adica satana, si prin astfel de fapte ii slujesc lui. Acest lucru este sustinut ca fiind adevarat de toate religiile, chiar daca si adeptii acestor religii slujesc lui satan destul de des
La satanismul care reprezintă credinţa oamenilor în Lucifer şi normal la doctrina crestină, e vine şi acolo! aştept o explicaţie profundă dar şi părerea personală...
Dar crestinismul de ce nu poate fi oprit? Se raspandeste ca o molima si indobitoceste din ce in ce mai multi naivi.
Nu te deranjează satanismul de ce, motivele o explicatie generosă se poate...
Nu ma deranjeaza pentru ca nu exista nici SATAN nici DUMNEZEU.Toate astea sunt creatia unor minti bolnave.
Daca tu prin satanism înțelegi ateii, atunci da, evoluează. Daca înțelegi prin satanism oameni care omoară și se taie in cercuri dubioase atunci nu, nu evoluează așa de mult cum crezi tu.
Bossa100000 întreabă: