Dupa parerea mea, poti interpreta Biblia asa cum vrei tu. Nimeni nu te obliga sa crezi tot ce este scris acolo.
PS: Ai grija, numele Domnului se scrie Iisus cu 2 de ''i'' nu cu unu. Isus inseamna magar intr-o limba( nu mai stiu care).
Pa, pa!
Daca asa ti-a spus preoteasa cu care faci religia nu inseamna ca este adevarat.
Explicatia este lunga.
Daca vrei detalii despre scrierea cu un singur i, cauta pe google.
Stiu ca este lunga. Varianta corecta este Yahshua insa cei mai multi ii spu Iisus.
Biblia nu trebuie interpretata, ea trebuie traita.Trebuie stiut insa pin aunde e biblia si de unde incepe altceva.
E adevarat ca Isus nu putea spune o astfel de minciuna; Azi vei fi cu mine in rai.
Expresia este culeasa dupa mai bine de 40 de ani, de oameni fara prea multa carte, si din gura in gura si a schimbat sensul.Isus spune clar ca la venirea sa va imparti oamenii in doua clase. Pina atunci ai putina rabdare.
Biblia care o avem noi,nici nu e macar in intregime,s-au luat din ea unele scrieri, unele lucruri care cineva a decis ca oamenii nu trebuie sa stie asa ceva, poti sa interpretezi biblia asa cum vrei tu, oricum ea e scrisa si tradusa dupa cum s-a putut... daca citesti pe rand scrierile apostolilor vezi ca nu se aseamana povestirile lor, desi toti au fost acolo langa Iisus.in plus Biblia e scrisa in metafore, exact ca Eminescu, fiecare om intelege cat poate, si ce poate
Daca ai fi fost atenta explicatia a fost foarte corecta.intadevar d-nul Isus a spus asa dar nu uita.a murit si sa coborit in locuinta mortilor iar dupa 3zile a inviat.deci rau facatorul nu putea sa fie cu EL. abia dupa cincizecime sa inaltat la cer.toat adevarul i-l gasesti in biblie citind-o cu atentie sau ascultind predicile sau explicatiile atenta.
Scrie in apocalipsa pe la sfarsit(nu stiu exact care verset dar stiu ca spune ca nu ai voie sa reproduci cele spuse in biblie asa cum vrei tu)
"mas opri la un verset, isus spune pe cruce azi vei vi cu mine in imparatia mea, m-am uitat la un program de adventist aia spun ca isus nu a mers cu ala in imparatia lui pentru ca nu exista rai, e culmea sa contrazici personajul central nu"
Interesant raymusic incet incet evoluezi (Studiezi) insa rezultatul se cuprinde in alegerea ta. Biblia cum afirma, cum ai gasit scris?