Ti-a facut vreodata un satanist vreun rau? stai sa ghisesc nu, satanisti ucid, fura iar crestni sunt sfinti? nu, cati satanisti sunt in Romania? mai putin de 1% wow, deci detine bogatile lumii? crestini, pot crestini absoli saracia? da, cine a omorat oamenii in numele cruci? crestini, deci ce satanism visezi tu, eu am cunoscut satanisti sunt mult mai buni si sinceri ca un crestin, da crestini se cred sfinti dar se urasc si se barfesc intre ei
Cei care slujesc satanei (fac fapte rele ) se numesc satanisti. Nu are nici o legatura cu ateii sau cu enoriasii diverselor religii. Atat ateii cat si acei enoriasi pot fi satanisti sau nu, si asta numai in functie de faptele lor
Nu poate fi vorba de o evolutie a satanismului. Satanistii pot sa fie la un moment dat mai multi sau mai putini.
Nu, nu se poate oprii, și ideea e să distrugă creștinismul.De ce? Simplu. Creștinismul e doar un program creat de o mână de oameni cu scopul de a transforma pe alții în sclavii lor, lucru ce în satanism nu există. Satanismul, fie el și spiritual, se bazează pe instinctele naturale ale ființelor, iar ideologia Satana se rezumă pe scurt eliberarea ființelor(și omului) cu condiția de a evolua spiritual până la perfecțiune.
Satanismul a precedat creștinismul cu mii de ani în urmă, iar creștinismul a apărut peste noapte printr-o convenție.
Cine ridica sus capul ii este retezat pentru totdeauna. Satan si lumea lui ridica acum capul spre a fi nimiciti precum miristea.
Bossa100000 întreabă: