Experientele religioase nu sunt un motiv de satisfactie pentru celelalte dominatiuni. Este indicat a nu face asemenea relatari publice. Bilia este telul la care trebuie sa tinda oamenii, nu relatarile personalizate.
Deci esti sectancta dar esti adventista, bine de stiut, omule nu impune credinta ta fanatica altora, numai vorbesc ca restul de 5999 de religi, secte, culte crestine nu cred asa ceva, ironic nu? nici macar crestini nu se cred uni pe alti si cica atei sa creada
TPU nu este site de propaganda sectancta, intelegi asta? noi aici punem intrebari si raspundem atat
Adventist înseamnă a aștepta. Toți cei care așteaptă revenirea Domnului Isus pot fi numiți adventiști.
Astăzi am mai primit un 10 pentru o întrebare, in timp ce tu consideri ca nu au nici o importanta întrebările mele.
Daca ar fi după tine ai desființa rubrica "religie*.
Ai primit de la cineva care acelasi convingeri ca tine, te si lauzi, omule nu as desfinta categoria religie, as desfinta propaganda asta, tu impui altora credinta ta
Te simți vizat? Eu vorbesc la general. Nu știi ce a zis Domnul Isus când i s-a ordonat sa le spună celor care il însoțeau sa taca? A zis, " daca ei vor tăcea, pietrele vor striga". Adică pana si cel mai împietrit om este schimbat când citește despre ce a făcut Dumnezeu pentru a împăca lumea cu Sine.
Evident, oamenii de pe atol sunt ca si noi, Homo Sapiens, aceleasi posibiltati, lunga evolutie a speciei noastre a avut loc inainte ca ei sa fie izolati. Dar faptul ca acei adventisti au luat contact cu ei, expunandu-i la boli pentru care nu au imunitate naturala, aparute dupa ce s-au izolat, mi se pare foarte grav. Propaganda religioasa cu riscul vietii... altora.
Daca ai sti tu cati a convertit Mahomed de exemplu... fara telefon mobil. Mare scula...
Pe de alta parte da, cand tu esti cu tehnologia la nivelul de acum 2000 de ani si vine unul cu un telefon sau o mitraliera, tot aia e, si ti le arata, exista sanse mari sa-i crezi povestile oricat de cretine ar fi. Cum crezi ca Mos Craciun e foarte popular in randul copiilor? E acelasi principiu.
Eu consider ca nu e păcat. Si daca tot doresc experiente cu Dumnezeu, aceasta este una care se poate verifica.
Vanuatu este o tara mica (Da, este un stat. https://en.wikipedia.org/wiki/Vanuatu) si se stia tut timpul de atolul asta, vad. M-as fi si mirat; chiar si grupurile necontactate sunt cunoscute ca pozitie, totusi. Adventistii au fost singurii care au vrut sa cheltuiasca ceva cu amaratii aia, si practic le-au prezentat credinta lor ca mesajul lumii exterioare, o lume mult mai bogata. numeroasa si sigura pe ea decat satul lor izolat. E o minciuna! Adventistii sunt si ei un grup marginal, nu aveau dreptul sa ii faca sa creada ca sunt reprezentativi pentru restul lumii; si daca nu credeau asta, bastinasii nu adoptau conceptiile adventiste, pe care dealtfel nu le inteleg inca.
Nu e pacat DAR ii faci pe altii sa pacatuiasca si astfel devine si pacatul TAU.
Cum credeți ca erau acei 800 de oameni? Retardați mintal, sau evoluați
Daca s-au facut adventisti sunt retardati.