| benny7 a întrebat:

Satanismul de ce nu se poate opri, şi evoluează tot mai mult?

71 răspunsuri:
| benny7 explică (pentru DoctorWh0):

Cu ateii nu...ok! explică...

| benny7 explică (pentru Dalmore):

Dacă nu e secret tu în ce crezi!

| Dalmore a răspuns (pentru benny7):

În mine.

| benny7 explică (pentru Dalmore):

Bine e alegerea ta... mulţumesc!*

| RAY a răspuns (pentru Mircea08):

Si crestini nu fac asta

| RAY a răspuns:

Ti-a facut vreodata un satanist vreun rau? stai sa ghisesc nu, satanisti ucid, fura iar crestni sunt sfinti? nu, cati satanisti sunt in Romania? mai putin de 1% wow, deci detine bogatile lumii? crestini, pot crestini absoli saracia? da, cine a omorat oamenii in numele cruci? crestini, deci ce satanism visezi tu, eu am cunoscut satanisti sunt mult mai buni si sinceri ca un crestin, da crestini se cred sfinti dar se urasc si se barfesc intre ei

| Mircea08 a răspuns:

Cei care slujesc satanei (fac fapte rele ) se numesc satanisti. Nu are nici o legatura cu ateii sau cu enoriasii diverselor religii. Atat ateii cat si acei enoriasi pot fi satanisti sau nu, si asta numai in functie de faptele lor
Nu poate fi vorba de o evolutie a satanismului. Satanistii pot sa fie la un moment dat mai multi sau mai putini.

| benny7 explică (pentru RAY):

Nu te contrazic iadul e deschis si este loc.ok!
e categoria de religie. deci ce credem satan lucifer tatăl tuturor rerelor si bolilor si virusurilor din lume. adică puterea intunericului. vreau o explicaţie generoasă din partea ta DACĂ VREI...

Unde scrie in biblie ca satana indeamna omul sa faca rau?

DE LA EVA CU MĂRUL ASTA SĂ STIE ...Cine păcătuieşte, este de la diavolul, căci diavolul păcătuieşte de la început.

Satana trimite bolile peste corpurile umane.

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Nici macar in biblie nu scrie de iad, iar cu marul si eva, in biblie scrie de un sarpe, de ce nu citesti biblia?

| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

De ex. imtr-o Evanghelie unse Iisus a fost pe un munte ca sa fieispitit de satana. Satana l-a INDEMNAT pe Iisus sa se arunce de pe stanca. Iisus a spus ca nu trebuie sa il ispiteasca pe Dumnezeu. A ispiti pe Dumnezeu este un rau la care Iisus a fost INDEMNAT sa-l faca

Eu susţin catolicimul. să stie s-a transformat în şarpe...

Omule biserica catolica nu afirma asta

In iov vedem ca satana cere mereu permisiunea lui iahve, in fapt satana la testat sa vada e demn de imparatia cerului, citeste biblia

Unde scrie in biblie asa ceva, conform bibliei bolile au fost trimise de dumnezeu

Ai fost si bolnav ai fost si tu ispitit de el, ai avut o bacterie tu ai confirmat...

Mie nu-mi place blasfemia, citeste biblia, ai auzit de moise?

| DeyCj a răspuns:

Nu, nu se poate oprii, și ideea e să distrugă creștinismul.De ce? Simplu. Creștinismul e doar un program creat de o mână de oameni cu scopul de a transforma pe alții în sclavii lor, lucru ce în satanism nu există. Satanismul, fie el și spiritual, se bazează pe instinctele naturale ale ființelor, iar ideologia Satana se rezumă pe scurt eliberarea ființelor(și omului) cu condiția de a evolua spiritual până la perfecțiune.
Satanismul a precedat creștinismul cu mii de ani în urmă, iar creștinismul a apărut peste noapte printr-o convenție.

| DeyCj a răspuns (pentru benny7):

Greșit.Un satanist adevărat, nu aparține nici unei secte.El este singuratic ș-și cauta singur calea spre evoluția spirituală până la perfecțiune.

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

Care e de fapt coruperea mizerabilă a șarpelui Kundalini.Nimai creștinii au putut întoarce crucea reală și terfeli simbolul energiei creatoare, și anume șarpele Kundalini.

| RAY a răspuns (pentru DeyCj):

E mai usor sa dai vina pe fiinte imaginare

| Steregoi a răspuns:

Cine ridica sus capul ii este retezat pentru totdeauna. Satan si lumea lui ridica acum capul spre a fi nimiciti precum miristea.

| benny7 explică (pentru DeyCj):

Adică un satanist la cine se roagă!

Oricum nu te contrazic ok....Satana cere să se atingă de Iov...
aceasta daca vrei să-mi explici viziunea ta despre satan si puterile lui mă interesează. daca să poate ceva...

Nu e vorba de a contrazice e vorba ca biblic nu e asa

Satan nu are nici o putere, este un simplu slujitor la curtea lui iahve, iar satanisti cred intr o forma metaforica

| DeyCj a răspuns (pentru benny7):

La nimeni.El își folosește energia spre a-și întării aura energetică, a-și alinia chacrele, și a evolua spiritual până la perfecțiune.
Persoana Dumnezeu, și persoana Satana NU există. există doar cuvântul universal Dumnezeu, și Sa-ta-na(ma), adică naștere, viață, moarte și renaștere(regenerare)

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

Da, din păcate.Cum omul e comod din firea lui, a ajuns să creadă în tot felul de idioțenii și să țuce tot felul de putreziciuni sfinte crezând că acei idoli le rezolva problemele, fără se realizeze că de fapt e vorba taman de efectul placebo.

Întrebări similare