| SOLDADO a întrebat:

Scrie in Biblie ca la venirea Domnului Isus, mortii vor iesi afara din pamant si ( oamenii vii ) se vor baga in locul lor? M-a intrebat cineva intr-o zi si nu am stiut ce sa ii zic Dar eu nu am gasit asa ceva scris da nahh poate scrie si eu nu sriu...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu scrie.dar sant profetite niste vremuri atat de grele, incat cei vii se vor ruga dealurilor sa-i acopere, si pamantului sa-i inghita, si vor zice mortilor; iesiti fratilor afara, sa intram noi in locul vostru.e mai mult o metafora cred.Doamne fereste de asa vremuri.fiindca mai sant pomenite si zilele NECAZULUI CEL MARE.dar nu-ti face griji.nu vei apuca tu vremea aia.

15 răspunsuri:
| Papillon09 a răspuns:

Cum sa se bage oamenii vii in mormant in locul celor mortilaughing.
Nu este adevarat! Trupurile celor morti se vor reconstrui dar cei vii au deja corpurile.Si in nici un caz nu trebuie sa se descompuna, sa putrezeasca pentru a fi regenerate sau reconstruite, pentru ca deja le au. Si daca stii biblia nu are cum sa te insele nimeni, acolo vei gasi raspunsul, pentru a te convinge singur.happy

| RAY a răspuns:

Tu poti sasi imaginezi asa ceva?

| SOLDADO explică (pentru RAY):

laughing no

| Hombre a răspuns:

Troll

| Miauti a răspuns:

Da o sa fie zombie apocalips

| SOLDADO explică (pentru Miauti):

laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cei vii vor vrea sa intre in locul lor dar nu vor putea, din pricina durerilor ultimelor zile

| SOLDADO explică (pentru anonim_4396):

Nu ma tem, si sincer m-as bucura sa se termine toate si sa vina ISUS, Ms mult pentru raspuns daca ai putea sa imi zici unde este profetit ti-as fi recunoscator

| SOLDADO explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Mersi pentru raspuns

| relian a răspuns (pentru SOLDADO):

Teai bucura asa spui? Te cam bucuri degeabaca no sa vina nimeni.Stii cum se spune ceti doresti asa de mult tocmai aia nici nu o sa ai.Isus nu exista este o poveste sa te faca sa speri la ceva mai bun, nicidecum la sfirsit asa cum speri tu.Eu cred ca ai ceva probleme, daca doresti sa vina isus.Cu alte cuvinte doreste moartea altor oameni.Pt ca de e sa fie cum spune povestea or sa moara f multi oameni.Si pentru mine ca crezi sau nu un om ramien tot om.Fiecare are dreptul sa aleaga ce vrea sa faca, asa ca eu nu-s curios de isus si nici de altcineva care sa vina sa ce? Sa ma inrobeasca? Nus curios.Omul deja sia dobindit cu greu o libertate cit de cit asa ca nu mai aveam nevoie de isus sau mai stiu eu ce alti hoti, lenesi care sa ma puna sa il slugaresc.Isus si restul sa faca bine si sa puna mina pe sapa daca vor sa aiba ceva.Nu la moca la prosti ca lasa ca imi da nu stiu cine.Frate ce mai chestie si cu isus asta a facut tot ce a putut ca nu cumva sa munceasca.La munca frate nimic nu se da moca.Isus i-as pregati sapa cea mai mare pentru el.Sa vada cum e sa simta caldura, sa bea apa calda pe cimp, sa bata cu cipocanul la fiare pina ii sare ideile de mare zmeu din cap.Hi hi hi.

| anonimg a răspuns:

Nu scrie asa ceva.
"Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos.

Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul. (1Tesaloniceni.4:16,17)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as putea sa-ti spun cu siguranta, dar in timpul vietii am intalnit profetiile respective, si pe internet, daca tastezi la profetii, pe ani de pilda.vei intalni,diferite,si multe profetii, si profeti. unii falsi, deja anuntati de biblie, altii reali, si adevarati.

| SOLDADO explică (pentru relian):

Prietene, aceia care il urmeaza pe Isus nu sunt robi ci sunt fii, si Isus nu vrea sa te robeasca sa te faca sluga. Isus nu a obligat pe nimeni, nu obliga si nu va obliga, ce-i care vor sa-L urmeze o fac de bunvoie DIN DRAGOSTE PT DUMNEZEU. ------ Cei care vor suferi sunt aceia care nu au acceptat o viata sfanta langa Dumnezeu si mai degraba voia lor

| KEiGHT a răspuns (pentru anonimg):

Doamne fereste-Ma, ce oameni nebuni la cap!

| anonimg a răspuns (pentru KEiGHT):

Lucrurile lui Dumnezeu sunt o nebunie pentru cei care sunt străini de ele; "și nici nu le poate înțelege, pentrucă trebuiesc judecate duhovnicește."(1Corinteni.2:14)