| Jonnymiksa a întrebat:

Se poate inmormanta o bătrână de religie ortodoxă intr-un cimitir adventist?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i primește pământu oasele

| Jonnymiksa explică (pentru anonim_4396):

Pământul nu-i primește, oamenii să fie AŞA invidioşi?

| danut a răspuns:

La cerere sigur ca da. Este acelasi pamant.

| darrio2007 a răspuns:

Si slujba la mormant cine i-o face? Preotul ortodox nu intra in cimitirul adventist iar pastorul adventist nu i-ar face slujba la mormant, ea fiind ortodoxă. Think about that!

| Holiday a răspuns (pentru darrio2007):

De ce ar trebui slujba? Intrebarea era daca poate s-o ingroape, nu daca ii poate face anumite ritualuri.

| radu12346 a răspuns:

Da

| darrio2007 a răspuns (pentru Holiday):

Sa o ingroape. Pamantul primeste pe oricine.
Oricum, ai inteles la ce m-am referit in precedentul raspuns.

| RAY a răspuns:

Ce importanta are, iisus spune lasati morti sa se ingrijeasca de ei

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

Trimite iahve un inger care sa o inmormanteze

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Un altul, care era dintre ucenici, I-a zis: „Doamne, dă-mi voie să mă duc mai întâi să îngrop pe tatăl meu." „Vino după Mine" i-a răspuns Isus „şi lasă morţii să-şi îngroape morţii." (Matei 8:21-22)

Altuia i-a zis: „Vino după Mine!" „Doamne" I-a răspuns el „lasă-mă să mă duc întâi să îngrop pe tatăl meu." Dar Isus i-a zis: „Lasă morţii să-şi îngroape morţii, şi tu du-te de vesteşte Împărăţia lui Dumnezeu." (Luca 9:59-60)

| Mircea08 a răspuns:

Ramasitile pamantesti ale unui om nu mai valoreaza nimic. Ele sunt parasite de suflet. Evident ca nu conteaza cum si unde vor fi ingropate. Iisus a fost inmormantat fara sobor de preoti, fanfara sau tot felul de pomeni, lumanari, si multe alte obiceiuri de inmormantare. Daca aceste obiceiuri ar fi fost necesare le-ar fi spus apostolilor cu lux de amanunte ce anume trebuie sa faca, sau ar fi lasat scris in Evanghelie ce trebuie sa faca oamenii in aceasta situatie. NU CONFUNDATI INVATATURA LUI IISUS CU OBICEIURILE SI RITUALURILE ABSOLUT INUTILE

| unvecin a răspuns:

Categoric da.

În plus, la cerere înmormântarea poate fi făcută de adventiști (fără taxe).

| DeyCj a răspuns:

De mormântat o poate oriunde, și în pădure. Pământul nu are probleme legate de religie, dar în schimb proprietarii cimitirului, da.

| danut a răspuns (pentru darrio2007):

Gresit, la cerere un pastor adventist FACE slujba si pentru un ortodox sau catolic. Eu am ingropat un catolic intr-un cimitir adventist cu slujba facuta de un pastor adventist.

| danut a răspuns (pentru unvecin):

Asa este, fara taxe, sau alte "costuri suplimentare", preoti, dascali, etc.

| darrio2007 a răspuns (pentru danut):

Bravo!

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Daca e tatuata si membra a vreunui club de motoare nu stiu rolling on the floor

| Saiko10 a răspuns:

Cred ca da, adica nu vad de ce nu s-ar putea.