| Cilly a întrebat:

Seara buna TPU, ce credeti despre "VANZAREA SUFLETULUI" sau un posibil "PACT CU DIAVOLUL"... chestiile astea chiar exista sau sunt povesti de adormit copiii mici? As dori niste explicatii, sau modalitati (doar de curiozitate) laughing ce se castiga din asta? etc.

10 răspunsuri:
| CryForYourLove a răspuns:

Hmm..am impresia ca tocmai te-ai uitat la videoclipul lui Levi.thinking

| Cilly explică (pentru CryForYourLove):

Urmaresc Friend Show, dar nu de acolo se trage laughing chiar vreau sa aflu mai multe

| CryForYourLove a răspuns (pentru Cilly):

Atunci uita-te la ultimul episodlaughing e exact ce cauti tu (in cazul in care nu l-ai vazut deja)

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Exista citeste minunile Maicii Domnului

| sublime89 a răspuns:

Sunt doar povesti de adormit copiii mici, ai ghicit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti curios citeste asta: www.bucurialuisatan.com

| doctorandus a răspuns:

Pacte cu Diavolul exista, dar Diavolul nu exista.

| Cilly explică (pentru doctorandus):

Adica?

| doctorandus a răspuns (pentru Cilly):

Adica pactele ca atare exista, ca documente scrie de nerozi care-si inchipuie ca ar exista Diavolul si ca actioneaza drept Mos Craciun.

| ksuper31 a răspuns:

Poti crede ce vrei, mai bine crezi ca nu exista decat sa te gandesti continuu la ce s-ar intampla daca...Eu dupa ce auzisem de 11 septembrie, verificam orice data daca nu cumva se v-a intampla ceva in ziua respectiva o_O.Deveneam oarecum paranoic dar si ironizam faptul ca unii vad Illuminati peste tot laughing.
'In opinia mea' chiar exista Illuminati. Orcine poate crede orice, dar de ce toti te vor manipulat, daca nu lupta impotriva Lui?